Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,518
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

expresi bununla korkutamazsın tm , o şekilde uyar da sen araçsız katılırsın farketmez... :smiley:

Etiketler

Bu forum bugun itibariyle 21 sayfa olmus ... ben ancak bugun sitede gezinirken gorsemde hepsini kisa surede okudum ve izledim .. gerek yaziyla gerekse fotograf ve video goruntulerini paylasan... yasayan tum arkadaslara tesekkur ederim ...
saglikli ve bol adrenalinli nice keyifli geziler herkese...
Ertugrul

Off_Road' Alıntı:
Bu forum bugun itibariyle 21 sayfa olmus ... ben ancak bugun sitede gezinirken gorsemde hepsini kisa surede okudum ve izledim .. gerek yaziyla gerekse fotograf ve video goruntulerini paylasan... yasayan tum arkadaslara tesekkur ederim ...
saglikli ve bol adrenalinli nice keyifli geziler herkese...
Ertugrul

geç görmek ve okumak zarar vermez ,eğer hiç görmemiş olsaydın neler kaçırdığını bilemezdin.... :smiley:

Bu gezinin bir yenisini yapma zamanı yaklaşıyor.

Bu hafta sonu ucuz atlatılan bir kaza yaşadım, bir süre araziden uzak kalacak benim koca oğlan... dönüşünde biraz aksiyon yaparız.

concrete' Alıntı:
Bu gezinin bir yenisini yapma zamanı yaklaşıyor.

Bu hafta sonu ucuz atlatılan bir kaza yaşadım, bir süre araziden uzak kalacak benim koca oğlan... dönüşünde biraz aksiyon yaparız.
geçmiş olsun güven nedir anlatırmısın

İki araç, benimki ve disco, biraz dolaştık. Bir noktada disco yolun soluna yanaşınca, çok gevşek zemine tamamen oturup kapı açılamayacak duruma geldi. Hemen önünde bir agaç vardı ve geriye doğru da çekemedik. Önünü hiç ileri gitmeden yola almamız gerekti. vincini sağ çaprazda bir agaca bağladık, öne gidip ağaca takılmaması için de arkadan benim araca bağladık. Disco yine de kurtulmaya başladıkça ileriye gitti ve benim aracı (dik bir yokuşun başındaydı) rampadan aşağıya aldı.

Uzun lafın kısası iki aracı birbirine vurup, kırdık ... :(

concrete' Alıntı:
İki araç, benimki ve disco, biraz dolaştık. Bir noktada disco yolun soluna yanaşınca, çok gevşek zemine tamamen oturup kapı açılamayacak duruma geldi. Hemen önünde bir agaç vardı ve geriye doğru da çekemedik. Önünü hiç ileri gitmeden yola almamız gerekti. vincini sağ çaprazda bir agaca bağladık, öne gidip ağaca takılmaması için de arkadan benim araca bağladık. Disco yine de kurtulmaya başladıkça ileriye gitti ve benim aracı (dik bir yokuşun başındaydı) rampadan aşağıya aldı.

Uzun lafın kısası iki aracı birbirine vurup, kırdık ... :(

geçmiş olsun güven abi...

cana bişey gelmemesi tesellisi olsun, umarım fazla hasar yoktur...

Tesekkur ederim herkese... masraf pek oyle onemsenmeyecek kadar degil :( Neyse, tesellimiz sadece mala gelmis olmasi.

Iki arac biraz zorlu etaplara girerken iyice dikkati arttirmak gerekiyor demek ki. Dort bez halat, bir kac tane u kilit, bir makara bir agac, vinc ve iki araci bir operasyon icin ayni anda kullaniyorsaniz, oldukca yorucu oluyor ve ayni anda birden fazla noktayi kontrol etmek gerekiyor. Bu gezide benzer durumu bir kac sefer yasamistik zaten...

Güven kardeşim biraz önce geldim eve ancak okuyabildim , çok geçmiş olsun sana ve arkadaşımıza sizlere birşey olmaması işin iyi tarafı ,tekrar geçmiş olsun...

kenan abinin iki çeker ford transitle gazladığı görüntüler u tubede var.
L200 ün peşinde imzalıyo çamuru .sapancadada volvo v70 stationla dalmış offroad oyunlarına.gaz pedalına iki ayakala basar ondanmı nedir 2 çeker aracı 4 çekere çevirir ama L4 yok kenan abinin sürüş stilinde.u tube da ford transit vith offroad tires diye bakın inanmazsanız.burdaki çarpışantürk nikli herhalde oğludur.kenan abi direksiyonu olmayan şeyleri kullanmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri