Suzuki İçin Port Bagaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,182
Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj

bu aksesuarın yenisini bulma ihtimaliniz yok, buda bizim araclar gibi 15-20 senelik dir aliminyum malzeme üstü plastik kaplı bazı parcalarıda kaucuk kaplı araca 4 noktadan vidalanır 8 noktadan basar agırlıgı dagıtır .

Etiketler

Port bagaj sıkıntısını biz de çekmiştik, maddiyat da az olunca sanayiden aldığımız 40 milyonluk port bagajları üstteki tavan raylarına sabitledik (tavan rayları yapıştırma değildir) gayet sağlam ve kullanışlı oldu, yarım saatte montesini de kendimiz yaptık. tavsiye ederim.
[attachment=1]
[attachment=2]

DSC08537.jpg

DSC08538.jpg

istanbula gitmek lazım o zaman ben bulunduğum şehirde vitarama yağ filtresi bile bulamıyorum hoş istanbuldanda aradığım parçacılar arabayı yada eski parçayı getirmemi istiyor şase numarayı veriyorum üstünden çıkanı gözle görmeleri lazımmış nasıl bir iş ben anlayamadım gitti :mad:

suat bey siz tam nerde oturuyosunuz ankarada her parçası mevcut bende ilk başta korkmuştum pahalı olur die ama parçacıya girince yüzüm güldü zaten aracı almadan önce bi araştırma yapmıştım yanılmamışım ben aracıma bu hafta bakım yaptırdım ufak bir bilgi olsun aklınızda aracımın bujıleri 25tl idi 20 aldım yag filitresi 7tl balataları ön çin malı 35tl iyisi orjinalı dedi arkadaş oda 65tl tiriger 2.kalıte 50tl komple set 1.kalıtede 85 tl rakamlar böyle ve bir çok parçacı var istersenız diger gidişimde size kartını alım numarasını verim ama kargo olayını nasıl yaparsınız onu tam bilemiyorumda belki yardımım dokunur diye belirtmek istedim benim fiat bravo aracım vardı gerçekten ondan ucuz parçası :smiley:

ilyas bey nerede bu parçacı sizde adresi yada firma ismi varsa alabilirmiyim mevkii olarakta belirtseniz yeter

bu arada vitara ve jımy gördüm benim aracımın üstünde de üst tavanda barlar var ama yapışmaymış bu şekilde baglanırsa boyayıda alır kopar dediler tavan baktıgımda binek araçlardakı gibi port bagaj için geçme yeri yok anca yan kapıların ordan takılır dediler o şekildede üst barları sökmemi söylediler yüksekligi kurtarmıyo diye ama ben bozmak istemedim onları çıkarmadan ufak oynamalarla üstünden montaj yaptırıcam üst barı bozmadan yan bar takıcam, sanırım sizin araçlarda yer var yapışma degil yazmışsınızda benim araç için bir öneriniz varmı

4_image_for_silan_2370484_800x600.jpg

şuan numarası yanımda yok ofisimde var yarın size yazıyım yeri ankara/şaşmaz sanayisinde

ilyasfb' Alıntı:
bu arada vitara ve jımy gördüm benim aracımın üstünde de üst tavanda barlar var ama yapışmaymış bu şekilde baglanırsa boyayıda alır kopar dediler tavan baktıgımda binek araçlardakı gibi port bagaj için geçme yeri yok anca yan kapıların ordan takılır dediler o şekildede üst barları sökmemi söylediler yüksekligi kurtarmıyo diye ama ben bozmak istemedim onları çıkarmadan ufak oynamalarla üstünden montaj yaptırıcam üst barı bozmadan yan bar takıcam, sanırım sizin araçlarda yer var yapışma degil yazmışsınızda benim araç için bir öneriniz varmı
Sanırım delmişler tavanı zamanında, hiç bir sıkıntısı filan yok su alma gibi... tavanı delmek korkutucu bir iş, bunu yapmak istemiyorsanız; sahibinden.com sitesinde vitara satıcılarına bakacaksınız, port bagajı olanları, satmaya ikna edeceksiniz. :smiley:

yerbezi' Alıntı:
Sanırım delmişler tavanı zamanında, hiç bir sıkıntısı filan yok su alma gibi... tavanı delmek korkutucu bir iş, bunu yapmak istemiyorsanız; sahibinden.com sitesinde vitara satıcılarına bakacaksınız, port bagajı olanları, satmaya ikna edeceksiniz. :smiley:
ben tavanı delmek istemiyorum sadece sizinkini merak etmiştim orjinalınde yer varmı die civatalı deyince de acaba bendeki civata yerlerinin üstünemi geldi yapışma barlar ondan degilmiş boşyere sökmeyim :smiley: orjinalıni belki sahibinden com da bulurum ama orjinalınede 600-700tl diyolar o yüzden yan direklerden takılan degişik bişeyler denicem elimden ufak tefek şeyler gelir ama son olarak burda hurdacılar sitesi var çok büyük orda suzukıcılere bakıcam bulsam bile çok faiş bir fiyat isterler 1-2tanıdıgı devreye sokup uygun fiyatlı alırım diyorum bakalım

Arkadaşlar Öncelikle herkezin yeni yılını kutlar kazasız saglık başta olmak üzere gönlünüzce geçmesini dilerim Bende 2 ay önce 1998 model 1.6 JLX 3 kapı suziki vitara aldım sizlerin tercübelerinden yararlanmak isterim dogrusu Ankarada yaşayan birisi olarak bu araçların orjinal parçalarını ve çıkma parçalarını Ankarada nerelerde bulabilirim acaba aldıgım aracın sag ve sol cam dış lastikleri güneşten dolayı deformasyon oluşmuş degişmesi gerekiyor ben bu mazemeyi nereden bulabilirim şimdiden yardımlarınız için tşk ederim saygılarımla.

ilyasfb' Alıntı:
ılyas kardeşim tekrardan aracın hayırlı olsun cok diri gozukuyor ama tavan barlarının orjınalını bulursan çıkması bıle olsa cok iyi olur çunku üstunde 400 ile 800 kg arası dayanıklıdır yazıyor yabancı dil olarak yakından resimlersem paylaşırım ama bildiğinm kadarıile üstüne cadır kurup 4 kişi yatan arkadaşlarım var cok dayanıklı bir malzeme şimdilik genel gorunüşü bu. ;)

PICT0003.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.