Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,518
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22905.0

Dün anane yokuşunun son durumu :smiley: bzim apo videoları çekti ama kaydetmeden kapayınca telefonu videolar uçtu aynı yokuşta arkadaşlarda epiyi tırmalamış :smiley:

Haftasonu ekşın isteyen arkadaşları bekliyorum anane yokusuna ..... :smiley:

Etiketler

HERKEZİN VE HERKEZİN lastıklerine saglık bence bundan daha hoş bir ortam olamaz yani aralarına yine gördügüm kadarıyla en gözü kara olan selimdi adamın arazide hiç geri vitesi yok o suzukiyle bunları yapan adam ilerde bence cok iyi bir offroadcu olacak yani profesyonel anlamda ama onu zorluyacak yada gececek tek bir isimdaha var alicagrı o 3.5 la birde harikan motorla ben şahsen tekerleginin fıladına şahidim benim diyen arabaları cektı ve hiç adamaklılı kalmadı deli yani düşünün bu adamın altında adam gibi bir 4x4 fargo gibi offff diyorum neyse tabiyki cagrının başarılı olmasının arkasında bir mekenik ve elektirik dahisi var oda ERGİCAN abi resimler her yaptıgın iş gibi yani süper he ben cekmedim dicen ama ben senin buraya yülemenden basettim gidenin cekenin ve özelikle yükleyenin eline saglık saygılarımla.FARGO

cagri_ali' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22905.0

Dün anane yokuşunun son durumu :smiley: bzim apo videoları çekti ama kaydetmeden kapayınca telefonu videolar uçtu aynı yokuşta arkadaşlarda epiyi tırmalamış :smiley:

Haftasonu ekşın isteyen arkadaşları bekliyorum anane yokusuna ..... :smiley:

Yapsana bir organizasyon. Ben iki aracla gelirim mesela... Birinde genis mutfak var malum...

Fargo, yeğenim bir şey değil elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz işte :smiley:

Saolasın özgür abi güzel bi fargo sen yaparsın inş.. kendne ben jeep e bineceğim ;) ONLY A JEEP :smiley: Selim e laf yok harbiden helalll selim .... Baba sanada teşekkürler mekanikcimiz özgür abi sanada teşekkürler abi bu arada hidrolik direksiyon harika valla iiki taktın 3*5 a 1 sene oldu
;D
fargo' Alıntı:
HERKEZİN VE HERKEZİN lastıklerine saglık bence bundan daha hoş bir ortam olamaz yani aralarına yine gördügüm kadarıyla en gözü kara olan selimdi adamın arazide hiç geri vitesi yok o suzukiyle bunları yapan adam ilerde bence cok iyi bir offroadcu olacak yani profesyonel anlamda ama onu zorluyacak yada gececek tek bir isimdaha var alicagrı o 3.5 la birde harikan motorla ben şahsen tekerleginin fıladına şahidim benim diyen arabaları cektı ve hiç adamaklılı kalmadı deli yani düşünün bu adamın altında adam gibi bir 4x4 fargo gibi offff diyorum neyse tabiyki cagrının başarılı olmasının arkasında bir mekenik ve elektirik dahisi var oda ERGİCAN abi resimler her yaptıgın iş gibi yani süper he ben cekmedim dicen ama ben senin buraya yülemenden basettim gidenin cekenin ve özelikle yükleyenin eline saglık saygılarımla.FARGO

ergıcan abi
resım cekmek bır ıkı sanıye yuklemek daha zor o yuzden cook coooktesekur. hee bır yorumlar ıcın sagolasın:smiley: :smiley:
rubıcon a laf yok hayalımdekı araba. normal lastıklerle bıle show cok ıyıdı mt dusunemıyorum.
bu arada ben cekmedende cıkabılecek kapasıtede malum teller işi bozdu.

haa
tımucın aynı aıle bırak cekmeye başıımın ustunde yerın var:smiley:

Pazara ufak çaplı bi ayazağa turu ayarlıyalım o zaman ...
concrete' Alıntı:
Yapsana bir organizasyon. Ben iki aracla gelirim mesela... Birinde genis mutfak var malum...

aganın resmının cok olması normal 2 arac 1 atv 4 kısılık ekıp .
ben ve kameraman larımla bırlıkte.
bu arada ergıcan abı arkadasların sudan tek tek gesçişlerı vardı 1300 lu dosyalar ama onlar ulasmadı ozaman demek.
bu arada ayaz a işi bana uyar arkadaslar

cagrıcım serkan kulanmamış kutuyu istiyim ondanda takalım senin derdin direksiyon olsun sorun deyil sen iste blower takalım ama ergican abiyle olursa olur cünkü bizim ögrenecegimiz cok şey var ondan ;)

cagri_ali' Alıntı:
Pazara ufak çaplı bi ayazağa turu ayarlıyalım o zaman ...

Biraz camurda kalalim, su ananeden boyumuzun olcusunu alalim bence... dedigim gibi, cok buyuk aksilik olmazsa ben ve bir disco geliriz. Disco yeni katildi ortama, arkadasim aracini tanimak icin firsat kolluyor.

bu demektir ki bir başlık atılacak,
ama gelecek araçlar konusunda titiz olunması gerek Güven , zira orası gerçekten de zor bir yer :smiley:

fargo' Alıntı:
cagrıcım serkan kulanmamış kutuyu istiyim ondanda takalım senin derdin direksiyon olsun sorun deyil sen iste blower takalım ama ergican abiyle olursa olur cünkü bizim ögrenecegimiz cok şey var ondan ;)

Fargo yapalım bu işi de sussun Çağrı'nın çenesi ,bu arada beni bu kadar büyütme ben senin yanında ancak çırak olabilirim meknikte... :smiley:

tmm iste abi çekeriz 3,5 uğu istirahate kupa takozları ve direksiyonu hallederiz şubatta...
fargo' Alıntı:

boylar ölçülecek desene pazar günü açayım bi başlık ;D
concrete' Alıntı:
Biraz camurda kalalim, su ananeden boyumuzun olcusunu alalim bence... dedigim gibi, cok buyuk aksilik olmazsa ben ve bir disco geliriz. Disco yeni katildi ortama, arkadasim aracini tanimak icin firsat kolluyor.

geç bile kalındı bu konunun açılması be oğlum,

hadi başla hemen gerisi kolay . ama dediğim gibi gelecek araçlar sağlam olacak aksi takdirde gün zehir olur,

lastik ,vinç , kilit , strab v.s gerekenleri belirtmekte yarar var :smiley:

hadi bakalım anane yokuşu diyenler link istediniz buyrun :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22981.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri