Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,518
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

wranglercem' Alıntı:
ergıcan abi
resım cekmek bır ıkı sanıye yuklemek daha zor o yuzden cook coooktesekur. hee bır yorumlar ıcın sagolasın:smiley: :smiley:
rubıcon a laf yok hayalımdekı araba. normal lastıklerle bıle show cok ıyıdı mt dusunemıyorum.
bu arada ben cekmedende cıkabılecek kapasıtede malum teller işi bozdu.

haa
tımucın aynı aıle bırak cekmeye başıımın ustunde yerın var:smiley:

eyvallah koço! abi kardes arasinda normaldir boyle seyler. lafi olmaz. bu isin keyfi burada. asl'olan; battiginda cekecek dostununun olmasi degil mi zaten hayatta?

Etiketler

merhaba üstad! ben nedense linki bir türlü bulamadim. ama cagri ile telefonla gorustum. hala 3,5 ile ugrasiyordu. yarina co-pilot rezervasyonu rica ediyorum. saat 9:30'da beykent üniversitesi önünde olacagim. olmadi cafe de defender'da mutfakta yolculuk ederim.

rubicon'un boynu bükük kalacak ama lastiksiz birakanlar utansin! :smiley:

dert etme tm mesaj her türlü yerine ulaşır,link önemli değil ... :smiley:

arkadaşlar kemerburgazda birkaç tane jip gördüm pazar günü ormanda çakıl taşlı yola doğru girdiler ford la takip ediyim dedim de mecbur ayrılmak zorunda kaldım çakıl flan tarzım değil genelde çamurda gittiğim içiin bide sofularda sahilde birkaç jip vardı insa turbo lar flan takılı belki tanıyosunuzdur.neyse ben kaçtım iyi akşamlar

Ergican bey; çarpışantürk,yani gerçek adı Kenan Çarpışantürk, 15 senedir Türkiye off-road şampiyonlar şampiyonudur.Gerek kendi sınıfında S3,gerekse genel klasmanda.Yarış dışında standart araba veya minibüsle off-road etaplarında sıkça karşılaşabilirsiniz.Bunun burada neişi var demeyin.En çok sevdiği hobidir..Ford Transit,şahin,Transporter gibi birbirinden deyişik araçlarla ormana girip gazlamaya bayılır.Ama nasıl gittiğini birçok kişi bilemez.Off-road camiasının çok önemli ismi,duayenidir.

Bu arada bilginize,isoff camiyasından birçok isim buraya üye olmaya başladı,makara yapabilirler aman dikkat. ;D ;D ;D ;D

tuğsan kardeşim uyarı için teşekkür ederim , böyle şeyler sorun değil ben şahsıma makaraya da dalgaya da gelirim , burada amaç kimsenin bir diğerini kırmadan muhabbet edebilmesi ve bilgi alışverişinde bulunabilmesidir.
ama şurası da bir gerçek ki benim sözünü etmiş olduğum parkurlarda bunu bir denemeli diyemiyeceğim zira en son pazar günü buna epey şahit olan var , görüntüler de bunun kanıtıdır.
yanlış bir şeyler yazdığımı sanmıyorum ben gördüğümü bildiğimi her zaman savunurum ve söylediğim sözün arkasında olurum ,,,sevgilerimle..... :smiley:

Bende size birsey demedim abicim,çarpışantürk hakkında bilgi verdim sadece saygılarımla

yarısları elimden geldigince izlerim.ve kenan abi favori pilotumdur.hatta bi kere kendisini gormuştum yine binek bir araçlar etapta turlarken:D

jeeper' Alıntı:
yarısları elimden geldigince izlerim.ve kenan abi favori pilotumdur.hatta bi kere kendisini gormuştum yine binek bir araçlar etapta turlarken:D

Cok merak ettim. Binek aracla soylenenlerin yapildigini izlemek isterdim dogrusu...

Tuğsan kardeşim bizim de kimseye karşı bir ön yargımız yok zaten , Kenan arkadaşımızın pilotajına da lafımız yok sadece her parkurda böyle bir şey olamayacağını vurguluyoruz ..
Mogun bile neredeyse battığı bir çamur deryasında ??? ........... :smiley:

Yaa tabiki mogun geçtiği yerden şahin veya transitle geçemezde,ama o tarz araçlarla gittiği yerleri görseniz,kamera şakası veya fotomontaj dersiniz.Nasıl gidiyor kimse bugüne kadar çözemedi. ;D ;D ;D ;D

barıs sezgının aracındakı show da yapan memış arkadasımız sapancadan kendısınınde dıreksıyonun ıyı oldugunu soylıyorlar.

tugsan75' Alıntı:
Yaa tabiki mogun geçtiği yerden şahin veya transitle geçemezde,ama o tarz araçlarla gittiği yerleri görseniz,kamera şakası veya fotomontaj dersiniz.Nasıl gidiyor kimse bugüne kadar çözemedi. ;D ;D ;D ;D

işte söylemek istediğim konu da bu zaten ; tamam arkadaşımız süper hakimiyetlidir saygı duyarım ama benim dokunmak istediğm noktaya geldik aracın gidebilirse zemin uygunsa herşey tamamdır .....
sevgiyle kal kardeşim.......... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri