Sivas Off-Road Kulübü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,239
Ynt: Sivas Off-Road Kulübü

Senede enaz 1 kez gelmeye çalışıyorum memleketime,ama aile büyük olunca 2/3 gün onlarla çabucak geçiyor.Merkezde amcalar yiğenler,köyde amca yiğenler derken,çabucak bitiyor(zara ve yıldızeli).Ama o çevreyi de kapsayan uzun bir gezi planım var inşallah doğuya doğru gideceğim.Ama ufaklık biraz daha büyüsün daha 2 yaşında ,ozaman sizede haber veririm.Bu arada Sivasda Morali baba türbesi vardır,belki biliyorsunuzdur,büyük büyük dedem dir.Askerliğin acemibirliğini bile temeltepede yaptım.Sizden güzel fotolar bekliyorum. Hayırlı günler.

Etiketler

Herzaman bekleriz. Evet moralibaba türbesini biliyorum. İnşaallah geldiğinizde haberimiz olursa birliklte ziyaretinede gideriz.

merhaba tuğsan bey kaç gündür gezenbilire giremiyordum hoşgeldiniz anladığım kadarıyla sivaslısın ama sivasta değilsin ne zaman geleceksin bu tarafa doğru

Kışın süpriz bir ziyaret yapmazsam yaza düşünüyorum,malum iş hayatı,İstanbulda yaşadığım için ama baba tarafı ordalar,senede 1 enaz geliyorum 2/3 gün olsada ama tarih hiç belli olmuyor.Bir anda hadi deyip çıkıyorum genelde ama ilk gelişde haberdar edicem sizi.Bana ara ara gezilerden resim atın.

arkadaşlar Cuma günü yetişebilirsem şu güzergah işini Tokattan Orman Müdürlüğünden birileri ile konuşmak isterim. Tokattaki arkadaşlar biraz araştırma yapsalar. Güzergah hakkında hiç yorum alamadım.

Artık o iş sana kalıyor. Sanada zahmet olacak ama nede olsa ev sahibi sayılırsın :D. Yoruma gelince ; misafir ne bulursa misali ;).Ama fotoğraflardan güzel görülüyor. Esas yorumlar o havayı tenefüs ettikten sonra gelecek.

ya arkadaşlar ben gaziantepliyim. Turhalda 3 aydır bulunuyorum. Şu an Ankara'dayım. Yarın işim biter şanzımanı alıp dönersem ayarlayacağım bütün işleri. Yarın işim bitmezse buluştuğumuzda işimşiz allaha kalır. Onu söyleyeyim.

Bizler Sivas off-road adı altında gayri resmi bir klüp kurduk amacımız sivas tokat yozgat kayseri ve ilçeleriniden 4x4 ve RC model araç severleri bir araya toplamak olayı resmileştirmek her pazar sivas ve çevresi dağlara çıkıyor çamur ve zorlu mekanlar arıyoruz birlikte mangallar yapıp RC arabalarımızı yariştirıyoruz Birlikteliğimize katılmak isteyen tüm sivaslı ve çevre illerden arazi aracı olan dostlarımızı Gezenbilir forum sitesi içinde tanıştırmak ve etkinlikler düzenlemek istiyoruz buradan yazın yada arayın
Bülent KÖK 532 323 44 45 İsmail Evci 0542 786 38 83

düşünce çok güzel
biraz fotoğraf ekleyip hem konuyu daha çekici yapabilirsiniz hem yakınınızdaki offroadcuları daha kolay toplayabilirsiniz

birde RC araçlar hakkında da bilgi ve fotoğraf verirseniz çok daha güzel bi paylaşım olacağını düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.