Elimizde dosya icra dairesine daldık,müdüre hanım şok olmuş,bize"nasıl aldınız bu dosyayı yasak"dedi.Bende kendisine durumumuzu iyi bir şekilde izah edince,sağolsun verdi dosyayı dedim.
Kadın dosyadan çıkardı fek kağıdını bize verdi,bizde bir hız doğru Çorlu'ya vardık.
Ama nasıl ter akıyor benden,hatta koştururken sandaletlerim ayağımın altında vıcık vıcık terden sanki suya sokmuşum gibi kaykılıyor çıkmaması için açıkcası yoğun çaba sarfettim
Geldik tapu dairesine,ben tamamdır bu iş diye sevinirken,bu işlere bakan,sanırım müdür yardımcısı bize demezmi"bu olmamış,aslı gibidir de isim ünvan kaşesi yok ve zarfın arkasıda mühürlü değil"
Başımdan aşşağıya kaynar sular boşaldı,alıcılara dedimki,kardeşim gördünüz haciz maciz yok sadece bu safsata var onu daha sonra gider halledersiniz ama adamlarda tık yok.O zaman dedim yine kendi kendime ulen bir dahamı iyilik yapmakmı...
Saate baktık 14.45,yetişirmiyiz?Yetişiriz hadi gazla 2. Tekirdağ'a nasıl basıyorum ama içimden de bu bürokrasiye bu ülkeye...
Geldik soluk soluğayız,müdüre hanım "hayırdır?"Hayır hayır içimden gırla tabiki..
İşte şurasına şu mühür burasına bu mühür felan fiş mekan.
Saaat 16.20 tapudayız.
Gelirken kendimi kurdum,bu seferde bir maraza çıkarırsa,hiç bir şey demeden allah ne verdiyse dalıcam adama,ayırılana kadar o sinirle perte çıkarırım diye içimden geçirdim.
Neyse bir sorun çıkartmadan işimizi hallettik sevgili dostlar.
Arada isyan ediyordum bizim insanımıza,ülkemize bu tecrübede hiç te haksız olmadığımı anladım bir defa daha.
Az önce eve geldim,hemen soğuk suyun altına attım kendimi,nasıl iyi geldi anlatamam.
Yaklaşık 2 saat sonra Ankara yollarında olacağım,yanıma fotoğraf makinamıda alıp bol bol görsel sunacağım sizlere,taki tatil dönüşüne kadar,
Şimdilik hoşçakalın.