Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,532
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Saat gecenin 11 olmuş,ben o yorgunlukla Assos'a üst yoldan girdim.İsmini anımsayamadığım bir kamp tabelasını görmekle girişi kaçırmam an meselesi oldu.Yol çok dar manevra yapmanın imkanı yok fakat az ilerisinde kampa yandan giriş var verev geliyor.

Sonraki gün Assos'a giderken fotosunu çektim göreceksiniz,neyse kendi kendime buradan girebilirmiyim?Girersin dal içeri ;D Aman Allah'ım o nasıl bir dönemeç imkanı yok girilmez...Allah'tan çekici aracım çok güçlü,karavanın arka sağ tarafı ne yaparsan yap tahta kapımıdır çitmidir ne karın ağrısı ise oraya değdi değecek.Eşime inde bana yardım et dedim,fakat rampanın sol tarafı en az 1 metre yüksek.Aracın ön sol tekeri yarısına kadar o yükseltide,el frenininde yardımıyla gıdım gıdım ileri geri zor bela zaiyatsız indim.

Kampa inince bizi 2 bayan karşıladı,biz işte bir kaç gün kalacağız nereye alalım araçlarımızı dedik.Bize ne deseler beğenirsiniz?"Ramazan dolayısı ile karavan kabul edemiyoruz"Biz,şaka yapıyorsunuz her halde dedik ama şaka değilmiş.

Halbuki kampta arabalar ve müşterilerde vardı.Direk çıktık,bu arada Aleyna'da başlandı sızlanmaya,bana "baba gelmedikmi hala?Benim çok uykum geldi,baba sen biliyormusun bu yolu?"Evet kızım biliyorum az kaldı geliyoruz...İçimden başladım dua etmeye ve kızımın susmasına.Bir hayli yol gittik,nasıl değişmiş heleki gece hiç bir yeri çıkaramıyorum bodozlama öyle gidiyorum.

Eşim bak birazdan bulacağız bir yer diyerek teselli ediyor beni neden sonra karşımıza çıkıveriyor kamp karavan kampink yazan Ege&Rüya isimli kampımız.
Kampa,araçları içeri sadece yola taşmayacak bir şekilde parkedip içeri giriyorum.Çocuklara siz arabada oturun ben gidip konuşayım diyorum ve sahile yakın oturma alanında sahibini (Özcan)buluyorum.

Derdimizi anlatıyorum hemen akabinde çevreden bir kaç kişiyi çağırarak yardıma geliyorlar.Bana,"abi çocuklar benim hanımın yanına gitsinler,bizde aracı yerleştirelim" diyor.Çocukları gönderiyoruz ve araçları yerleştirmeye başlıyoruz fakat bizim topuz kara sevdaya tutulmuş gibi çekiciyi bırakmıyor.

Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucunda çekiciden karavanı ayırabiliyoruz.Bu arada saat 2,5 - 3 olmuş ben bitiğim artık.
Gelen resimler artık bütün işlerin ve bizlerin bittiği yerdeyiz.

072.JPG

073.JPG

074.JPG

075.JPG

076.JPG

Etiketler

Eşim Ertesi gün akşam üzeri saat 17.00 kadar karavanın kaba temizliği ve elbise,eşyaları yerleştirmekle geçiriyor.Hakkını ödeyemem.

Görgüsüzlük olarak görülmesin lütfen karavanın resimlerini tanıtma amacı ile bol bol görselleyeceğim.

077.JPG

078.JPG

079.JPG

080.JPG

081.JPG

Kampımız gerçekten de kalan konuklarında belirtiği gibi aile kampı ve çok dost canlısı insanlar.

İhtiyacımız olmadığı halde ne olur ne olmaz diyerek,garanticiyim ya elektriğimizide aldık.

082.JPG

083.JPG

084.JPG

085.JPG

086.JPG

Kampımızdan görüntüler.
Şimdi kampa ilk geldiğimizde arkadaşlar ile aracı yerleştirirken bir ara foto çekeyim desem de ,adamlar "biz burada adamın işini yapıyoruz o neyin derdinde" diyeceklerini düşünerek o anları görselleyemedm ;D

087.JPG

088.JPG

088.JPG

089.JPG

090.JPG

Bu akşamlık bu kadar yeter,şimdi uyku vakti.Yarın Şehitlikleri tavaf edeceğiz.

Kısmetse eğer daha sonra kaldığımız yerden devam ederiz.Daha çok yer var gittiğimiz yerler,sizlerlede paylaşacağımız.

092.JPG

091.JPG

093.JPG

094.JPG

095.JPG

hayırlı olsun yeni karavanınız nice güzel gezilere diyelim

Ertan bey gezi güzel başladı..

takipteyiz...bol fotograflı eglenceli geçmesini dileriz..

dalyan' Alıntı:
Kampımızdan görüntüler.
Şimdi kampa ilk geldiğimizde arkadaşlar ile aracı yerleştirirken bir ara foto çekeyim desem de ,adamlar "biz burada adamın işini yapıyoruz o neyin derdinde" diyeceklerini düşünerek o anları görselleyemedm ;D

Eğer onu yapsaydınız İbiş keyfine koyardım fotoğrafınızı :D.

mayıstosböce' Alıntı:
Eğer onu yapsaydınız İbiş keyfine koyardım fotoğrafınızı :D.

Güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün :smiley:

mdr' Alıntı:
Ertan bey gezi güzel başladı..

takipteyiz...bol fotograflı eglenceli geçmesini dileriz..

Müdürüm takibi bırakma ne hikayeler var neler :smiley:Aynen dediğin gibi eğlenceli ve bol bol fotoğraflı geçiyor.

Selam,

Az önce kampımıza geldik,sabahın köründen bu saate kadar Gelibolu körfezini dolaştık.Daha 1 hafta dolaşsak bitiremeyiz,bu arada bilenler için yazıyorum,eski müzenin yerine öyle bir komplex yapılmışki anlatamam,gerçekten her şeyiyle mükemmel.Buralara gelecek olan arkadaşlar,mutlaka ama mutlaka gidip görün,dünya standartlarınında üstünde,sırası geldiğinde oldukça detaylı anlatacağım.

Şimdi kaldığımız yerden devam..

Eşim karavanı temizlerken hep beraber kahvaltımızı yaptıkdan sonra Aleyna ile ben haydi kumsala dedik.

096.JPG

097.JPG

100.JPG

106.JPG

107.JPG

Biz kumsaldayken Yunus balıkları iskelenin 20 metre yakınlarından geçti,fotoğraf makinamı hazırlayana kadar geçip gittiler.

Köpek,Emekli deniz kurmay albayı Fahir Gür abimizin.Daha sonra tanışmamızda,Ankara'da görev yapmış ve benim rahmetli dayımıda tanıdığı anlattı.

Fahir Albay'ımın Küçükkuyu'da evi olmasına rağmen bizim kampta tüm sezon boyu bungalov da kalıyorlar eşi ile birlikte.

108.JPG

109.JPG

120.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri