buralpdi' Alıntı:hayırlı olsun, bol ve keyifli geziler dilerim
mrdnmz' Alıntı:heyecanınız eksik olmasın. Sıkı takipteyiz, görselleri eksik etmeyin
enverdede' Alıntı:Aracınız ve karavanınız hayırlı olsun.Bu araçla karavan çekerken,çektiğiniz aracı unutmanız olası Aman dikkat....Gözümüz göstergede olsun ,hız limitimiz yasalarla 70...Güzel gün ve gezilerde kullanmanız dileğiyle.
mahmutunver' Alıntı:Yeni araçlarınız hayırlı olsun.. içten ve samimi anlatımlarınız takibi zorunlu kılıyor..
Batuhan 06' Alıntı:İyi günler
Ertan bey
Yeni aracınız ve yeni karavanınızı iyi günlerde kazasız, belasız,kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan
egeli' Alıntı:Geçmişte yaşanan sıkıntıları unutup, gelecekteki güzelliklere, mutluluklara bakın, Ertan Bey..
Yeni araçlarınızı iyi ve keyifli günlerde, gezilerde kullanın... Sağlıkla kalın...
drares' Alıntı:Dalyan bey gezi yazınızı merakla incelememe rağmen sürpriz karavanınıza rastlayamadım ???
Acaba bu gezi karavansız gerçekleşti de ben mi anlamadım? yoksa sürpriz bozulmasın diye siz fotosunu koymadınız mı? ;D
Teşekkürler.outlaw06' Alıntı:Herşey yolunda gidiyorsa yolunda gitmeyen birşeyler vardır Neyse bundan sonra mutluluklar, hayırlı uğurlu olsun.TAKİİPP
TezzMertek' Alıntı:
Erkan bey karavanını hala teslim alamadı Haşmet bey.
Bir heves bu konuyu açtı.
Araya başka konular girince konu epey dağıldı. Mahzur görelim arkadaşımızı.
TUGAY58' Alıntı:SN Moderatörüm Murat bey Ertan bey gecikmez bizlerle paylaşırdı ama nedense paylaşamadı umarız bi sıkıntı yoktur. Merakdayız Ertan bey.
suat54' Alıntı:her iki aracınızda hayırlı olsun, merakla takipteyim.
ankirali' Alıntı:Aracınız ve karavanınız çok uyumlu bir görüntü oluşturmuş. Hayırlı olsun diyor, bol keyifli geziler diliyorum.
Vladinka' Alıntı:Ertan Kardeşim Merhaba, öncelikle iyi geziler diliyorum.Gezinizle ilgili detayları da en kısa sürede paylaşacağınızdan eminim.Saygılar ve Sevgiler.Ergun
Hamdi SEZER' Alıntı:Aracınız ve karavanınız hayırlı olsun,iyi tatiller.takipteyim :