Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,541

Etiketler

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

Kanyon_Jimny' Alıntı:
hehe teşekkür ederim sizlerle beaber tecrübem daha da artacak birde arabamın yerden yükselip lastikleri taktıktan sonraki ilk gezimdi o yüzden belki eb çok zevk alan ben oldum sanırım :smiley: :smiley: :smiley:

kanyon_Jimny asıl zevk alman bundan sonra başlıyor , sen gerçekten de virüsü fena kaptın ; kaşıntıdan kurtulamazsın ,iyi sürüşler...... :smiley:

umutkaptan' Alıntı:
Güven eski yeni fark etmez

Ben aile fotosu olarak düşünmüştüm.

Dede torun :smiley:

dert değil umutkaptan onlar tekrar bir araya nasıl olsa gelirler o vakit bir karede yerlerini alırlar,bizim çağrı pek uslu durmaz her yere girer çıkar :smiley:

;D Dede torun muhabbeti güzelmiş hoş olur öle bi foto bi dahaki sefere ilk foto o olur ...
umutkaptan' Alıntı:
Güven eski yeni fark etmez

Ben aile fotosu olarak düşünmüştüm.

Dede torun :smiley:

bak işte bu konuda haklısın çağrı ,cem hazırlıyorum demişti geçen sene,demek ki daha bitirememiş hazırlamayı :smiley: :eek: :eek:

:smiley: selim sanada söylüyorum hani 2007 de bnm sende olan fotolarımı cd yapıp getireceğine söz vermiştin hani hatırlatıyım dedimmm ;D 2010 da cemle işbirliği yapıp gönderirsiniz artık ;D

kurda sormuşlar neden ensen kalın diye?
cevabını sen de biliyorsun çağrı :smiley: :smiley:

selim, bari görüntüleri maille gönder gerisini buradan biz halladelim :smiley:

cd den korkma vardır elimizde !!!!!!!!!! :eek:

bnm tlfondan 3 5 tane foto çıktı ekliyim onlarıda hem 3,5 uğu kullanıp hem fotoğraf çekmek imkansız gibi birşey ;D

;D gözlemecilerde fatih abiyi bekelrken ...

Image(064).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR