Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,860
Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

moonwalker_arc' Alıntı:
Cenk bey işin komik tarafıda Trabzonda gece vakti 2 yere çevirme koyarlar biri şehir girişine diğeri de çıkışına.Normal şartlar altında ikisine de yolum düşmez ama şans o ki dün akşam bir arkadaşı evine bırakacaktım ve yolumuz da oraya düştü.

Tam arabayı bitirdim sıkıntılardan kurtardım derken ayağım çekmiyor şimdi arabaya bir gecede soğuttular beni.İşin yoksa 1000 lira masraf et şimdi işlettir ruhsata. Yani para verip kağıda yazı yazdırdın mı yasal oluyor.Vermedin mi yasak oluyor.Para verince güvenli vermeyince tehlikeli :smiley:

Para önemli bir faktör biliyorsunuz :smiley: Eğer devletin her lüzumsuzluğuna kızıp bişeylerden vazgeçsek ülkemizi terketmemiz gerekir..Yaaa sabır , bu günler de geçer diyelim ;)..

Neden bu araçlara sevdalıyız ?? Bizleri bu tip yaklaşımlardan biraz olsun kurtardıkları , doğa anamıza 1-2 gün de olsa yaklaştırdıkları için :smiley:

Umarım bu tip bişeyle hiçbirimiz karşılaşmayız..Üzerimize düşeni de yapıp , kimseye ağız eğmeden yolumuza devam ederiz..

Etiketler

Konunun başlığını okudum fazla yazdıklarınızı okumadım, ama kişisel fikrim şu sis farlarını problem edeninde, okanunu çıkaranında...

Maksat araçlarımızı muayene eden alman şirketini zengin etmek, devlette gardiyan olmuş durumda. Yakında polisi, askeride özelleştirdik bunlar bizi koruyacak derlerse şaşmayın.:(:(:(:(

yavuz-çelikel' Alıntı:
Konunun başlığını okudum fazla yazdıklarınızı okumadım, ama kişisel fikrim şu sis farlarını problem edeninde, okanunu çıkaranında...

Klavyene sağlık Yavuz Abi durumu gayet güzel özetledin bizde 4 sayfada aşağı yukarı bunu konuştuk :smiley:

kaç kere standart dışı araçla yakalandım. Hepsinde de ceza yemeden veya en az tutar ceza ile kurtuldum. Diyeceğim o ki alttan alın. Polisler günde kaç tane insanla uğraşıyorlar. Suyuna gidin. Zaten ceza yazsa bile en az tutarla yazıyorlar.

serci07' Alıntı:
kaç kere standart dışı araçla yakalandım. Hepsinde de ceza yemeden veya en az tutar ceza ile kurtuldum. Diyeceğim o ki alttan alın. Polisler günde kaç tane insanla uğraşıyorlar. Suyuna gidin. Zaten ceza yazsa bile en az tutarla yazıyorlar.

Ya akşam canım o kadar sıkıldı ki cezasında değildim artık, ne kadar yazacaksın dedim eğer yazarsam arabayı bağlamak zorunda kalırız dedi.Bişe yazmadan gönderdi. Yani araçta sis farı var diye tutanak tutarsa bağlıyacak arabayı.

moonwalker_arc' Alıntı:
Ya akşam canım o kadar sıkıldı ki cezasında değildim artık, ne kadar yazacaksın dedim eğer yazarsam arabayı bağlamak zorunda kalırız dedi.Bişe yazmadan gönderdi. Yani araçta sis farı var diye tutanak tutarsa bağlıyacak arabayı.

elini cebine sokmadan gönderdiyse iyi.:smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
elini cebine sokmadan gönderdiyse iyi.:smiley:
arkadasım bu elını cebıne sokma meselesı nedır ne derdınız var polısle ıyılık yapıp ceza yazmasa suc ceza yazsa suc neyın pesındesınız

ılk baslardada konuda bole yazan arkadas vardı ozur dılıyerek onları sıldı amac ne polsı dusmanlıgıysa soleyın bu sıteye uye olan memur arkadaslar olarak hepımız sılelım ve elımızden gelen pıslıgı yapalım amacınız bumu bız burda kımsenın meslegını yerme terbıyesızlıgını yapmıyoruz

gokhan5234' Alıntı:
arkadasım bu elını cebıne sokma meselesı nedır ne derdınız var polısle ıyılık yapıp ceza yazmasa suc ceza yazsa suc neyın pesındesınız

Hakkın hukukun ve düzgün toplumun peşindeyim, nerede olacam.

eskidendi öyle şeyler. Yeni jenerasyon polislerde görmedim ben o çorba işini.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Hakkın hukukun ve düzgün toplumun peşindeyim, nerede olacam.
hakkın hukukun pesınde saklabanlık yapılarak bulunulmaz eger bırıyle derdın varsa mahkemeye gıdersın herkese ıftıra atamazsın bu yaptıgın terbıyesızlıgın otesınde

Gökhan bey biraz sakinleşelim, hepimiz farkındayız ki sanal ortamda klavyeden dökülen sözcükler yüzyüze konuşmak gibi olmuyor farklı anlamlara çıkabiliyor.Ben eminim ki Yavuz bey artniyetli bir şey söylemek istemedi.Kimseyi de bununla itham etmedi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri