Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,534

Etiketler
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

buralpdi' Alıntı:
hayırlı olsun, bol ve keyifli geziler dilerim

Levent bey,iyi dilekler için teşekkürler.Gezimiz çok keyifli geçiyor.

Teşekkür mesajlarının hemen akabinde görselleri paylaşmaya başlıyacağım,şu anda Gelibolu yarımada,Kaba tepe de Mimoza kampinkteyiz.

İlk başlangıç yazısı olduğu için kampinkten ve karavanımızdan bir kaç foto.

444.JPG

445.JPG

448.JPG

mrdnmz' Alıntı:
heyecanınız eksik olmasın. Sıkı takipteyiz, görselleri eksik etmeyin :smiley:

İlginize teşekkürler,görseller gelecek.

enverdede' Alıntı:
Aracınız ve karavanınız hayırlı olsun.Bu araçla karavan çekerken,çektiğiniz aracı unutmanız olası :smiley: Aman dikkat....Gözümüz göstergede olsun ,hız limitimiz yasalarla 70...Güzel gün ve gezilerde kullanmanız dileğiyle.

Enver bey çok teşekkürler.

Sizinde belirtmiş olduğunuz gibi,arada aracın akışı 70,80 hatta 90 lara farkettirmeden çıkıyorsa da hemen firen yapmam gereken zamanlar olmadı değil.
Araçlar ile izlenimlerimde değineceğim bu konulara.

mahmutunver' Alıntı:
Yeni araçlarınız hayırlı olsun.. içten ve samimi anlatımlarınız takibi zorunlu kılıyor..

Teşekkür ederim Mahmut bey.

Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
Ertan bey
Yeni aracınız ve yeni karavanınızı iyi günlerde kazasız, belasız,kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Teşekkürler Batuhan bey,saygı bizden.

egeli' Alıntı:
Geçmişte yaşanan sıkıntıları unutup, gelecekteki güzelliklere, mutluluklara bakın, Ertan Bey..
Yeni araçlarınızı iyi ve keyifli günlerde, gezilerde kullanın... Sağlıkla kalın...

Değerli büyüklerim,Geçmişte yaşanan sıkıntılardan ders alarak geleceğe bakıyorum.

İyi dilek ve temenniler için sonsuz şükranlarımı sunarım.Sizin gibi gezgin,tecrübeli büyüklerimizden daha çok öğreneceğimiz şey var.
Saygı ve sevgilerimizle.
Sağlıcakla.

drares' Alıntı:
Dalyan bey gezi yazınızı merakla incelememe rağmen sürpriz karavanınıza rastlayamadım ???
Acaba bu gezi karavansız gerçekleşti de ben mi anlamadım? yoksa sürpriz bozulmasın diye siz fotosunu koymadınız mı? ;D

drares bey,belirttiğiniz gibi dikkatli incelemiş olsaydınız karavanımızı ilerleyen sayfalarda görecektiniz yada sizin deyiminiz ile rastlayacaktınız.Bu acele neden?
Ben ,siz aracınızı aldığınızda hayırlı olsun mesajı atmıştım sanırım 1 sene önce.Sizden öncelikle hayırlı olsun mesajını beklerdim açıkcası.
Yanılmıyorsam mesleğiniz doktorluk,şimdi aklıma bir söz geliyor ama boş ver diyorum ....baki kalır.
Kendi zeka yapınıza göre bana nazire yapmışsınız!Siz kendinize yakıştırmışsanız bence sorun yok.

outlaw06' Alıntı:
Herşey yolunda gidiyorsa yolunda gitmeyen birşeyler vardır:smiley: Neyse bundan sonra mutluluklar, hayırlı uğurlu olsun.TAKİİPP
Teşekkürler.

TezzMertek' Alıntı:
:smiley:

Erkan bey karavanını hala teslim alamadı Haşmet bey.
Bir heves bu konuyu açtı.

Araya başka konular girince konu epey dağıldı. Mahzur görelim arkadaşımızı.

Moderatör olmak insanı nasıl bir ruhaliteye sokuyor,bir de kritik yerlerde yetkili olsaymışsınız vay halimize vay.
Bu mesaj bile fazla ya neyse...Yazık!

TUGAY58' Alıntı:
SN Moderatörüm Murat bey Ertan bey gecikmez bizlerle paylaşırdı ama nedense paylaşamadı umarız bi sıkıntı yoktur. Merakdayız Ertan bey.

Tugay abi merakını gidermeye başlıyorum az kaldı ;D

ankirali' Alıntı:
Aracınız ve karavanınız çok uyumlu bir görüntü oluşturmuş. Hayırlı olsun diyor, bol keyifli geziler diliyorum.

Tekrar teşekkürler.

Vladinka' Alıntı:
Ertan Kardeşim Merhaba, öncelikle iyi geziler diliyorum.Gezinizle ilgili detayları da en kısa sürede paylaşacağınızdan eminim.Saygılar ve Sevgiler.Ergun

Ergun bey,saygı bizden olsun.Detayları paylaşmaya başlıyorum.
Bu gün de gezmeyip kampımızda dinlenelim dedik,şimdi çocuklar karşımda denize giriyor bende hemen kumsalın bitişiğindeki tepeden sizlere bu iletilerimi gönderiyorum.

Gezi başlıyor.

Pazartesi sabahı kalan eşyaları araca yükledik ve büyük kızımız Dilara ile vedalaştık.Dilara bizimle gelemiyor çünkü düğüne az kaldığından hazırlıklar ve eşya seçimine son gaz devam ediyorlar müstakbel damadımız Yıldırım ile birlikte.Biz yokken dedesine ve ananesine emanet.

Yıldırım,Tekirdağ aile hekimliğini seçti ve Tekirdağ F tipi cezaevi doktorluğunu yapacak dolayısı ile Tekirdağ da oturacaklar.

Eşimin işletmiş olduğu kafeye veda etmeye gittik.Kafeyi Final dergisi dershanelerinde öğrenci olan kızlara emanet ettik.Kafenin müşterileri dershane öğrencileri ve öğretmenleri,tredaş çalışanları,Onur markete alış verişe gelenler ve çevreden ekseri bayanların geldiği ufak bir bahçesi olan samimi bir büfe,kafe tarzı bir yer.

001.JPG

003.JPG

004.JPG

005.JPG

006.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR