Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,535
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

hayırlı olsun, bol ve keyifli geziler dilerim

Etiketler

heyecanınız eksik olmasın. Sıkı takipteyiz, görselleri eksik etmeyin :smiley:

Aracınız ve karavanınız hayırlı olsun.Bu araçla karavan çekerken,çektiğiniz aracı unutmanız olası :smiley: Aman dikkat....Gözümüz göstergede olsun ,hız limitimiz yasalarla 70...Güzel gün ve gezilerde kullanmanız dileğiyle.

Yeni araçlarınız hayırlı olsun.. içten ve samimi anlatımlarınız takibi zorunlu kılıyor..

İyi günler
Ertan bey
Yeni aracınız ve yeni karavanınızı iyi günlerde kazasız, belasız,kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Geçmişte yaşanan sıkıntıları unutup, gelecekteki güzelliklere, mutluluklara bakın, Ertan Bey..
Yeni araçlarınızı iyi ve keyifli günlerde, gezilerde kullanın... Sağlıkla kalın...

Dalyan bey gezi yazınızı merakla incelememe rağmen sürpriz karavanınıza rastlayamadım ???
Acaba bu gezi karavansız gerçekleşti de ben mi anlamadım? yoksa sürpriz bozulmasın diye siz fotosunu koymadınız mı? ;D

Herşey yolunda gidiyorsa yolunda gitmeyen birşeyler vardır:smiley: Neyse bundan sonra mutluluklar, hayırlı uğurlu olsun.TAKİİPP

drares' Alıntı:
Dalyan bey gezi yazınızı merakla incelememe rağmen sürpriz karavanınıza rastlayamadım ???
Acaba bu gezi karavansız gerçekleşti de ben mi anlamadım? yoksa sürpriz bozulmasın diye siz fotosunu koymadınız mı? ;D

:smiley:

Erkan bey karavanını hala teslim alamadı Haşmet bey.
Bir heves bu konuyu açtı.

Araya başka konular girince konu epey dağıldı. Mahzur görelim arkadaşımızı.

SN Moderatörüm Murat bey Ertan bey gecikmez bizlerle paylaşırdı ama nedense paylaşamadı umarız bi sıkıntı yoktur. Merakdayız Ertan bey.

her iki aracınızda hayırlı olsun, merakla takipteyim.

Selam,

Tatil de karavanda mükemmel gidiyor,her şey yolunda.

İyi dilekte bulunan arkadaşlara tek tek teşekkürlerimi sunacağım.

Yaklaşık şu ana kadar 500 civarı foto çektim ve çok yere gittik,hepsini tek tek görselleyip hikayelendireceğim.

Ben tatilimi bilgisayar başında boşa vakit geçirerek harcamam,tatilin tatını çıkarırım.

Bazı arkadaşlar sanırım benim bu planımı alaya almış :smiley: Olsun hiç dert etmedim hatta bu satırları dahi onların mevcut kariyerlerine uymayan sığ görüşleri olarak alıyorum...

Şimdilik bir kaç foto :smiley:

122.JPG

074.JPG

421.JPG

Aracınız ve karavanınız çok uyumlu bir görüntü oluşturmuş. Hayırlı olsun diyor, bol keyifli geziler diliyorum.

Ertan Kardeşim Merhaba, öncelikle iyi geziler diliyorum.Gezinizle ilgili detayları da en kısa sürede paylaşacağınızdan eminim.Saygılar ve Sevgiler.Ergun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri