Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan actyon sports 4x4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 221
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 139,159
Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

prokopi' Alıntı:
Selim abinin araç yükselince bu şekilde oldu:
[attachment=1][attachment=2]
bu araçlar gittikçe yakışıklı ve kaslı olmaya başladı..
Buarada ediz ve selim abilerin panjurlarıdaki aksesuarın fiyatı tam olarak nedir.
Ben ERZ'da bulamadım.Jpc adlı sitede fiyatına 160 lira demişler uygun mudur fiyatı?

Etiketler

:smiley: evet gerçekten yakışıklı oldu araçlar.Panjur için verdikleri fiyat uygundur bence.

dnz60' Alıntı:
bu araçlar gittikçe yakışıklı ve kaslı olmaya başladı..
Buarada ediz ve selim abilerin panjurlarıdaki aksesuarın fiyatı tam olarak nedir.
Ben ERZ'da bulamadım.Jpc adlı sitede fiyatına 160 lira demişler uygun mudur fiyatı?
Bu parçayı hiç tavsiye etmem en azından jpc den. boyası çatlıyor dökülüyor falan, montajıda oldukça problemli, uzaktan hoş duruyor ama dışı seni içi beni yakar hesabı...hevesini kırmak istemem ama jpc den alma, başka firmalardan boyasız satılanları var ya da jpc kendisi boyatıyor onlardan boyasız alıp kendiniz güzel bir şekilde boyatabilirsiniz... ;)

actyon sports 4x4' Alıntı:
Bu parçayı hiç tavsiye etmem en azından jpc den. boyası çatlıyor dökülüyor falan, montajıda oldukça problemli, uzaktan hoş duruyor ama dışı seni içi beni yakar hesabı...hevesini kırmak istemem ama jpc den alma, başka firmalardan boyasız satılanları var ya da jpc kendisi boyatıyor onlardan boyasız alıp kendiniz güzel bir şekilde boyatabilirsiniz... ;)
Ediz Abi,
jpc'den başka biyerde bulamadım açıkçası Erzurum'da satan yerde yok zaten.teşekkürler uyarın için.

arkadaşlar yükseltme parçalarında son ölçüler nelerdir, bir çok ölçü ortaya atıldı.
dediğim gibi servis sadece önden yükseltmek yeterli diyor. bende aracın çamurluk yüksekliklerini ölçtüğümde,
önlerin 4cm düşük olduğunu gördüm, bu durumda sadece önden yükseltmek yada önü arkadan fazla yükseltmek
sakınca doğururmu? bence aracın duruşu düzelir gibi geliyor. ayrıca ön taraftan maksimum ne kadar yükseltebiliriz.
değerli fikirlerinize göre parçaları işleyeceğim.
saygılar.

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
arkadaşlar yükseltme parçalarında son ölçüler nelerdir, bir çok ölçü ortaya atıldı.
dediğim gibi servis sadece önden yükseltmek yeterli diyor. bende aracın çamurluk yüksekliklerini ölçtüğümde,
önlerin 4cm düşük olduğunu gördüm, bu durumda sadece önden yükseltmek yada önü arkadan fazla yükseltmek
sakınca doğururmu? bence aracın duruşu düzelir gibi geliyor. ayrıca ön taraftan maksimum ne kadar yükseltebiliriz.
değerli fikirlerinize göre parçaları işleyeceğim.
saygılar.
Onunu biraz daha fazla yukseltmek mantikli on icin son nokta 4.5cm olur bence biz onleri 4cm yukselttik!
Arkasinida one gore 2cm az yukseltirseniz arac duzelecektir hatta soyle yapsaniz: onu 4.5 yukseltip araci yere indirip bir bakin on fazla kalktiysa 2.5lujlari da arkaya takin ve bunlari resimleyip paylasirsaniz cok iyi olur

merhaba arkadaşlar.
aracım nihayet çıktı. acaip keyfli bir araç. bu tarz bir aracım ilk defa oluyor. son aracım c2 idi. ondan sonra hele bu cok matrak oldu benim icin. :smiley:
bu arada forumda yardımı dokunan herkese teşekkür ederim.
işte bunlar da resimleri;
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

01042011097.jpg

01042011104.jpg

Masallah cok guzel Bir siyah daha:smiley:)
Yukseltme ve spacer var sanirim

prokopi' Alıntı:
Masallah cok guzel Bir siyah daha:smiley:)
Yukseltme ve spacer var sanirim

teşekkür ederim.
evet yükseltmede spacer de var :smiley:
yükseklikleri sizden almıştım hatta Ediz Beye yönlendirdiniz beni. sağolsun çok yardımcı oldu.

Aracın çok güzel görünüyor, hayırlısıyla kazasız, belasız kullanman dileğiyle.... :D

actyon sports 4x4' Alıntı:
Aracın çok güzel görünüyor, hayırlısıyla kazasız, belasız kullanman dileğiyle.... :D

güzel dileklerin için teşekkür ederim abi.
bil mukabil.
:smiley: yükselltme ve spacer de emeğin var :D sagol.

penche' Alıntı:
teşekkür ederim.
evet yükseltmede spacer de var :smiley:
yükseklikleri sizden almıştım hatta Ediz Beye yönlendirdiniz beni. sağolsun çok yardımcı oldu.
lastikler ne markaydı? ayrıca ön arka kaç cm yukselttiniz spacerların ebatları nedir=?
İstanbulda yaşıyorsanız buyrun yapacağımız bir geziye katılın

prokopi' Alıntı:
lastikler ne markaydı? ayrıca ön arka kaç cm yukselttiniz spacerların ebatları nedir=?
İstanbulda yaşıyorsanız buyrun yapacağımız bir geziye katılın

lastikler michelin. 245 70 16r
:smiley: önlere 4 cm arkalara 5 cm get koyduk.
spacerlarda 5 cm lik. ölçülerde Ediz Bey'in ve sizin tavsiyelerinizin dışına çıkmadım.
istanbul tuzladayım ben. memnuniyetle katılırım tabiki.
bu aralar biraz yogunlugum var ama muhakkak denk getirecegim :smiley:

aracınız güzel olmuş, güle güle kullanın.
nacizane tavsiyem, tozlukları çıkarıp atın;
ben çıkardım daha güzel görünüyor.

Hayırlı olsun canavarınız :smiley: Paçalıkları sökme konusunda Rüstem beye katılıyorum bende söktüm çok güzel oldu.İnşallah bir dahaki sefer yapacağımız gezide sizide aramızda görürüz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR