Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.
İstanbul'a kadar trafik açık fakat İstoç'tan neredeyse Silivri'ye kadar adım adım gittik.Gece 22.30 suları Çorlu'ya ulaştım.Eve,çocuklara telden,aşşağıya inin hem tur atarız hemde bişeyler yeriz dedim.
Yeni açılan belediyenin tesisi var göl kenarında,oraya gittik.Bir şeyler de atıştırırız diye fakat tesis yeni olduğundan kapıdaki görevliye sorduk,yenilecek ne vardır diye,adam bize"içmeye su bile bulamazsınız"dedi
Bizde biraz ufaklığında gönlünü aldıktan sonra açık bir pizzacıda soluğu aldık.
Perşembe günü tapu stresi,koşuşturması,akşamı Ankara'ya otobüs yolculuğu,Ankara'da satış stresi,Anıtkabir ziyareti ve eve dönüş yolu 450-500km şoförlük hiç uyumadan saat oldu 24.00 eve gelmiş olmanın verdiği rahatlık ile her ne kadar eve girer girmez soğuk suyun altında duş almış olsamda içim geçmiş.
Bu gün saat 17.00 gibi Defender'imizle bahçemize gideceğiz akşam bahçemizde kalacağız.Yarın yine çok erken saatte kalkıp ağaçları sulayacağım.Pazar akşam üzeri Çorlu'ya evimize dönüp hazırlıkları tamamlayıp,Pazartesi sabah erkenden kalkıp bismillah deyip,Çanakkale'ye Ahmet beyin yanına karavanımızı almaya gideceğiz.
Artık oradan karavanımızıda aracımıza bağlar bağlamaz yollara atacağız kendimizi.İnşallah bir sorunla karşılaşmadan karavan olayımızıda hallderiz.
Alttaki fotolar Çorlu'ya geldiğimde yeni açılan tesiste kızımızın gönlünü yaparken