Offroadpassion' Alıntı:Aman efendim, övgü için teşekkür ederim,ordinaryus vs.. ne haddimize, hani doğa şartlarında nacizane ufak bir operasyon desek daha uygun olur, ayrıca ekip çalışması yaptık..araç yeniden yürüdüyse ekibin başarısıdır..
Offroadpassion' Alıntı:Aman efendim, övgü için teşekkür ederim,ordinaryus vs.. ne haddimize, hani doğa şartlarında nacizane ufak bir operasyon desek daha uygun olur, ayrıca ekip çalışması yaptık..araç yeniden yürüdüyse ekibin başarısıdır..
Cermen' Alıntı:Offroadpassion Hakan'ın bilgi ve donanımı ufo düşse tamir edip uğurlar ooo şeklinde aramızda espiriye yol açıyor burda da yakın bi espri yapıldıysa haklıymışız demektir ;D
Offroadpassion' Alıntı:Ufo düşse tamir edip uğurlar öldüm gülmekten...Banu allah'da seni güldürsün..ayy gözlerimden yaş geldi..teşekkür ederim.... 8)
Cermen' Alıntı:Artık ufonunda bir t-max vinci mi oluur Çağlarla bir olup steekerlarmı yapıştırırsınııız sizden korktum ben : ;D
Cermen' Alıntı:Gezilerde olağan arızaların yolumuzu kestiği oluyor,doğru pilotaj da yetmiyor,önemli yada önemsiz olması farketmiyor sonuçta dağ başında kalakalıyorsunuz !Bu tür motorsporlarla ilgilenenlerin mekanik anlamda teorik bilgiside mevcut tabi yardımseverlik ve dostlukla herşey daha tadında yaşanıyor..Ama Offroadpassion Hakan'ın bilgi ve donanımı ufo düşse tamir edip uğurlar ooo şeklinde aramızda espiriye yol açıyor burda da yakın bi espri yapıldıysa haklıymışız demektir ;D