Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,530
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

.

203.JPG

204.JPG

205.JPG

206.JPG

209.JPG

Etiketler

Antik Tiyatro'yu gezdikten sonra limana indik.

210.JPG

211.JPG

212.JPG

213.JPG

214.JPG

Limanda aslında antik liman,arkadaşımın o zaman anlattığına göre burada yaşamış olan insanlar dönemin en zenginleriymiş dolayısı ile yağma olayına karşın burasını güvenli hale getirmişler,yaşam alanlarında göreceksiniz.

Limana inmişken Aleyna hanımıda gönlünü yaparak denize girdik.

215.JPG

216.JPG

217.JPG

220.JPG

221.JPG

Denizden çıktık ve asıl Assos'a geldik.Assos'a çıkarken hediyelik eşya satan tezgahlardan büyük kızımıza etrafı deniz kabuklarından yapılma bir ayna hediye ve çalışanlarımıza hatıra eşyalar alarak devam ettik.

223.JPG

224.JPG

225.JPG

226.JPG

227.JPG

Ertan kardeşim cok güzel bi tatil geciriyosun tam ilgi alanlarımı (Antik kentler ) detaylıca resimleyip anlatıyosun cok teşekkürler anladığım kadarı ile karavanı cok sevdin inan buna cok sevindik.Kardeşim tekrar güle güle kullan.Aleyna hanımdan,da Antik kentlerde poz vermelerine devam etmesini rica ediyoruz.Takip,deyiz.Tunay & Tugay.

Tapınaktan görüntüler.

230.JPG

231.JPG

232.JPG

233.JPG

234.JPG

hocam süper gidiyosun tebrik ederim :smiley: oradayken çamcı köyünün üstünde hanlarda muhtarın yerine muhakkak uğra hatta kahvaltıya oraya gidin küçükkuyudan yarım saat sürer en fazla bendede selam söylersin :smiley: olmadı öğlen gidin kuru fasülyesi süperdir sedirde yarım saat kestirip inersin tekrar aşağıya ama oraları gördükden sonra aşağısı çok boğar adamı :smiley: 12 derece fark oluyor aşağı ile
durmak yok yola devam ;)

O tapınağı resimleye bilirsen sevinirim dicektim sanki kalp kalbe karşı derlerya anıda geldi Allah,dan keşke karavan dileseydim.

TUGAY58' Alıntı:
Ertan kardeşim cok güzel bi tatil geciriyosun tam ilgi alanlarımı (Antik kentler ) detaylıca resimleyip anlatıyosun cok teşekkürler anladığım kadarı ile karavanı cok sevdin inan buna cok sevindik.Kardeşim tekrar güle güle kullan.Aleyna hanımdan,da Antik kentlerde poz vermelerine devam etmesini rica ediyoruz.Takip,deyiz.Tunay & Tugay.

Tugay abi,bu daha başlangıç;daha neler var neler :smiley:
Abi karavana hakikaten aşık oldum,hatta bu güne kadar neden karavanım olmadı diye soruyorum kendime.

Ama kısmet bu günlereymiş.

Aleyna'nın ne pozları var,çoğunu atlayıp geçiyorum yoksa aleyna albümüne döner bizim gezi ;D

supernaturel' Alıntı:
hocam süper gidiyosun tebrik ederim :smiley: oradayken çamcı köyünün üstünde hanlarda muhtarın yerine muhakkak uğra hatta kahvaltıya oraya gidin küçükkuyudan yarım saat sürer en fazla bendede selam söylersin :smiley: olmadı öğlen gidin kuru fasülyesi süperdir sedirde yarım saat kestirip inersin tekrar aşağıya ama oraları gördükden sonra aşağısı çok boğar adamı :smiley: 12 derece fark oluyor aşağı ile
durmak yok yola devam ;)

İlginize teşekkürler,biz oralardan ayrıldık şimdi.Ama Sarıkız'a (İda)ya çıktık ve Zeus altarını,sırasıyla gelecek hepsi.

TUGAY58' Alıntı:
O tapınağı resimleye bilirsen sevinirim dicektim sanki kalp kalbe karşı derlerya anıda geldi Allah,dan keşke karavan dileseydim.

Abi resimler geliyor :smiley:

Karşıdaki ada Midilli adası.

235.JPG

236.JPG

238.JPG

239.JPG

240.JPG

3. ve 4. fotograflar ,tripot ile 10 saniyede otomatik çekim.

246.JPG

248.JPG

249.JPG

250.JPG

251.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR