Sivas Off-Road Kulübü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,234
Ynt: Sivas Off-Road Kulübü

balum' Alıntı:
Arkadaşlar konu çok güzel ilerliyor ama dağılmaması için lütfen başlık dışı konulara yeni konularda devam edebilirmisiniz.
evet haklısınız asıl amacımız sivas off-road a yeni isteklileri bir araya toplamak bu pazar bakacaz kaç küşü olmuşuz..

Etiketler

jeep' Alıntı:
Niva ve defender ın arazi kabiliyetlerini görüyoruz resimlerden bir de yüzyüze görsek şu aletleri. Arada da CJ yi görme fırsatınız olur. Belki bir iki arkadaşı CJ ye tranfer edebiliriz. :D

Ne oldu bu pazar buluşulacak mı Tokat ta? Kimseden ses çıkmıyor..
müsaitseniz bu hafta sivas bekliyoruz sizi misafir edelim MEŞHUR sivas kebabı yiyelim :smiley:

bülent şu meşher sivas kebebınden bana ısmarlarmısın
göktuğ bey yarın haberleşelim telefon numaranızı verin arayalım pazar işlerimizden dolayı değişikler olablir

tamam bir batman yeter ama biraz küçük olsun :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.new#new
burayı aç kendini ve arabanı tanıt

Arkadaşlar yarın biz iki jeep cj-5 TUrhal ın dağlarına geziye gidiyoruz. Gelmek isteyen sabah saat 9:00 gibi Turhal a 12 km kala HÜRGAZ dolum istasyonun önüne gelip beni arayabilir. Göktuğ 0 532 637 23 61 sucuklar ikramımızdır.

bügün ismaillerin bahçede ve kum ocağında tırmanma yaptık yağmurdan sonra çok zor oldu ama vedat beye ve aracına maşallah diyoruz 2.2 fronteranın da arazi performansı gayet iyiydi defender lere söylenecek yok ayhan beyin yeni nivasının lastiklerini değiştirirse mükemmel olacak bende benim yorgun u değiştirirsem çok iyi olacak :smiley:

Siz gelmediniz. Gelmeyeceğiz de demediniz. Olsun biz gezimizi yaptık. Artık başka sefere...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20070.0

göktuğ bey merhaba kusura bakmayın haklısınız gelemiyeceğimizi haber veremedim hata bende oldu biraz numaranızıda aldım bu arada resimlerede baktım çok güzel geçmiş bundada vardır bir hayır ama yakın bir zamanda görüşeceğiz inşallah...

1- Jeep ( Göktuğ Güzelbey) 2 kişi  Turhal
2- Defender58 (İsmail Evci ) 3 kişi  Sivas
3- Niva ( Bülent Kök ) 3 kişi           Sivas
4- Hilux (Ömer Altun ) 3 kişi          Sivas
5- Niva (haluk ertekin) 2 kişi          tokat
6 Frontera (vedat çırağ) 2 kişi sivas

1- Jeep ( Göktuğ Güzelbey) 2 kişi Turhal
2- Defender58 (İsmail Evci ) 3 kişi Sivas
3- Niva ( Bülent Kök ) 3 kişi Sivas
4- Hilux (Ömer Altun ) 3 kişi Sivas
5- Niva (haluk ertekin) 2 kişi tokat
6 Frontera (vedat çırağ) 2 kişi sivas
7-Niva (ayhan evci) 2 kişi sivas

Arkadaşlar bu liste pazar listesimi :D :D :D

Arabadaki malum arıza ve iş nedeniyle bu pazar aranızda olamayacağı. :'( :'( :'(

önce sağlam bir mangal dan sonra paşa bahçe ve ismaillrin bahçenin önündeki parkurdaki görüntülerimiz.
resimleri kırpa kırpa kuşa çevirdim benim değil gezenbilirin suçu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR