Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,555
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

reis28' Alıntı:
güzel gezi olmuş ellerine saglık timucin kardeşim cok istememe ragmen katılamadım geziye kısmetse bir daki sefere

merhaba!
dilerim sizinle de kisa zamanda tanisiriz. bu arada gecmis olsun...

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Güzel kareler için teşekkürler. Orman yolları ile kumsalı ile ve sorunsuz insanları ile Şile'yi off-road mekanında tek geçerim :smiley:

Emeği geçen herkese teşekkürler..

size de tesekkürler...
evet! haklısınız. ben de sile'yi iki yil önce kesfettim. yaz-kıs fırsat buldugum her an solugu orada alıyorum.

tm' Alıntı:
Sevgili Enver,
merak sözcüğüne neden olumsuz anlam yükledin bilmiyorum. ben şahsen meraklıyım. ya da hepimizi "offroad meraklısı" olarak niteliyorum. gezen insan zaten "merak" ettiği için geziyordur. dünya'daki bütün keşifler ve icatlar da hep bir "merak" sonucudur. sizi tanımadığım ve bu siteye üye olup olmadığınızı bilmediğim için "meraklı" olarak niteledim. aracınızın markasını tanımlamak icin kullandım. ne kullandıgının benim icin hic onemi yok. bu sitede bir arazi aracına sahip olmadığı halde forumları izleyen, kendi aracını alacağı günü bekleyen "meraklı"lar da var. yeşilvadi'de sizi tanımamı saglayacak kadar kalsaydınız eger benim de "dost canlısı" oldugumu kesfederdiniz. arkadas olmak niyetindeyseniz giderken bize hoşcakal derdiniz. aracınıza binip gittiniz. size de ikram edecek cayımız - kahvemiz vardı elbette... dolayısıyla keyiften ve dostluktan bahsettiğimiz bir ortamda huzursuzluk aramaya pek niyetim yok. ama senin "yesillik" deyiminin ardında ne var bilmiyorum...
ve bu konuyu da uzatmaya niyetli değilim.

saygılarımla

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu güzel gezi için başta fikir babası Güven beye, bize öncülük edip programlı ve bilinçli bi şekilde bize rehberlik eden Timurçin beye, bu paylaşım ortamını bizlere sunan gezenbilir ailesine ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.
Timurçin arkadaşımızında belirttiği gibi merak sözcüğünde kötü algılanacak hiç bi taraf yok. Bu işler zaten merak işi. Pazar sabahın köründe boşuna yataklardan kalkıp gelmiyoruz. Yeni yerleri merak ettiğimizden araçların nasıl performans göstereceklerini merak ettiğimizden oralara gidiyoruz. Gezmeye ve merak etmeye dewam. Herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum... İyi Seneler...

biz allaha ısmaladık dedik ama siz duymammış olabilirsiniz en kısa zamanda tanışma dileğiyle hoşca kalll

öyle ya da böyle , bizler-sizler-yani hepimiz bir çatı altındayız ; hep dediğimiz gibi GEZENBİLİR AİLESİ ,aile içinde yanlış anlaşılmalar olabilir ama çözümlenemez değildir nitekim tm kardeşimiz ve enver kardeşimiz de bunun bilinci içerisinde olayı tatlıya bağladılar gördüğüm kadarıyla , ne kadar güzel.

bu arada enver kardeşim sen de gezenbilir ailesine hoşgeldin ; umarım gelecek günlerde sen de etkinliklerde yerini alırsın :smiley:

Aslinda ben sadece kuyuya tas attim soylendigi gibi. Tebrik herkese ama en basta Timucine tabii...

geziniz cok guzel ve zevkli gecmis gozukuyor...
paylasım ıcın tesekkurler :smiley:)

concrete , etkinliğin kaynağı olarak önce sana ve timuçine ve de tüm katılan arkadaşlarımıza tekrar teşekkürler..... :smiley:

bizim haydutlar (bronco ve çağrı) size biraz gecikmeye maloldularsa da bu kabahatlarını gezi içerisinde affettirmişler anladığım kadarıyla :smiley:

bu güzel görüntüler içiin de ayrıca teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

Birkaç tane daha fotograf var ama şu an yüklenemiyor, ilk fırsatta artık...
Sabah beklerken biraz sohbet edip daha iyi tanışma şansımız oldu, belki daha da iyi oldu...:smiley: Zaten Bronco gelirken bir kasa dolusu yiyecekle gelmiş :smiley: Ayazağa tayfasını biraz beklemişiz çok mu? Bir sürü yol yaptılar sağolsunlar... Zateb bu tayfada ayrı bir keyif var yaww :smiley:

Karda gezi şansını ucu ucuna kaçırdık. Artık 2009 un ilk gezisinde... :smiley::smiley::smiley:

eeg52' Alıntı:
concrete , etkinliğin kaynağı olarak önce sana ve timuçine ve de tüm katılan arkadaşlarımıza tekrar teşekkürler..... :smiley:

bizim haydutlar (bronco ve çağrı) size biraz gecikmeye maloldularsa da bu kabahatlarını gezi içerisinde affettirmişler anladığım kadarıyla :smiley:

bu güzel görüntüler içiin de ayrıca teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

eeg52' Alıntı:
öyle ya da böyle , bizler-sizler-yani hepimiz bir çatı altındayız ; hep dediğimiz gibi GEZENBİLİR AİLESİ ,aile içinde yanlış anlaşılmalar olabilir ama çözümlenemez değildir nitekim tm kardeşimiz ve enver kardeşimiz de bunun bilinci içerisinde olayı tatlıya bağladılar gördüğüm kadarıyla , ne kadar güzel.

bu arada enver kardeşim sen de gezenbilir ailesine hoşgeldin ; umarım gelecek günlerde sen de etkinliklerde yerini alırsın :smiley:
haberim olursa dostlarımızla size eşlik ederiz tabii bizde geziye cıktığımızda 4 weya 5 tane aracla cıkıyoruz ortak fikirlerde görüşmek üzere diyeyim her kezin yeni yılı kutlu olsun_

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR