Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,863
Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

pandipieri' Alıntı:
buna araba uzerindeki cikartmalar dahil mi?
onlarda reklama gırıyor normalde yasak onlarıda ısletıyoasunuz onların byutlarına gore buyuklerının vergısı bıle var ;D

Etiketler

allah allah, daha ne diyeyim bey efendi yasayi bilmiyorduk soylediniz ogrendik dedim, tesekkur ederim dedim. yazdiklarim gayet acik...

unal' Alıntı:
bunun öyle diyorsanız öyledirle alakası yok bizim dememizle d eğil trafik ceza kanunu diyo :smiley:))
kesınlıkle unal abı malumun ıstanbuldayken cogu arkadasımıza yardımcı oluyodum ve suan bole dıyen arkadasları gorunce polıs olarak demekkı deve usulu yapacan herkes ruhsata ısletcek polemık olmuyacak dye dusunuyorum :mad: :mad:

Sis farlarının kapaklarını da daha dün çöpe attım :D Şimdiye kadar birkaç kez çevirmeye girdim bir defasında da moonvisordaki park lambalarına laf etmişlerdi, kapatıp yoluma devam ettim ama böyle kapsamlı bir şekilde ilk defa böyle bir durum başıma geliyor ki Trabzonda böyle bir şeyin de ilk defa benim başıma gelmesi de ayrı bir konu (o kadar araç varken)

Peki sormak istediğim bir konu var projelendirip bunların ruhsata işletilmesinin bir dezavantajı var mı ? Vergi vs. gibi ?

moonwalker_arc' Alıntı:
Sis farlarının kapaklarını da daha dün çöpe attım :D Şimdiye kadar birkaç kez çevirmeye girdim bir defasında da moonvisordaki park lambalarına laf etmişlerdi, kapatıp yoluma devam ettim ama böyle kapsamlı bir şekilde ilk defa böyle bir durum başıma geliyor ki Trabzonda böyle bir şeyin de ilk defa benim başıma gelmesi de ayrı bir konu (o kadar araç varken)

Peki sormak istediğim bir konu var projelendirip bunların ruhsata işletilmesinin bir dezavantajı var mı ? Vergi vs. gibi ?
hayır ustam yok bılakıs satarken ve muayenede kafanız rahat olur ama ısletsenız bıde keske kapakları atmasaydınız zaten arkadaslar kapak yuzunden sıze uyarıda bulunmustur istanbuldaykende gunde 3-4 ıhbar gelırdı arkadakı jeep yol vermeyınce tepe lambaları ıle tacız edıyo dıye o arkadasda sanırım trapzona yenı geldı batının prosedurunu yapıyor

gokhan5234' Alıntı:
hayır ustam yok bılakıs satarken ve muayenede kafanız rahat olur ama ısletsenız bıde keske kapakları atmasaydınız zaten arkadaslar kapak yuzunden sıze uyarıda bulunmustur istanbuldaykende gunde 3-4 ıhbar gelırdı arkadakı jeep yol vermeyınce tepe lambaları ıle tacız edıyo dıye o arkadasda sanırım trapzona yenı geldı batının prosedurunu yapıyor

Yol vermeyenlere sis farı ile taciz olayını bende yapıyorum hatta o sırada değil taciz tecavüz edesim geliyor sinirden.Benki iğne ucuna kadar saklayan bir adamdım, en sonunda darlandım malzemeler de biryere sığmayınca (ki sakladıklarımdan da şimdiye kadar bir hayır görmedim) ne var ne yok attım.Hep öyle olur ya zaten senelerce saklarsın bişe olur sonra lazım olur bulamazsın.

Peki vinç tampon bagaj sis farı komple bir proje bedeli ya da masrafı tahmini ne olur bir bilginiz var mı ?

moonwalker_arc' Alıntı:
Yol vermeyenlere sis farı ile taciz olayını bende yapıyorum hatta o sırada değil taciz tecavüz edesim geliyor sinirden.Benki iğne ucuna kadar saklayan bir adamdım, en sonunda darlandım malzemeler de biryere sığmayınca (ki sakladıklarımdan da şimdiye kadar bir hayır görmedim) ne var ne yok attım.Hep öyle olur ya zaten senelerce saklarsın bişe olur sonra lazım olur bulamazsın.

Peki vinç tampon bagaj sis farı komple bir proje bedeli ya da masrafı tahmini ne olur bir bilginiz var mı ?
ben eskı vıtaram ıcın yaptıracaktım komple vınc tampon port bagaj sısler 500 lıra alıyorlar muhendıs projeye

gokhan5234' Alıntı:
ben eskı vıtaram ıcın yaptıracaktım komple vınc tampon port bagaj sısler 500 lıra alıyorlar muhendıs projeye

Bir de ruhsatı yeniden çıkarmak gerekiyor herhalde ? değil mi onun için de bir masraf oluşuyor mu ? Artık yaptırırken o kadar para harcadık 3 üne 5 ine bakmadan onu da yaptırıp gönül rahatlığıyla binmek kalıyor.

moonwalker_arc' Alıntı:
Bir de ruhsatı yeniden çıkarmak gerekiyor herhalde ? değil mi onun için de bir masraf oluşuyor mu ? Artık yaptırırken o kadar para harcadık 3 üne 5 ine bakmadan onu da yaptırıp gönül rahatlığıyla binmek kalıyor.
projeden sonra bastan muayne de yapılıyor muayene ve ruhsat yapragıda 200 lıra toplam 700 e mal olur

şimdi birde gelelim madalyonun öteki yüzüne yazıların en başında yapamaz yazamaz saçmalamış başka şey istenmiş deniliyo ..........eğer farzedinki demeseydik yasal olan bu vs vs bu kadar acıklama yapmasaydık bu yazıları okuyan birisi birgün trafik polisine diklenecek hatta kavga edecek ve başına olmadık işler alacakdı hep bahsettiğim gibi nette bilgi kirliliğide ayrı bir sorun oluyor yani bilip bilmeden yazılar yüzünden ki sadece burda değil başka konularda başka sitelerdede bu böyle bir deli taş a dıyo 40 akıllı cıkarmaya calışıyo netinde bu tarafını sevemedim gitti ...bu site veya başka sitelerdede hep dediğim gibi bilen yazsa bilmeyenlerde öğrense böylece yanlış anlamalar olmasa bence cok güzel olacak

moonwalker_arc' Alıntı:

aslında en doğrusuda o o kadar masraf yap geceni gündüzünüde sanayide gecir sonra ruhsata işletme al başına iş :smiley:)

unal' Alıntı:
şimdi birde gelelim madalyonun öteki yüzüne yazıların en başında yapamaz yazamaz saçmalamış başka şey istenmiş deniliyo ..........eğer farzedinki demeseydik yasal olan bu vs vs bu kadar acıklama yapmasaydık bu yazıları okuyan birisi birgün trafik polisine diklenecek hatta kavga edecek ve başına olmadık işler alacakdı hep bahsettiğim gibi nette bilgi kirliliğide ayrı bir sorun oluyor yani bilip bilmeden yazılar yüzünden ki sadece burda değil başka konularda başka sitelerdede bu böyle bir deli taş a dıyo 40 akıllı cıkarmaya calışıyo netinde bu tarafını sevemedim gitti ...bu site veya başka sitelerdede hep dediğim gibi bilen yazsa bilmeyenlerde öğrense böylece yanlış anlamalar olmasa bence cok güzel olacak

Ünal bey yanlış anlaşmaya mahal vermemek için kendimi ifade etme gereği hissettim.Ben doğrusu budur kanun budur gibi bir imada bulunmadım.Başıma ilk defa böyle birşey geldiğini, daha önce karşılaşmadığımı, onun için konu açıp doğrusunu öğrenmek istediğimi ilk mesajımda gayet açık ve net bir şekilde belirttim.

Açıkcası ben sis farları için trafikte yakılmadığı sürece yasak olduklarını bilmiyordum.Yakılmalarının yasak olduğunu biliyordum.

hocam bızım yorumumuz sana degıl sen ogrenmek ıcın soruyosun lafı uzatıp bılmedıgı ıcın herkese camur atanlara

haklisiniz ortaligi ben karistirdim ozur diliyorum valla :D ama bilgilendirdiniz ogrendik tesekkur ederiz... sizleri kirdiysam da tekrar ozur dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR