Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,689
Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

amynam' Alıntı:
çok güzel fakat yorucu bir gezi olmuş

bende böyle gezmek isterim ama yeni g.vitara buna uygun mu yada çok değişiklik yapmadan nasıl olur ?

paylaşımınız için teşekkürler

Teşekkürler, yeni G.Vitara mekanik anlamda günümüzde low range fonksiyonu bulunan az sayıda gerçek 4*4 den biridir.Bundan dolayı uygun yapılandırmalar ile ve uygun lastik ile beklentilerinize cevap verir, ama işin yürütme maliyeti konusunda fazla bir fikir belirtemiyorum.
hasanfb' Alıntı:
Jeep gezisindeki etaplar sanırım...

Bir kısmı jeep gezisindeki etaplar.Ancak jeep etabının bittiği yer bizim başlangıç noktamızdı.

Etiketler

şimdi size nediyim ben ???
iyimi olmuş diyim,geçm,ş olsunmu diyim :mad: satılmışız haftasonu haberimiz bile olmamış hiç bişeyden :-[
ama yinede geçmiş olsun şaka biyana :'( :'( :'( :'(
neyse diyicek teklaf kaldı bana HAKAN !!!!! ÇAĞLAR !!!!! LEVENT !!!!! paylaşımlar için teşekkürler :mad: ;D ;D

ates' Alıntı:
şimdi size nediym ben ???
iyimi olmuş diyim,geçm,ş olsunmu diyim :mad: satılmışız haftasonu haberimiz bile olmamış hiç bişeyden :-[
ama yinede geçmiş olsun şaka biyana :'( :'( :'( :'(
neyse diyicek teklaf kaldı bana HAKAN !!!!! ÇAĞLAR !!!!! LEVENT !!!!! paylaşımlar için teşekkürler :mad: ;D ;D

Bırak üstad bırak yaa hep kendilerine Müslüman bu japonlar ;D

Bol güneşli ve sıcak bir pazar gününü böyle mükemmel ötesi diyebileceğim güzellikte geçirmemize vesile olan dostlarıma
ve bilgi ve tecrübelerini bizden esirgemeyen sevgili Mustafa abimize teşekkür ederim. BERKAYDPLOMATREN058.jpg
BERKAYDPLOMATREN062.jpg
BERKAYDPLOMATREN071.jpg
BERKAYDPLOMATREN061.jpg

Güzel bir gezi olmuş, güzel birde alan seçilmiş kış aylarında daha güç oluyor oralar . Birde o balta ile balata arasındaki mekanik alakaya takıl ben ;D Sorunsuz gezileriniz olsun.

resimlerden anlaıldığı kadarıyla harika bi gezi olmus
benim okulum şilede ama ben daha keşfedemedim böle güzel yerler
rica etsem gezinizin rotasını km bilgileriyle paylaşırmısınız
saygılar hakkı

doğrusunu söylemek gerkirse önceden detayları ile planladğımz bir gezi olmadığı için ve expedisyon gezilerini daha çok tercih ettiğimizden ( serbest , ana istikameti olan ama rota olayan , ilerlemenin temel olduğu ) rota hakknda kesin bir şey söyleyemeyeciğim, hatta bugün dahi aynı yolu kullanalım deseniz bulabilme konusunda ciddi endişeler yaşarım.

olsun yinede paylaşımınız için teşekkür ederiz
artık arayıp bulucaz
saygılar

Hakkı fazla arama derim, O güzergah cok orman ada yolu icerir karıştırmak kolaydır. 4L verdiği yerlerin ara mesafeleri tahminen 15 km üzeridir. Onlar bu kadar yol yaptımı bilemiyorum. Patika yollar kısarda, uzarda arama ile zor bulursun desem yeridir. Orman içi ada yolları bir yere kadar götürüp geri çevirdiği cok olur. Cok güzel yerler var ama tek araçla tek kişi ile bilinmiyorsa zor.Agvaya bağlı ,(şimdi artık şilede) yol hattı altından cok güzel orman içi güzel yerleri var.Benim biraz tahmin var güzergaha dair, Kervansaray,Oruçoğlu istikametini takip edip Erenler,Ahmetli çıkışından inmiş olabililerler Akçakeseye diye düşünüyorum. Tahminler sorumluluk kabul etmez kaybolup filan bizi arama :smiley: Işıklısın sanırım sana bilmiyorsan bir istikamet vereyim, fena sayılmaz cok gizemli olmasada, yol boyu sahili seyredrek gidersin, su geçişleride var kurumamışsa :smiley: Kurna Plajdan Rivaya Uzanan bir hat

zaten daha bu konularda yeni sayılırım yani tek başıma yapmam
okul bitince arkadaslarla okuldan cıkıp şöle bi dalalım dioruz ormana artık byerlermi keşfederiz yoksa keşfedilmiş biyeremi gideriz bilmiyorum
şile mevkiinde cok fazla yer varmıs yoldan cıkmak için artık şansımızı deneyip giricez birkaçına
bilgiler için teşekkür ederim
saygılar

Sortullu,Hacıllı ve ara bağlantılardan bir yerlerden Tekke- Ağva arasından bozgocanın altında bir köye ulaştık..Şimdi gidelim desek inanın hatılamak zor, kah bir çalılık geçip kah dere içine dik inişler, yer yer dere içinden gidip boşluklardan karşıya geçişler, tamamen ortamın keyfini çıkardık, kaybolma endişesi taşımadığımızdan sohbet ve güzellikleri seyir önplandaydı.. :smiley:...dolayısı ile sadece bulundugumuz bölgeyi biliyoruz Genel olarak Ağva Tekke arasındaydık diyebiliriz.

Hakkı bey okuldan çıkıpsağa dönüp , rampa yukarı istikamettde istanbula dogru giderken solda Kızılcaköy var oradan girin bir çok orman yolu var güzel hafif etaplar alıştırma olur. Köy içinde sürat yapmak köyler ile ara ara sohbet etmek ve yol sormakda en güzeli .. ;)

cok teşekkür ederim hakan bey bugun ewdeyım ama yarın ölen okuldan cıkıp ilk işim dediğiniz rotayı uygulamak oolucak
paylaşmınız için teşekkürler
saygılar

hım Teke üzerinden Yazımanayır,Osman köy Altından Hacıllı istikameti demekki, suda kaldıgınız derede, Hacıllı deresidir. Bende unutmaya başlamış oraları.
Hakkı illada bulacak rotayı kolay gelsin dikkatli geziler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR