Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,518
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

wranglercem' Alıntı:
barıs sezgının aracındakı show da yapan memış arkadasımız sapancadan kendısınınde dıreksıyonun ıyı oldugunu soylıyorlar.
evet abi.siz nerden tanıyorsunuz?beraber yarısmıstık bu jeep onundu biz satın aldık benim yasım tutmadıgı için su anlık co.pilotum.ercovada cok guzel surdu.hatta startta ilk virajda devriliyorduk 2 tekere kalktık hemen direksyonu kırarak toparladı jeepi.gercekten direksyonu mukemmel.direksyonunun iyi oldugunu kimler soyluyor :D

Etiketler

ben soyluyorum :smiley: kırmızı cj5 gezdık bende dıreksıyonda atv ye guvenırım memıs ın atv ben 2 teker yaptım hatta sapanca carsısında polıs bıle fırcaladı.
o gunku etkınlıge ben gelememıstım ark. hakan geldı hatta oda turuncu cj kullanmıstı. sızınlede enkısa zamanda tanısmak uzere. hatta memıs ın kırmızı cj dusundum bır ara bende atv kurtulmak ıcın jeep e basladım.

korkarım Cem yakında da mog alırsın sen haha rahat olur diye....... :smiley:

Cem ile bu gezide tanistik ve ananede de gozlerim aradi dogrusu. Artik babaannede olur herhalde...::smiley:

Bu arada Timucin de gelecekti. neden gelemedi acaba... merak ettim...

concrete' Alıntı:
Bu arada Timucin de gelecekti. neden gelemedi acaba... merak ettim...

merhaba,
o sabah erken saatlerde yurtdisindan konuklarim gelecekti. ucak rötar yapti. biraz geciktim. sonra da yetisme telasiyla sandvic hazirlarken sakarlik yapip elimi kestim. cagri'ya geliyorum demistim ama daha sonra bilgi vermek icin aradigimda telefonlariniz yanit vermedi. resimleri gorunce nedenini anladim. oldukca eglenmisssiniz. sanssizlik oldu iste.

bu arada acaba tüm ekip ortak bir oto yikama mi acsak? kac hafta gecti üzerinden daha yeni yikatabildim, ici zaten bir felaket, motor baska bir alem, dodiklerin üzerinde bir ara cimler bitmeye baslamisti. hala eski rengine kavusamadi. dolayisiyla "anneanne" sonrasi resimlerinizi gorunce
"gezen yikar, siler, parlatir" tesisi sart gibi. neredeyse rüsvet vermek gerekiyor artik yikatabilmek icin. önyikamasiz kabul etmiyorlar

eeg52' Alıntı:
korkarım Cem yakında da mog alırsın sen haha rahat olur diye....... :smiley:

mog alir ama wrangler'ine de kiyamaz, kasasinda onunla gelir bu kez cem aga ;D

timuçin çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur, gezi her zaman yapılabilir sana bişey olmasın kardeş :smiley:

BRONCO' Alıntı:
timuçin çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur, gezi her zaman yapılabilir sana bişey olmasın kardeş :smiley:

sagolasin. atv'den aliskinim sagim solum hep yara-bere icinde zaten. ama elimi biraz derince kesince vazgecmek zorunda kaldim. her iste vardir bir hayir diyelim. :smiley:

tm' Alıntı:
merhaba,
o sabah erken saatlerde yurtdisindan konuklarim gelecekti. ucak rötar yapti. biraz geciktim. sonra da yetisme telasiyla sandvic hazirlarken sakarlik yapip elimi kestim. cagri'ya geliyorum demistim ama daha sonra bilgi vermek icin aradigimda telefonlariniz yanit vermedi. resimleri gorunce nedenini anladim. oldukca eglenmisssiniz. sanssizlik oldu iste.

bu arada acaba tüm ekip ortak bir oto yikama mi acsak? kac hafta gecti üzerinden daha yeni yikatabildim, ici zaten bir felaket, motor baska bir alem, dodiklerin üzerinde bir ara cimler bitmeye baslamisti. hala eski rengine kavusamadi. dolayisiyla "anneanne" sonrasi resimlerinizi gorunce
"gezen yikar, siler, parlatir" tesisi sart gibi. neredeyse rüsvet vermek gerekiyor artik yikatabilmek icin. önyikamasiz kabul etmiyorlar

Geçmiş olsun. Gezi çok olur nasıl olsa...

Bu arada ben yıkatma işini bugün yaptım ancak. çok iyi yıkadılar gerçekten ama yine de verdiğim paraya acımadım desem yalan olur. Şu '' Gezenyıkar '' ya da '' gezeniyıkar '' olayına girsek mi gerçekten :smiley::smiley::smiley: her hafta sonu siteden 8 -10 araç olur heralde... :smiley:

tımucın gecmıs olsun.
o gun gezıde sızlere soylemıstım yıkama problemı var ıye hatta benzın ıstasyonu ve yıkaması olan kankamı bu işe ıtmek lazım dedım arkadaslara bulusma n oktası ve ayrılma noktası kankamın ıstasyonu yapmak lazım ama ne edıp onu bır gezıye gelıp vırus kaptırmak lazım.

wranglercem' Alıntı:
ben soyluyorum :smiley: kırmızı cj5 gezdık bende dıreksıyonda atv ye guvenırım memıs ın atv ben 2 teker yaptım hatta sapanca carsısında polıs bıle fırcaladı.
o gunku etkınlıge ben gelememıstım ark. hakan geldı hatta oda turuncu cj kullanmıstı. sızınlede enkısa zamanda tanısmak uzere. hatta memıs ın kırmızı cj dusundum bır ara bende atv kurtulmak ıcın jeep e basladım.
inşallah tanısırız abi en kısa zamanda.hakan abiyede acımıstım.turuncu cj nin birinci vitesi calısmıyordu.bazı yerlerde baya zorlanmıştı :D

tm çok geçmiş olsun babaanneye kadar iyileşirsin inşallah... :smiley:

eeg52' Alıntı:
tm çok geçmiş olsun babaanneye kadar iyileşirsin inşallah... :smiley:

hepinize tesekkurler. ;) iyilesmesi o kadar sorun degil de anneanne'yi gorunce; babaanne'de balikci cizmesi sart sanirim. ve benim lastiklerim o tarihe yetismez her kosulda co-foto-pilot durumundayim. yoksa MS'ler yuzunden sirayla beni ceker durursunuz. ya da mog'un arkasina baglar oyle dolasiriz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri