Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,689
Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

bulabilirsem ve yarın aksam eve dönebilirsem hepinizle paylaşmak isterim
teşekkürler

Etiketler

kaybolmazsın ne var sanki en uzak köyü 3 ile 10 km mesafede,gerekirse bizde geliriz yardıma :smiley: gerci benim araç uzakta ama hallederiz. bol foto cek

tamadır :smiley:

Tek araç gideceksen aman dikkatli ol hatta bence tek araç gitme, aracın ağır ve standart...çapraz askıya düşmeden ve lastiklerinin ve donanımının sınırlarını bilip ilerlersen sorun yaşamaz ve tadında zevk alacağın bir gezi yapmış olursun

2 yada 3 arac gitmeyi düşünüyoruz zaten hatta suanda programı oluşturmaya calışıoruz
bi aksilik cıkmazsa yarın saat 12 de ekonomi sınavından cıkıp 3 arac toplamda 10 arkadaş şilede gördüğümüz bütün yerlerde yoldan ayrılmayı düşünüyoruz
bende bi donanım yok şuanlık ama diğer araclar full a yakın
suanlık ufak pürüzler kaldı
yarın gidilmesi halinde gittiğimiz her yerin resimlerini ayrıntılı bir şekilde kilometre ve enlem boylam bilgileriyle belirticem
saygılar
hakkı

çok güzel bir gezi olmuş emeği geçen herkese teşekkürler

vitara mı alsam acep :smiley:

yuysal' Alıntı:
Yok, şaşırmam... suzikileri biliyorum biraz... keyifli ve becerikliler...

Ben kendi tarzımca geziyi beğendiğimi söylemek istemiştim ;)

Şimdi miyav miyav anlatsam, anlamazlar.... :smiley:

Miyav bide gak.... :smiley:

Kafanda V8 dair her şeyi unut ve şöyle düşün ; bir cherokee ye "hemen hemen" her yerde eşlik edebilecek onun gittiği her yere gidebilecek ama onun 1/4 'ü kadar masrafla ;D ve onun bir bandolu ile 5 yıl tüm vergilerini ödeyebilecek bir araç. ;D Hiç fena sayılmaz ;) , ama asfaltta da 1/4 ü kadar gittiğini unutmamak lazım. :mad: Sonuçta göz var nizam var

bence asfalt konusunda da vitara....
Nedeni çok basit: düzce festivaline gitmek için ümraniyeden yola cıktım 1.6 benzinli benimkide 100-110 km hızla gittim ve festival alanında hesapladıgıma gore 0.210-0.220 kr yakmıs aynı yolu cherokeeyle gitseydim zaman olarak bana en fazla 30 dakıka fark atardı bu avantajı ama dirde dezavantajlarına bakalım; yakıt %40 fazla, radara dirip ceza yeme riski yüksek...... ve 4 L Çağlar abinin bahsettiği diğer masraf farkları.....

Araca ilk ödediğiniz ücretinden ziyade, işletim maliyenininde önemi var tabiiki..

Yakıt ve vergi haricindeki işletim maliyetleri (yedek parça) bakımından bir XJ nin maliyetleri suzi den daha az.Xj nin yedek parçaları daha bol hemde daha ucuz olduğunu iddaa ederim.

İlaveten... Dere geçme becerisi de daha iyi... ;) :D

yüksel'im aslında zevkin bedeli ucuzdu pahalıydı diye tartışılmaz, ve xj yada zj jeep kendisine odenen bedeli hakeden ve geri ödeyen araçlardır. Hep söylerim tarih boyunca her alanda geçerli olmuş, ama eflatun aristo gibi tüm düşünürlerin es geçtiği bir idea var: NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR