Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,793
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

Kanyon_jimny fotolara hep guzel pozlar verdi, suyu en yuksege sicratan hep oydu. Cok zevk aldigi belli oluyordu. :smiley::smiley::smiley:

Etiketler

hehe teşekkür ederim sizlerle beaber tecrübem daha da artacak birde arabamın yerden yükselip lastikleri taktıktan sonraki ilk gezimdi o yüzden belki eb çok zevk alan ben oldum sanırım :smiley: :smiley: :smiley:

Arkadaşlar çok güzel bir gezi olduğu fotoğraflardaki tebessüm ve forumdaki yazışmalarınızdan hemen belli oluyor.Katılan,emeği geçen,rekberlik eden Timuçin arkadaşımıza,fotoğraf çekip bizlerle paylaşan herkese teşekkürler.
En kısa sürede yenilerinin tekrarlanması dileğiyle.

slm arkadaslar
1.gezı oldu cem unuttu demeyın. 2 gundur yogundum hakan arkadasımdan yardım alıyorum resım boyutları kucultulup yuklenecek.
2. tımucın arkadasımızı yakından tanısan enver kardesımız o sekılde yorumlanmazdı.(en kısa zamanda sızlerlede beraber olmak uzere)
3. bıze mutfagını acan guven abıye sagolsun.
4. her cagrımızda bıze yetısen guvene
5. stıcker sozu veren ve cesaret veren tarık abıye
6. her kaldıgımız yerde bıze yardım eden ısmaıl arkadasımıza.
7. arabamda ıyı muzık tesısatı olmasına ramen teybın kafasını bıle takmama ıhtıyac duyurmıyan arkamdakı mehmet e
8.ortaya bır tas atan guven abıye
9. gec geklıpte bol yemek getıren abıme
10. atvmı tasıyan murat ım a
11.gezıte lıderlıgınden cok bana durup durup bolge hakkında bılgı veren tımucın arkadasıma
12. kahve cay ıcın polorıs rıders clup e
13. usa ya yaptıgı wrangler ıcın.....:smiley:))))
aklıma gelen ve gelmıyen herkez ıcın cook
cok
tesekurler

reıs arkadasım ask olsun cagrıyla ben varken ne gerek var vınc e kım ugrasır vıncle.

concrete' Alıntı:
Aslinda bu hafta sonu cok muhtemelen iki aracla, ailece Belgrada Bahcekoy tarafindan bir giris yapacagiz. Tirnak bol adrenaline izin vermezse, orta karar bir geziye bekleriz. Gerci henuz hangi gun yapacagimiz kesinlesmedi. reis seninle tanistigimizda sen de ailece geziyordun yanlis hatirlamiyorsam...

güven hocam biz ayilecek off road cıyız eşim dayimi co plotumdur o gün senle belgratta ayrıldıktan sonra ayilecek cameli gectik 2009 un ilk günü her halde ben sabahtan belgratta olurum millet uyurken

wranglercem' Alıntı:
reıs arkadasım ask olsun cagrıyla ben varken ne gerek var vınc e kım ugrasır vıncle.

arkadaşlar bir gün beraberde gezeriz kısmet olursa vincleriz vincleniriz cekeriz cekiliriz camurda debeleniriz off road güzeldir yahu

BRONCO' Alıntı:
eyvallah enver dostum . sanırım sizin semt bayrampaşa ayazağaya bekleriz
olur tabii bronco haberleşiriz bi hafta sonu biz her türlü off_road etkinliğne varız dostum önemli olan gönüler bir olsun meraklı arkadaşlarıda beklerizz tabii şöyle 20 tane makineyla orman yoluu gecmek zefkli olurr

Gezinin en güzel karelerinden rubicon ve timuçin ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri