Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,860
Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

gokhan5234' Alıntı:
hakkın hukukun pesınde saklabanlık yapılarak bulunulmaz eger bırıyle derdın varsa mahkemeye gıdersın herkese ıftıra atamazsın bu yaptıgın terbıyesızlıgın otesınde

Yazdıklarınıza sizin seviyenize inerek cevap vermeyeceğim.Kimseyi yada bir zümreyi hedef aldığım falan yok, bu sizin hüsnü kuruntunuz.Niye bukadar gocundunuz anlayamadım?

Etiketler

yasının adamı ol baska yorumum yok sana hadını bılmıyon barı yasına gore davranmayı bıl adam olana bu soz bıle yeter daha otesını demıyorum

Gökhan5234 seni terbiye edememiş ailen belli, bu sana vereceğim son cevap.Allahın bildiğini kuldan saklamaya niyetin var onu anladım.Senin yaşın kadar zamandır araç sürerim yollarda, neler gördüm diyeceğim sadece.Polisi yada başka bir zümreyi hedef aldığım yok, bana yakıştırdığın şaklaban kelimesini sana yıldızlarla iade ediyorum.Sana daha çok yakıştı.

hop hop durun ya ne yapıyorsunuz lütfen yavuz abi gökhan etmeyin böyle şeyler bizlere yakışmıyor lütfen biraz daha sakin olalım sizden ricam bu konuyu kapatın ikinizide iyi tanımıyorum
biriniz şeker biriniz çikolata gibisiniz olay kapansın kimse mesaj yazmasın lütfen lütfen lütfen bi daha lütfen kapansın

yavuz-çelikel' Alıntı:
Gökhan5234 seni terbiye edememiş ailen belli, bu sana vereceğim son cevap.Allahın bildiğini kuldan saklamaya niyetin var onu anladım.Senin yaşın kadar zamandır araç sürerim yollarda, neler gördüm diyeceğim sadece.Polisi yada başka bir zümreyi hedef aldığım yok, bana yakıştırdığın şaklaban kelimesini sana yıldızlarla iade ediyorum.Sana daha çok yakıştı.
benım aılemın terbıyesı tam senkendının kılerı sorgula kardesım ılla alan var dıyosan ver adını mahkamaye sıkayetcı ol o pıslıkten herkes kurtulsun ama bır kac pıslıgı herkese mal ettme bastan berı bunu dıyorum tarık kusura bakma senın ıcın susuyrum

gokhan5234' Alıntı:
benım aılemın terbıyesı tam senkendının kılerı sorgula kardesım ılla alan var dıyosan ver adını mahkamaye sıkayetcı ol o pıslıkten herkes kurtulsun ama bır kac pıslıgı herkese mal ettme bastan berı bunu dıyorum tarık kusura bakma senın ıcın susuyrum

lütfen kardeşim abim lütfen kapatalım yakışmıyor bizlere uzatmadan kapatalım çok rica ediyorum gökhan canım kardeşim lüften benim için ikinizide çok seviyorum

yavuz-çelikel' Alıntı:

yavuz bey.gökhan arkadaşımız hem offroad seven biri hemde polis memuru.bir çürük karaktersiz için polis camiasını suçladığımız için alınmış sanırım.gökhan beyi suzuki grubunun abant gezisinde tanıdık genç bi arkadaş efendi birisi.tüm polisleri rüşvetçi kastettiğinizi düşündü muhtemelen

tyt.fan' Alıntı:
yavuz bey.gökhan arkadaşımız hem offroad seven biri hemde polis memuru.bir çürük karaktersiz için polis camiasını suçladığımız için alınmış sanırım.gökhan beyi suzuki grubunun abant gezisinde tanıdık genç bi arkadaş efendi birisi.tüm polisleri rüşvetçi kastettiğinizi düşündü muhtemelen

bence konu kapanmıştır abim uzatmaya gerek yoktur dediklerine katılıyorum yanlış anlaşılma var iki tarafta kendini bilen olgun kişiler ve artık başka konular konuşalım derim hadi gelin benim puma motor değişimi sayfama bakın ;) :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72920.msg911291#msg911291

Gökhan Grand işini ne yapıyouz alıyormuyuz almıyormuyuz girdin aklıma sattırdın Suzukimi kaldım yaya ne biçim adamsın sen yaa niye girdin kanıma grand grand diye

bir diğer bilgi, polis isterse sizi tutanakla gününden önce muayeneye yollayabiliyor. muayene teskeresi diyorlar kendi aralarında. ayrıca muayeneyi yaptırıp trafik şubeye gidiyorsunuz. başımıza geldi çünkü.. tavanda siyah folyo kaplama vardı (araç beyaz) .çift renk var diye uyardı memur, işletmeniz lazım falan diye anlatıyordu ki, aracın sahibi arkadaşım, artislik yapmakta sınır tanımadı. memur, yine bile iyi niyetle muayeneye yolladı aracı.

ayrıca aramızda bu hayvanlığı yapan yoktur ama o bullbardaki delici sis farlarını yakıp öndeki aracı taciz eden bir 4x4 sahipleri çok var. bir tanesine tehlikeli ama güzel bir cevap vermiştim. biraz pay bırakıp, aniden frene asılmıştım. arkadan girsin benim araca diye.. fatih sultan mehmet köprüsü çıkışında.. en sağ şeritteydik ve adam emniyet şeridine çekip park etti. eli ayağına dolaşmıştı korkudan..
özet: ankara plakalı yeşil pejo 406 görürseniz dikkat :p :p :p

düzeltme: taciz derken sis farlarını yakıp tamponu benim tampona neredeyse dayama şeklinde. caddecilerin burnunu dayamak , ittirme dedikleri olay.

rumelian' Alıntı:
bir diğer bilgi, polis isterse sizi tutanakla gününden önce muayeneye yollayabiliyor. muayene teskeresi diyorlar kendi aralarında. ayrıca muayeneyi yaptırıp trafik şubeye gidiyorsunuz. başımıza geldi çünkü.. tavanda siyah folyo kaplama vardı (araç beyaz) .çift renk var diye uyardı memur, işletmeniz lazım falan diye anlatıyordu ki, aracın sahibi arkadaşım, artislik yapmakta sınır tanımadı. memur, yine bile iyi niyetle muayeneye yolladı aracı.

ayrıca aramızda bu hayvanlığı yapan yoktur ama o bullbardaki delici sis farlarını yakıp öndeki aracı taciz eden bir 4x4 sahipleri çok var. bir tanesine tehlikeli ama güzel bir cevap vermiştim. biraz pay bırakıp, aniden frene asılmıştım. arkadan girsin benim araca diye.. fatih sultan mehmet köprüsü çıkışında.. en sağ şeritteydik ve adam emniyet şeridine çekip park etti. eli ayağına dolaşmıştı korkudan..
özet: ankara plakalı yeşil pejo 406 görürseniz dikkat :p :p :p

bence birdahaki denemnizde kapıyı açıp aracı terkedin.daha az zarar görürsünüz.pejo ile 4x4 e kafa tutmak :smiley:farkına bile varmaz amerikan filansa eğer yada wx toyota

Merhabalar,
Direksiyona çıkan kim ve ne olursa olsun adam olacak adam.
Eğitilecek, eğitimli olacak, diplomalı değil diploma cehaleti giderir.
Lütfen sisleri (sonradan taktığınız) meskun mahal ve yollarda kullanmayın.Babam bile kullansa görsem 154'ü arar şikayet ederim ve savcılığa suç duyurusunda bulunurum, bence o sisler ağzına mermi sürülmüş silahtan farksız.
Adam gibi ve gerektiği yerde usulune uygun kullanan arkadaşlarımızı taktir ediyorum.
Birde Trabzonl'lu hemşerime, biraz sakin ol sislerinide gerektiği yerde kullan, yol istemek için değil yollarda senden başkaları da var haberin ola.
Kalın sağlıcakla.

tyt.fan' Alıntı:
bence birdahaki denemnizde kapıyı açıp aracı terkedin.daha az zarar görürsünüz.pejo ile 4x4 e kafa tutmak :smiley:farkına bile varmaz amerikan filansa eğer yada wx toyota

araç nissan navara idi. maslaktan (darüşşafakadan) köprü çıkışına 3,5 saatte adım adım bir trafik sonrası, tam yol açılmaya başlamışken, bir tane kendini bilmez insanı insanlıktan çııkarıyor maalesef.

bu arada moonwalker arkada yanlı anlamadıysam ilave sis farlarını , orjinal sis farlarının anahtarına bağlamış, sis ile selektör yapıyor. sis ile selektör yapması da hoş değil ama o anda bir insan evladı adamı çileden çıkarabiliyor. sol şeride sollama şeridi denmiş ama istanbulda cep telefonu ile konuşma şerididir. ya da acemi sürücülerin canı istediği hızda, canı istediği takip mesafeleri bırakarak, canı istediği kadar lüzumlu lüzumsuz frene basarak gittikleri şerittir. temde 130 ile giderken bir anda önünüze bir aracın geçip 80 ile seyre başlaması doğaldır. yanına geçip bakın sürücü ya mesaj yazıyordur yada telefonla konuuyordur. o yüzden bazen öndeki sürücüyü kendine getirmekte fayda var..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri