Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,543
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

,,,,,,,,,

Image(066).jpg

Etiketler

ve sonnnn foto...Şarjj bitmeseydi ii olacaktı baba bi araç sarjı lazım ;)

Image(070).jpg

tabii tabii amma bir yere kadar !!!!

araç şarjını yarın akşama yaparım , çenende de kurtulurum..... :smiley:

En güzel karelerde cağrının cebinden cıktı... hele aracın camındaki çamurun göründüğü kareye bayıldım...
Demekki imkan verilse neler yapacak bu vatanın evlatları...:smiley:

Çağrı'cım senin CD işini bugün hallediyorum.
Resim eklemeye gelince bende ki fotoların boyutları 250 KB dan fazla. O yüzden ekleyemiyorum. Küçültmeyide bilmiyorum. Yardımcı olursan eklerim.

concrete' Alıntı:
Mavi cj nin de yepyeni olduğu günler vardı ... :smiley:
merak etmeyin rubicon'da hizla eskiyor. 6 ay gecmeden, grand abisinin varligina ragmen o bile 10.000 km'yi gordu. sagi solu simdiden cizik icinde. camura bulanmadik yeri kalmadi. ve en onemlisi yeni yila kamp atesiyle bir tepede girdi. yine israrla camura bulandi. gerci ms lastikle biraz gereksiz yoruluyor ama yine de bizi zirveye tasidi... ozetle dedesinin izinden yuruyor torunu da:smiley:

arkadaslar 2 gunden berı işte degıldım foto kucultme programı lazımmıs onu yuklesem hemen halledecem bır arkadas bugun getırecek. yarın kısmetse boy
boyyyyyyyyyyy
resımler olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR