Sivas Off-Road Kulübü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,239
Ynt: Sivas Off-Road Kulübü

elimizde REVO 3.3 HPİ fire strom ve on-road araçlarımız var off-road gezilerde yemek molası verdiğimizde çıkarıp sürüyoruz eki günlermiz yad ediyoruz hoş oluyor

Etiketler

__ C J 7 __' Alıntı:
düşünce çok güzel biraz fotoğraf ekleyip hem konuyu daha çekici yapabilirsiniz hem yakınınızdaki offroadcuları daha kolay toplayabilirsiniz birde RC araçlar hakkında da bilgi ve fotoğraf verirseniz çok daha güzel bi paylaşım olacağını düşünüyorum
nitro metanolle çalışan 1/5 1/8 1/10 ölçekli modek araçlardır oyuncak değil profesyonel hobi aletleridir virüs gibidir bir görürsünüz arkası gelir herkese tavsiye ederim ancak biraz pahalı bir hobidir

Resim 203 (Small).jpg

evet arkadaşlar bülentin yanında tam destek hep destek tüm 4x4 ve rc ciler bekliyoruz sivasta yağmurlu günler başladı çamurluklar dolu geziyoruz hepinizi bekliyoruz...ayrıca araç arkası sticker yaptırdık isteyenin aracına da yapıştıttırabiliriz.

discovery-V8' Alıntı:
Valla Defenderin asaleti bir başka. Paylaşım için teşekkürler.
siz birde arazi perfomnasını görün mükemmel

akın505 isimli suşehrili hemşerimizle tanışmak ,istiyoruz buraya yazarsan memnun oluruz..

bende 94 niva var biraz da yorgun dün akşam yağmurda 2001 1.7i nivayla biraz gezdim gerçekten arazisi cok iyi çamurluklar dolana kadar takviye ihtiyacı olmadı ama sunu söylemeliyim NİVA bizim sivas değimiyle gerçekten sırsır bir araba :D

Tebrikler arkadaslar yeni grubunuzu destekliyorum ... Ben genellikle Kayseride bulunuyorum siteye yeni uye oldum ve ne yazikki hala da bir 4x4 um yok ... arastirmalarim suruyor aralik 08 icinde mutlaka edinmis olacagim .. aracim oldugunda araniza katilmaktan zevk duyacagim..
su anki dusuncem 90 -94 yillari arasi bir V 8 defender almak ama dedigim gibi sitedeki arkadaslarin onerilerine gore belki fikir degisebilir ..
keyifli Off-Road lar diliyorum size

arkadaşlar gurubunuz hayırlı olsun gezilerinizle ilgili fotoları nızı bekliyoruz bu arada niva camurda güzel görünüyor

dronder' Alıntı:
tereciye tere mi satılıyor ne ;)

Estafurullah ne haddimize, Sadece yakinen biliyorum defenderin arazide neler yapabileceğini demek istedim. Fotoğraf gerçek, zaman hatalıdır.

Önder bey Teşekkür ederim iltifatınız için, elimden geldiğince bildiklerimi paylaşamaya çalışıyorum.

Off_Road' Alıntı:
Tebrikler arkadaslar yeni grubunuzu destekliyorum ... Ben genellikle Kayseride bulunuyorum  siteye yeni uye oldum ve ne yazikki hala da bir 4x4 um yok ... arastirmalarim suruyor aralik 08 icinde mutlaka edinmis olacagim .. aracim oldugunda araniza katilmaktan zevk duyacagim..
su anki dusuncem 90 -94 yillari arasi bir V 8 defender almak ama dedigim gibi sitedeki arkadaslarin onerilerine gore belki fikir degisebilir ..
keyifli Off-Road lar diliyorum size
evet arkadaşım bizde profesyonel değiliz ama defender ve nivayı tavsiye ederim . defender de model fark etmez ama niva 2000 üstü diyorum .. mesajlarını bekliyoruz.. selamalar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR