BRONCO' Alıntı:timuçin süper fotolar eline sağlık
evet cagri. dogru lastik degilse teknoloji nafilecagri_ali' Alıntı:Süpersin Timucin abi inşşş.. sende en kısa zamanda lastiklenirsinnn o zman teknolojinin tadını çıkarmaya başlarsınn resimlerr için teşekkürler devamınıda beklerizz
sagolasin adem, begendigine sevindimyokluk35' Alıntı:Timucin abi resimler süperrr... : )
adem ABANOZ
BRONCO' Alıntı:bundan önce bir mesaj attım ama olmadı bidaha deneyeceğim kısaca tüm dostlara çok teşekkür ederim
timuçin kardeşe
güvene (mutfak)
cem e
cesur selime
çağrı ya
bu kadar değiliz tabiki özür diliyorum ismini hatırlıyamadığım için yeşil vadideki o güzel misafir perver arkadaşımıza teşekkürler
çok güzeldi
meraklı derken neyi kastetin dostum biz zaten ordaydık siz gelince yeşillik oldu ama meraklı değiliz sadece arkadaş canlısıyıztm' Alıntı:merakli sorento, arkadasi daihatsu ve "sofular su balesi grubu" seyircileri selamlarken...
enver' Alıntı:meraklı derken neyi kastetin dostum biz zaten ordaydık siz gelince yeşillik oldu ama meraklı değiliz sadece arkadaş canlısıyız
meraklı derken neyi düşünmüş bilmimiyorum arkadaşımız ama ben öyle algıladım umarım yanlış anlamışımdırcagri_ali' Alıntı:enver sen yanlış yorumlamısın hepsini oku hepsinde bi yorum var meraklı olarak kastetdiği olay foto karesine sorentonun bakısı sana değil yani sözümüz her araçın bi bakışı vardır ifadesi...
enver' Alıntı:meraklı derken neyi kastetin dostum biz zaten ordaydık siz gelince yeşillik oldu ama meraklı değiliz sadece arkadaş canlısıyız