Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,637
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Bizim bu Çorlu'da hava alanımız var ve Ankara'ya uçak haftanın 3 günü,sabah saat 10.30 da kalkıyor.Tabiki gün ve saat uymayınca bizde mecburen otobüsü seçtik.Tapuda işleri halledince direkt otobbüs firmasının yazıhanesinde aldım soluğu.Görevli gence,bak yiğenim benim boyum yaklaşık 1.90 bana öyle bir sıra verki minumum rahatsız olayım dedim,tamam abi dedi ve "28 numara cam kenarı,rahat edersin"dedi.Sağolsun çocuk,sanki bana torpil geçmiş,tüm otobüs doluyken ben yanımda kimse olmadan tek başıma seyahat ettim.

Otobüsle yol alırken (her zamanki gibi istisnalar hariç)aklımdan şunlar geçmekte idi.

Yahu şu memlekete bak bir yerde tümü ithal mallarla uzay çağı yaşıyoruz,diğer yerde de hala cahiliye devrindeki gibi insanlarımız,hiçmi gelişmez insan...

Otobüsümüz ve kafasında yüzlerce acabalarla dolu bir garip yolcu.

007.JPG

004.JPG

karavan.JPG

Etiketler

Tabi heyecan ve merak hat safhada,acaba araç nasıl çıkacak,Cem gerçekten tahmin ettiğim gibi birimi?vs vs acabalarla ben gözümü kırpmadan sabahı ettim.

Cem beye iş bitince tel açıp bu gece yola çıkıyorum ama otobüsle gelicem sabah 07 de orada olurum demiştim,bir şekilde farklı anlamış hava alanına göndermiş elamanı beni alsın diye.Görüşme sonucu yanlışlık anlaşılınca kendisi geldi beni karşıladı.

Nedendir anlamış değilim ama önsezimi,hissiyatmı bilemem hislerim bu seferde beni yanıltmadı.Daha tanışalı 5 dk olmadı yolda hemen derin sohbete girdik sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi.Cem bey,tahmin ettiğim gibi çok düzgün bir arkadaş.

İlk ofisine gittik,beni almaya eşinin Sorentosu ile gelmiş.İş yeri villa kentte,çok güzel triplex bir yapı,işi bilgisayar sistemleri üzerine.Kapıda bizi yeni maceralara uçuracak koca dev karşıladı.Aman ALLAH'ım o nasıl bir şey öyle?Fotolarda o kadar belli olmuyordu ama resmen bir dev bu :smiley:

Sohbet sardı bizi konu konuyu açtı,iş geldi akp nin aslında,Amerika'nın 2023 hedeflerine..Neyse bunu yazmıyayım siz anlayın.

"Abi çıkıp aracı test edelim,hemde sana teknik bilgi vereyim"dedi ve çıktık.Ama ne çıkış öyle yerlerden çıktıki ben Defendrimi arazi aracı sanırdım ;D Vinci de tecrübe ettikten sonra ofise geçtik.

Aracın satılık ilanında indirim yapınca,Tar otodan 2.400 tl ye 2 ayda getirmiş olduğu(Amerika'nmı,İngiliz'mi anımsayamadığım)orjinal yükseltme kitini sıfır kutularından çıkartmadan ve takdırtmadan sakladığı takımı istersem bana 2.000 e verebileceğini söyledi.Bende girme kanıma şimdi ,zaten hastalığım var dayanamam ama ben zaten bunları takdırmışsın diye biliyordum o detayı farkedememişim dedim.

"Hımm,madem aramızda tam konu anlaşılamamış,bunda kendimede pay çıkartıyorum,o halde sana bunları yarı parasına vereceğim....Neden sonra,tamam sana hediyemdir yükleyelim takımı arabaya" dedi. :smiley:Fotolarını çekmeyi unuttum bu gün çeker atarım.

Ve tamamladık kontrol,noter prodüsörlerini,geldik ofise anahtarları teslim aldım.

009.JPG

008.JPG

Cem beye sormuştum,bu kiti takdırmasam,şimdiki yükseltme ile arasında ne gibi bir fark olur? "Abi aradaki fark,yabancı sitelerden de takip ettim,bariz konforu artar aracın"Fakat sanıyorum 500km yol yaptım,hatta aracın limitlerine çıkardım,gerek denge gerek salınım,sürüş,hakimiyeti son derece rahat o devasallığa rağmen,boşuna demiyorlarmış illaki Toyata diye ;D

010.JPG

011.JPG

012.JPG

013.JPG

014.JPG

Ankara,başkent Ankara.

Ankara,ya gelinince ne yapılır?Ankara'ya gelince Ata,büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK ziyaret edilir ruhuna Fatiha okunur.

Aracı teslim aldım ve ilk hedef doğru Anıtkabir....

SEN RAHAT UYU ATAM,BİZ NE PAHASINA OLURSA OLSUN BU VATANI KORUYACAĞIZ,KOLLAYACAĞIZ GEREKİRSE KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SAVUNACAĞIZ..................

020.JPG

021.JPG

022.JPG

023.JPG

024.JPG

Sağol Hakan'cığım,daha iyileri sana nasip olsun inşallah.

033.JPG

039.JPG

a.k.JPG

anıt.JPG

ank.JPG

Ankara ve Anıtkabir izlenimlerim,
Ankara'ya ufak yaşlarımda,O zamanlar Genelkurmay istihbarat dairesi 2.başkanı hava kurmay albay Veli Mutluer dayımı ziyaretlere ailemle beraber giderdik.Hayal meyal hatırladığım,trafik ışıklarında mutlaka beklerler,neredeyse yoldaki herkesin resmi üniforması olurdu ve selam çakarlardı birbirlerine.

Şimdi ise çok temiz,düzenli ve modern bir kent,Hava çok sıcak ama nem olmadığı için terletmiyor.

Anıtkabir'de gözlemlediğim kadarı ile,Türk ziyaretçi neredeyse hiç yok!Yabancı kaynıyor,Çin'li,Japon ve Dünya'nın farklı ülkelerinden.Bizim bilhassa şu günlerde hiç değerini bilmediğimiz ATATÜRK,ümüze dünya hayran içimizdeki hainler ise düşman.Haberiniz varmı?Yakında akp.ç liler paramızdan ATATÜRK'ümüzün resmini çıkarıcaklar.Adım adım hedeflerine yaklaşıyorlar.
Hedefleri 2023,neden 2023?Çünkü Lozan antlaşması sona ericek......Neyseee....

Bu gelişmeler karşısında insanın aklına Gençliğe Hitabe geliyor.Ne demişti Ata'mız hitabesinde???

Anıtkabir de Ata'mızı ziyaret ettikden sonra bizi bekleyen yeni maceralarımızı yaşayacağımız Toyata'mız.

ata3.JPG

ata2.JPG

ata1.JPG

tyt ata.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri