Teşekkür ederim Yücel Bey.Hayırlı uğurlu olsun.
2 yıl önceki yazışmalarımızı okudum tekrar. Araba en genişinden oldu. Banyo da olacak, portatif tuvalet de
Teşekkür ederim Yücel Bey.Hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun Sn.Vamanos bende tercihimi aynı aracın minibüs tipine kullandım ve sizin benzeriniz masraflar yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Kısmetse bu hafta kesilmeye başlanacak benimkisi alkovenli kasa olmak için. Ne zaman biter allah bilirTeşekkür ederim Yücel Bey.
2 yıl önceki yazışmalarımızı okudum tekrar. Araba en genişinden oldu. Banyo da olacak, portatif tuvalet de![]()
Hayırlı olsun size de. Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim lütfen.Hayırlı olsun Sn.Vamanos bende tercihimi aynı aracın minibüs tipine kullandım ve sizin benzeriniz masraflar yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Kısmetse bu hafta kesilmeye başlanacak benimkisi alkovenli kasa olmak için. Ne zaman biter allah bilir
Benim koltuklar söküldü şimdilikHayırlı olsun size de. Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim lütfen.
Merhabalar. son durum nedir acaba ? Merak ettim.Hayırlı olsun size de. Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim lütfen.