Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,796
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

haydi cem'in cektikleri hazir oluncaya kadar; kadrajlarini ve netliklerini duzeltebildigim bir kac kare daha... :smiley:

100_9982.jpg

100_9984.jpg

Etiketler

2.

100_9993.jpg

101_0007.jpg

fatih kardesim ve best co pilotu sabri:smiley:

100_9999.jpg

daglarin efendisi...

101_0024.jpg

:smiley:

101_0032.jpg

101_0034.jpg

bu da bir özelestiri: geziden bir gece önce, rota ve program icin kamp yapmistim. cikista yasadigim problem. şase büyük bir kil blogunun üzerine oturdu, 4 teker de bosta kaldi.
offroad'un en önemli kurali "asla yalniz gitme" der. ama sen (yani ben) bunu bilmezden gelip, her yola girersen ve de eksik donanimla (kazma, kürek, vinç vs olmazsa)

iste böyle cakilir, çekilirsin :smiley: (fena da olmadi aslinda. traktör ceki tarifesini ögrenmis oldum ;D)

ama ne demisler? bir musibet, bin nasihatten evladir...

tm

100_9974.jpg

sen ne var ne yok cd ye at selim ben yüklerim inş.. cesi ile yarıştığım video duruyordur...
offroader_' Alıntı:
Çağrı'cım senin CD işini bugün hallediyorum.
Resim eklemeye gelince bende ki fotoların boyutları 250 KB dan fazla. O yüzden ekleyemiyorum. Küçültmeyide bilmiyorum. Yardımcı olursan eklerim.

Duruyor çagrı. Tanıştığımız günden bu yana her şeyi kronolojik olarak sunucam sana. Arakayada bi fon müziği...

50 ytl den başlıyor galiba traktörcünün insafına bağlı selimde ii bilir tarifeyi ;D

abi ben zaten özel olarak yanımda traktör ile gittim baraja batmak için traktörde bizim di yani doğru beleş :smiley:
BRONCO' Alıntı:
sende bilirsin Edirnede beleş galiba ;D ;D ;D ;D

n600773458_846515_4039.jpg

n600773458_846599_1565.jpg

işte böyle ufak ufak çıkıyor ortaya resimler

bir de cem elindeki görüntüleri atabilse :smiley:

cagri_ali' Alıntı:
50 ytl den başlıyor galiba traktörcünün insafına bağlı selimde ii bilir tarifeyi ;D
Çagrıcım ağvada sezonluk 250 TL nekadar kalırsam kalim farketmez. 100 kerede kalsam artık para vermiycem.
Şilede tarife sabit 50 TL. İş makinesine rastlarsan onlar daha az alıyor. Ne verirsen ver diyor. Bazen istemiyorlar bile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR