Sivas Off-Road Kulübü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,234
Ynt: Sivas Off-Road Kulübü

Bende katılıyım aranıza bari bnmde Revom var.Herkesle kapışırım ve off road yaparım :D

Etiketler

Abilerim buda benim yapmış olduğum Go-kart aracım
Go-kart yapımına başlarken 1-2 aya varan araştırma yaptım.bunu yapan kişilerle tanıştım ve en sonunda yapmaya karar verdım.
İlk olarak neyden yapıcağımı düşündum ve profile karar verdım aracın olculerını çıkarttım .yak laşık 1.5 ay sürdü ve bana maliyeti 1.200 ytl oldu.bunu yaparken oldukça zevk aldım sizede mutlaka tavsıye ederim.
NOT:Resımdekı arkadaşım.

Görüntü082.jpg

Görüntü083.jpg

Görüntü084.jpg

bayram sonrası ilk pazar günü güzel bir gezimiz var tokatlı arkadaşlar a yakın çamlıbel çevresinde off-road gezisi katılımcılar kendilerini ve yanında getirecekleri kişi sayısını bildirsinler

kokteknik' Alıntı:
bayram sonrası ilk pazar günü güzel bir gezimiz var tokatlı arkadaşlar a yakın çamlıbel çevresinde off-road gezisi katılımcılar kendilerini ve yanında getirecekleri kişi sayısını bildirsinler
1- bülent kök yanındaki kişi sayısı 2 toplam 3 kişi
2- ismail evci yanındaki kişi sayısı ?
3 vedat çirağ yanındaki kişi sayısı 1 kişi

ömer bey ve ayhan bey cevaplarınızı bekliyoruz...

14 / 12 / 2008 Pazar günü yapılacak organizasyonda varım.

1- bülent kök yanındaki kişi sayısı 2  toplam 3 kişi
2- ismail evci yanındaki kişi sayısı ?
3- vedat çirağ yanındaki kişi sayısı 1 kişi
4- Ömer altun + 2 KİŞİ

Kaç kişi geleceksiniz ona göre düzenleme yapayım ben. Birde hangi araçlarla geleceksiniz. Parkur u önceden belirleyelim. Çamur mu? Kar mı? Kaya mı? Yoksa karıştıralım mı? ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR