Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,531
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

merakli sorento, arkadasi daihatsu ve "sofular su balesi grubu" seyircileri selamlarken...

101_0043.jpg

101_0044.jpg

Etiketler

vee iste bendeki son kare!
emegi gecen herkese tesekkür ederim. kuyuya ilk tasi atan Güven'e, bu sitede bu kadar insani bulusturan fikir sahiplerine...(bence facebook yalan)
elbette bana da "güvenerek" pazar gününü bir arada gecirmek icin kilometrelerce yol tepip, son derece uyumlu davranan yeni tanidigim tüm arkadaslarima....
kendi adima cok eglendim, iyi zaman gecirdim. bu sehirde benim gibi insanlarin yasadigini bilmek oldukca güzel. dilerim tekrarlariz.

yeni yilin, bütün olumsuz etkilerden uzak, dag-tepe dolasacak güc ve saglikla, is, para, bolluk, huzur ve bereket ile gelmesini diliyorum hepimiz icin.
mutlu yillar...

sevgi ve saygilarimla,

timucin.

101_0045.jpg

BRONCO' Alıntı:
timuçin süper fotolar eline sağlık

sagolasin. konvoyu fazla bekletmemek icin aceleyle cektim. bu nedenle cogunda kadrajlar kötü ama aldigimiz keyfi belgeliyor en azindan...

cagri_ali' Alıntı:
Süpersin Timucin abi inşşş.. sende en kısa zamanda lastiklenirsinnn o zman teknolojinin tadını çıkarmaya başlarsınn resimlerr için teşekkürler devamınıda beklerizz :D
evet cagri. dogru lastik degilse teknoloji nafile:smiley:

yokluk35' Alıntı:
Timucin abi resimler süperrr... : )

adem ABANOZ
sagolasin adem, begendigine sevindim

Ellerine sağlık kartal ;D fotoğraflar süper 2008 in son gezisi olarak güzel bi nokta oldu gerçekten... cem foto sırası sende şimdi ;)

BRONCO' Alıntı:
bundan önce bir mesaj attım ama olmadı bidaha deneyeceğim kısaca tüm dostlara çok teşekkür ederim
timuçin kardeşe
güvene (mutfak)
cem e
cesur selime
çağrı ya
bu kadar değiliz tabiki özür diliyorum ismini hatırlıyamadığım için yeşil vadideki o güzel misafir perver arkadaşımıza teşekkürler
çok güzeldi

gittigimiz yer "polaris riders club" sahibi de oldukca iyi bir motosiklet ve atv egitmeni olan "kutsu koray" onlar da sizin gibi dost canlisi, iyi insanlardir. o civarda dolasirken, yemek yemek, birseyler icmek icin her zaman ugrayabilirsiniz. ben genellikle oradayim zaten. arabayla degilse mutlaka atv'ye binmek icin. hep daglardayim anlayacagin...

tm' Alıntı:
merakli sorento, arkadasi daihatsu ve "sofular su balesi grubu" seyircileri selamlarken...
meraklı derken neyi kastetin dostum biz zaten ordaydık siz gelince yeşillik oldu ama meraklı değiliz sadece arkadaş canlısıyız

güzel gezi olmuş ellerine saglık timucin kardeşim cok istememe ragmen katılamadım geziye kısmetse bir daki sefere

Güzel kareler için teşekkürler. Orman yolları ile kumsalı ile ve sorunsuz insanları ile Şile'yi off-road mekanında tek geçerim :smiley:

Emeği geçen herkese teşekkürler..

süper eğlenmişe benziyorsunuz iştirak edemesekte resimlerle idare edicez artık, emeği geçen herkese teşekkürler...;)

enver sen yanlış yorumlamısın hepsini oku hepsinde bi yorum var meraklı olarak kastetdiği olay foto karesine sorentonun bakısı sana değil yani sözümüz her araçın bi bakışı vardır ifadesi...
enver' Alıntı:
meraklı derken neyi kastetin dostum biz zaten ordaydık siz gelince yeşillik oldu ama meraklı değiliz sadece arkadaş canlısıyız

cagri_ali' Alıntı:
enver sen yanlış yorumlamısın hepsini oku hepsinde bi yorum var meraklı olarak kastetdiği olay foto karesine sorentonun bakısı sana değil yani sözümüz her araçın bi bakışı vardır ifadesi...
meraklı derken neyi düşünmüş bilmimiyorum arkadaşımız ama ben öyle algıladım umarım yanlış anlamışımdır

mesajı yazdıktan sonra önizlemeye tıkla sayfa açılınca orada bilgisayarından ekliyorsun ama fotolar 250 mb küçük olmalı.. gözat ın yanında daha çok eklentiden 3 e çıkarıp sayıyı 3 tane 3 tane yükleyebilirsin fotoları ..bekliyoruz enver.

yada boyutlarını küçültmeye uğrasamam dersen bnm maile at ben siteye yüklerim :D cagri_ali@mynet.com...

enver' Alıntı:

Sevgili Enver,
merak sözcüğüne neden olumsuz anlam yükledin bilmiyorum. ben şahsen meraklıyım. ya da hepimizi "offroad meraklısı" olarak niteliyorum. gezen insan zaten "merak" ettiği için geziyordur. dünya'daki bütün keşifler ve icatlar da hep bir "merak" sonucudur. sizi tanımadığım ve bu siteye üye olup olmadığınızı bilmediğim için "meraklı" olarak niteledim. aracınızın markasını tanımlamak icin kullandım. ne kullandıgının benim icin hic onemi yok. bu sitede bir arazi aracına sahip olmadığı halde forumları izleyen, kendi aracını alacağı günü bekleyen "meraklı"lar da var. yeşilvadi'de sizi tanımamı saglayacak kadar kalsaydınız eger benim de "dost canlısı" oldugumu kesfederdiniz. arkadas olmak niyetindeyseniz giderken bize hoşcakal derdiniz. aracınıza binip gittiniz. size de ikram edecek cayımız - kahvemiz vardı elbette... dolayısıyla keyiften ve dostluktan bahsettiğimiz bir ortamda huzursuzluk aramaya pek niyetim yok. ama senin "yesillik" deyiminin ardında ne var bilmiyorum...
ve bu konuyu da uzatmaya niyetli değilim.

saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR