Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,537
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

güngör' Alıntı:
Hayırlı olsun Ertan bey,

Toyota konusunda bir yorum yapamam ancak karavan ve çekme olunca 2 kelam yazarım. Kuvvetli araçla karavan çekmek çok keyiflidir (tecrübe ile sabittir) ancak doğabilecek riskleri gözardı etmemek gerekir.

Toyotadaki çekme demiri kurt ağzı ise karavanı almaya gitmeden önce normal çeki demiri ile değiştirmelisiniz.

Mutlaka kendinize tecrübe anlamında zaman tanıyın, 2 aracada yabancılık çekebilirsiniz üstelik 2 si birarada olunca dahada
dikkat gerekecektir.

Toyota ile çekmenin dingil genişlikleri aynı değilse tek yönlü kötü/bozuk yollarda ve kanal oluşmuş bölümlerde katarınız gezerek
yol alacağından dikkatli olmakta yarar olacaktır.

Yolunuz açık olsun.

Değerli moderatör'üm Levent bey,arada size stres yaşatıyor olsamda,genel anlayışınız için öncelikle teşekkürlerimi sunarım.

Bakalım tecrübe ederek öğreneceğiz karavan çekmeyi,ancak hissiyatım çok zorlanmayacağım yönünde ama büyük konuşmamak da lazım.
Öneri ve iyi dilekler için ayrıca teşekkürler :smiley:

Etiketler

nevzat' Alıntı:
Her iki araçda hayırlı olsun,hayatınıza mutluluk,renk getirsin.güle güle kullanın.Ayrıca yapacağınız geziyide zevkle takip edeceğiz.

Nevzat bey,ilgi ve alakanıza çok teşekkürler.

zentoz' Alıntı:
Hayırlı olsun haberlerinizi merakla bekliyorum...

Özgür bey,iyi dilekleriniz için teşekkürler,macera yarın start verecek.Bizde çok heyecanlı ve meraktayız.

edessastelio' Alıntı:
Ertan bey,
Aracınız ve karavanınız hayırlı olsun.
Gezinizin güzel ve mutlu geçmesini dilerim.
Umarım gezi anılarınızı burada paylaşırsınız, bizde keyifle izleriz.
Selamlar
Ahmet abi,iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Elimden geldiğince paylaşımda bulunacağım,gezimize extra güç verecek olan da sizin gibi değerli dostların motivasyonu olacaktır.

kadir246' Alıntı:
HAYIRLI OLSUN... iyi günlerde kullanın bolca fotoğraf ile anılarınızı bekliyoruz.

Kadir bey teşekkürler,fotoların çok olacağı garanti :smiley:

Arif Hüküm' Alıntı:
"Neyseki sonunda çözülmüş" diyerek, geleneksel Türk kaderciliğine sığınıp, teselli bulmanızı tavsiye ediyorum.
Gezinizin keyifli geçmesini dilerim. :smiley:
Arif bey,ben kadere inanırım ancak kaderciliğe inanmam.Bu böyle olmamalı ama maalesef oluyor.
Herkes kendince tepkisini gösterirse zamanla bazı şeyler düzelir gibi geliyor,selamlar.

TUGAY58' Alıntı:
Ertan bey bu Ülkede ATATÜRK Samsun,dan cıktığında bu ülke insanı ya siyahdı ya beyaz ATATÜRK Anıtkabire yattı bu ülke insanı,nın coğu gri oldu bizler inatla Siyaha, Siyah. Beyaza, Beyaz dediğimizden isyanları oynuyoruz yinede sen tatiline hazırlan bizide resimsiz bırakma kardeşim yolun acık gönlün hoş olsun

Çok halklısın Tugay abi,
Zaten Anıtkabir'ile gezime olumlu yada olumsuz bir yorum yapılmamış olması manidar!
Ben zaten gelmişim belirli bir yaşa iyisi ile kötüsü ile her şeyi yaşamışım,benim derdim kendim değil.Derdim,canımdan daha çok sevdiğim 2 tane melek gibi kızlarım var.Mesele onların geleceği,nasıl bir ülkede yaşayacaklar?Bu beni ciddi anlamda düşündürüyor.....

mayıstosböce' Alıntı:
Asteriks,Hoptediks i çok okumuşumdur,bir bölümünde nasıl olduysa Asteriks Roma bürokrasine takılıyor binaların katlarını defalarca iniyor çıkıyor akşam olmuş hala koşturuyor ve bir arpa boyu yol alamıyor,sonunda sizin gibi bir çıldırma anında görevli memura bir soru soruyor şu an o soruyu hatırlamıyorum,ibre tersine dönüyor bu sefer o sorduğu kişiler aşağı yukarı çıkmaya başlıyor,umarım vaktiniz olduğu bir gün öyle bir soru sorarız da onlar aşağı yukarı koşmaya başlar.

Bülent bey,ben işimin hallolmasına hakkıyla sevinemedim açıkcası.
İşimi yine her zamank gibii türk usuli çözdüm(rüşvet ve pratik zeka)Verdiğim üç kuruşta değilim de neden çözüm üreten değilde sorun çıkaran insanlarımız var inan anlıyamıyorum.

aslanahmet' Alıntı:
Sevindirici haber. Hem arazi taşıtınız hem de karavanınız hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullanın.
Tekrar teşekkürler Hakan.

TezzMertek' Alıntı:
Her iki araçta hayırlı olsun Erkan Bey.

Memur işlerine gelince;

2. bir binaya ve/veya memura yolladıkları zaman, diğer yerde ve/veya kişide neler yapılacağını - alınacağını - uygulanacağını sizi yollayan memura sorarak tek tek malumat alın.
Mümkünse yanınızda 2. bir kişi daha olsun.

Geri döndüğünüzde şu bu eksik diyebilecek memur tanımıyorum.
;D

İyi dilek için teşekkürler,
Bizim türk bürokrasisine ordu ile gitseniz,yinede nafile ;D

daisuki' Alıntı:
aracınız ve karavanınız hayırlı olsun sıkıntılı bir süreçten geçmişsiniz geçmiş olsun.arac ve karavan resimlerini bekliyoruz...

takip....

Evet oldukça sıkıntılı idi,artık sıkıntıya o kadar alıştırılmışızki,bir işimiz sıkıntısız hallolsa gariplik hisseder hale gelmişiz :smiley:

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Ertan bey arkadaşımıza Toyota sı ve gezer evi için güle güle kullanın diyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Çok teşekkür ederim Niyazi bey.

Vladinka' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun diyelim. Bu yaz sıcaklarında insanın insana ettiğini anlamak mümkün değil.Bu insanlar nasıl insan, kendilerini hiç mi karşı tarafın yerine koymuyorlar? Yoksa İnsanların eziyet çekmesinden zevk mi alıyorlar? 21.Yüzyıl Türkiyesinden insan manzaraları.Neyse, söylenecek çok söz var ama yeri değil.Bu vesileyle iyi geziler diliyorum.Ergun.
İnanın köpek muamelesi yapıyorlar,aşşağılar gibi bakışlar,tiksinmiş gibi öteye göndermeler vs.
Kesinlikle aşşağılık komplexi.

Bizi buralarda şahsen olmasada gıyaben tanırlar,eline düşmüşsünya sabrının sınırını test ediyorlar.

İyi dilek için teşekkürler Ergun bey.

Ertan bey yeni aracınız hayırlı olsun. Dileğimiz sağlıkla gönül hoşluğu ile kullanmanız.

Arkadaşlar gecikmiş karşı cevaplar için özür dilerim.İnanın 3 gündür soluk almadım desem yalan olmaz,onun için gecikti cevaplar.
En son dün akşam bahçeye gittik,tek tek ağaçları ilaçladım.3 seferde toplam 16 litreden48 litre ilaç attım.

İlaçlama biter bitmez hadi daha saat erken,bari sulama yapayım dedim birer ton dan 3 ton akşam,4 tonda bu gün gündüz su attım.Sulama biter bitmez hanımla beraber bahçeden karavanımıza lazım olacak malzemeleri Defender'e yükledik ve eve geldik.

Defender'den malzemeleri Toyata'ya aktardık,bu arada karavanın sahibi Ahmet beyi aradım yarın öğlene varmaz yanındayız dedim.

Eve girer girmez duş,yemek ve hemen pc nin başında soluğu aldım.
Artık gelişmeleri görselleyip yazacağım o zamana kadar hoşçakalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri