nordic1903
Grizzly Bushcraft
Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.
Para önemli bir faktör biliyorsunuz Eğer devletin her lüzumsuzluğuna kızıp bişeylerden vazgeçsek ülkemizi terketmemiz gerekir..Yaaa sabır , bu günler de geçer diyelim ..
Neden bu araçlara sevdalıyız ?? Bizleri bu tip yaklaşımlardan biraz olsun kurtardıkları , doğa anamıza 1-2 gün de olsa yaklaştırdıkları için
Umarım bu tip bişeyle hiçbirimiz karşılaşmayız..Üzerimize düşeni de yapıp , kimseye ağız eğmeden yolumuza devam ederiz..
moonwalker_arc' Alıntı:Cenk bey işin komik tarafıda Trabzonda gece vakti 2 yere çevirme koyarlar biri şehir girişine diğeri de çıkışına.Normal şartlar altında ikisine de yolum düşmez ama şans o ki dün akşam bir arkadaşı evine bırakacaktım ve yolumuz da oraya düştü.
Tam arabayı bitirdim sıkıntılardan kurtardım derken ayağım çekmiyor şimdi arabaya bir gecede soğuttular beni.İşin yoksa 1000 lira masraf et şimdi işlettir ruhsata. Yani para verip kağıda yazı yazdırdın mı yasal oluyor.Vermedin mi yasak oluyor.Para verince güvenli vermeyince tehlikeli
Para önemli bir faktör biliyorsunuz Eğer devletin her lüzumsuzluğuna kızıp bişeylerden vazgeçsek ülkemizi terketmemiz gerekir..Yaaa sabır , bu günler de geçer diyelim ..
Neden bu araçlara sevdalıyız ?? Bizleri bu tip yaklaşımlardan biraz olsun kurtardıkları , doğa anamıza 1-2 gün de olsa yaklaştırdıkları için
Umarım bu tip bişeyle hiçbirimiz karşılaşmayız..Üzerimize düşeni de yapıp , kimseye ağız eğmeden yolumuza devam ederiz..