Sivas Off-Road Kulübü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,234
Ynt: Sivas Off-Road Kulübü

Benim kasa Lc ye de bi göz atın derim,defender den ayrı bir sınıftır,konfor +arazi düşünüyorsanız eğer.

Etiketler

İstanbul'dan bu kadar uzak olmasaydı da canımız çekince atlayıp gelebilseydik Sivas'ımıza. Guzel bozkırlarında gezip tozabilseydik hep beraber...

tugsan75' Alıntı:
Araçlar bölümünde , Toyota , 1998 Lc vx80 konu başlığı adı altında var inceleyebilirsiniz.
teşekkürler

OffRoader' Alıntı:
İstanbul'dan bu kadar uzak olmasaydı da canımız çekince atlayıp gelebilseydik Sivas'ımıza. Guzel bozkırlarında gezip tozabilseydik hep beraber...
aşırı özlem ve hasret var dı yazınızda en kısa zamanda bekliyoruz sebzeli sivas kebabı mangalıda aldık :smiley:

LC konusunda Tugsan'a katılıyorum... Arazi kabiliyeti ve sağlamlık arıyorsanız iyi bir secim olur.

Gecen sene o mangaldan ben de aldım ve Istanbul'a getirdim. Fırsat buldukça arkadaşları davet ediyorum ve Sivas kebabı partisi yapıyoruz burada. Gercekten çok özlüyoruz Sivas'ı .

Valla yanlış hatırlamıyorsam,dükkanın iki ayrı giriş kapısında kocaman döneri olan fakat dükkanı leş gibi olan kirli mehmeti diye biliyorum.İlk gittiğimde nass yani demiştim,ama döner inanılmaz lezzetliydi.Sonradan adı deyişmediyse birde Tugayın çıkış kapısından aşağıda yolun bitiminde solda biryer vardı orasıda süperdi adını unuttum ama.Bu kirli mehmet dediğim soba malzemelerinin satıldığı çarşı tarafındaydı.

Niva ve defender ın arazi kabiliyetlerini görüyoruz resimlerden bir de yüzyüze görsek şu aletleri. Arada da CJ yi görme fırsatınız olur. Belki bir iki arkadaşı CJ ye tranfer edebiliriz. :D

Ne oldu bu pazar buluşulacak mı Tokat ta? Kimseden ses çıkmıyor..

ali günpay' Alıntı:
arkadaşlar rc model konusunda belki bilmiyorsunuz ama 2001 yılında en iyi model araç seçilen araç ülkemizde yapıldı ve hala yapılıyor.http://www.mcdracing.com/
mcd diyi çok iyi biliyoruz ancak kullanma fırsatımız olmadı
ben HPİ imin rs4 ile başladım kyosho team magic pro ve traxxas revom var dört araç bende var sivasta 20 arabayız

Arkadaşlar konu çok güzel ilerliyor ama dağılmaması için lütfen başlık dışı konulara yeni konularda devam edebilirmisiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR