Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,530
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Eşim karavanın kaba temizliğini bitirince gelip bizimle beraber denize girdik.İnce ve genel temizliğini tatil bittiğinde bahçemizde yapacak.

Hazır temizlik yapılmışken sizlere karavanın detaylı görsellerini sunuyorum.

123.JPG

124.JPG

125.JPG

126.JPG

127.JPG

Etiketler

Karavanımı o kadar çok sevdimki çekici aracımı gözüm görmüyor :smiley:Benim evim güzel evim ;D
Gezilere gittiğimizde özlüyorum bile keratayı :eek:

Görsellere devam.

128.JPG

129.JPG

131.JPG

130.JPG

132.JPG

Karavanımız 700 kg , 2000 model ve Alman malı,Knaus Azur marka.
Elektriğini kendi üreten 300watlık güneş enerji sistemli,ocağı,eyvesi,dablumbazı,tuvaleti,lavobosu,bacalı ve dağıtıcı fanlı sobalı,altı komple bazalı yatağı,aynı zamanda oturma gurubu olan koltukları,masası,buzdolabı,mutfak malzemeleri için çekmeceleri,ayakkabılığı,bolca dolap ve çekmeceleri olan tam donanımlı bir Avrupa çekme karavandır.

145.JPG

146.JPG

147.JPG

148.JPG

149.JPG

Yatak açılınca biz 3 kişi çok rahat sığdık,zorlarsanız 4 kişi bile yatabilir.

Şimdi bir kahve keyfi yapmanın zamanıdır.

Karavanımızın penceresinden çekici aracımız,Toyata'mız.

163.JPG

164.JPG

154.JPG

155.JPG

156.JPG

Kampa akşamüstü balıkçı geldi.Şimdi zamanı sayılır sardalya aldım ve mangalda ızgaraladım,tadı pekte hoşuma gitmemiş olsada sonuçta balık.
Hani derler ya denizden babam çıksa yerim,işte bizdeki durumda aynı.

Akşam Fahir Albay'ım,eşi ile köpeklerini gezdirmeye çıkmışken bizede uğradılar.Sohbet o kadar uzadıki zamanın nasıl geçtiğini anlamadan birde bakmışız saat 03.30 olmuş.

Sohbetin konusu malum,Fahir Albayım tepki olarak en azından emekliliğini isteyerek elinden geleni yapmış.
Kendisi şu anda bir kitap yazıyor 3 aya kadar çıkacak,onunda gözü pek ve korkmuyor bunlardan,benim gibi.

157.JPG

158.JPG

159.JPG

160.JPG

161.JPG

Kampın işletmecisi Özcan bey bana "abi sen Çorlu'ya döndüğünde bu çeki olayına baktır,hatta gerekirse karavanın aparatını değiştir"demişti.Ertesi gün içim rahat etmedi Küçükkuyu'ya giderken aklıma geldi,küçük bir sanayisi var hemen caddenin bir arka sokağında demirci,nalbant Cevat ustanın atolyesinde araca uygun yeni bir çeki demiri yaptırdım.

Hatta kampa dönerek karavanın ölçüsüne göre ve karavanın kapama aparatınıda sökerek traşlatdırdım.
Bir ara tezgahta kendi yaptığı nacak gözüme takıldı.Usta bunu senmi yapıyorsun,Çeliği nasıl?Gibi bilgileri aldıktan sonra bir tanede bana yapmasını istedim.Nacak öyle bir nacakki marka olsa en az 150 tl eder fakat usta 40 tlye verdi bana.

Adam gerçek zanaatkar ve esnaf tüm isteklerimi hiç teklemeden yerine getirdi.Sağolsun var olsun.

165.JPG

167.JPG

168.JPG

169.JPG

170.JPG

Bu akşam site beni zorladı bayağı,kaç kez yazdığım iletiler ve görseller uçtu.Ne yapalım?Olan olmuş...Yarın devam ederiz...

Merhaba Ertan & Şule üç günlük memleket ziyaretimizden yeni geldik 8 aylık tedavimizin ardından Tunay hanımın anne ve baba hasreti ağır basınca ve benim cifliğimin işleride eklenince kısa bi kacamak kacınılmaz oldu Ertan kardeşim paylaşımlarını yeni bitirdim inan o kadar sevindimki gecmiş sıkıntıları artık geride bırakmışın inan adınıza cok sevindik siz ve aileniz gibi insanlara bu memleketin cok ihtiyacı var sanıyorum sizde bizim gibi her gün bir SÖZCÜ alıp okumayı görev sayan insanlardansınız.zevkle takip etmeye devam sevgi ve saygılarımızla, Tunay & Tugay

TUGAY58' Alıntı:
Merhaba Ertan & Şule üç günlük memleket ziyaretimizden yeni geldik 8 aylık tedavimizin ardından Tunay hanımın anne ve baba hasreti ağır basınca ve benim cifliğimin işleride eklenince kısa bi kacamak kacınılmaz oldu Ertan kardeşim paylaşımlarını yeni bitirdim inan o kadar sevindimki gecmiş sıkıntıları artık geride bırakmışın inan adınıza cok sevindik siz ve aileniz gibi insanlara bu memleketin cok ihtiyacı var sanıyorum sizde bizim gibi her gün bir SÖZCÜ alıp okumayı görev sayan insanlardansınız.zevkle takip etmeye devam sevgi ve saygılarımızla, Tunay & Tugay

Abi selamlar,SÖZCÜ bizim olmazsa olmazımız!Saygı bizden.

Kaldığımız yerden devam.

171.JPG

176.JPG

178.JPG

179.JPG

182.JPG

İşte bahsettiğim kampinkin girişi.Ben ön girişi kaçırınca hemen yanından girmeye çalıştım ve zorlada olsa girmeyi başardım. Bizi ramazan bahanesi ile almayan ama içersi karanlık ve arabalar vardı,acaba başka bir dümenmi tutmuşlar diye insanın aklına soru işareti takılmıyor değil :smiley:

188.JPG

189.JPG

190.JPG

191.JPG

Aslında Küçükkuyu'dan Devam edip (İda) Kazdağları'na gitmekti niyetimiz ancak demircide oyalanınca saat bir hayli geç oldu.Bizde yarına erteleyerek Assos'a gittik.

194.JPG

195.JPG

196.JPG

197.JPG

197.JPG

Assos tapınak,adamlar bizden 2600 yıl evel yaşamışlar ama sanata kültüre bizden çok daha fazla önem vermişler.

Ben bundan yıllar evel bir arkeolok arkadaşımla beraber gitmiştik ve kazı çalışmalarında çıkan eserleride görme şansına sahip olmuştum.Hatta kazılardan çıkan heykelciklerden anlaşıldığı kadarı ile çok daha açık fikirli bir toplummuş taa o zamanlarda yaşamış olan insanlar.

198.JPG

199.JPG

200.JPG

201.JPG

202.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR