Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,801

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192

Etiketler
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ben sizi ziyarete geleyim kamerciğim en iyisi ;D şaka biryana yöntemin şimdiden gevşetti beni,bunlara sırf sigarayı bırakmak adına değil daha bir çok nedenden dolayı acilen ihtiyacım var..ama duymakta çok güzel inan.ağzına sağlık..

bütün bu güzelliklere ihtiyacın olduğunu inan anlamıştım sevdacım...inşallah bu şansı kendine tanırsın...hayatta hiçbirşey sağlığımızdan daha önemli olamaz...çünki inan bana sağlıklı olduğumuz oranda sevdiklerimize de o denli faydalı oluyoruz..iyi düşün..bu güzellikleri hak ettiğine kalpten inanıyorum...istersen bu gece bu konuyu bir düşün...

Kamercim ilgin için gerçekten çok teşekkürler,şimdi girip bakıyorum siteye..umarım baktıktan sonra arkasıda gelir :smiley:

parodi' Alıntı:
sevda elektronik sigara dene bi arkadaşım benden gördü 1 hafatdır içimiyo kesinlikle sigarayı aratmıyo bir süre sonrada sıkılıp onuda içmiyosun...en önemli şey şu elektronik sigarayla beraber sakın sigara içme gerçekten aratmıyo çünkü elektronik sigarayıda bir an evvel bırakmaya çalış zaten 15 gün normal sigara içmeyince insan nasıl bir hatanın içinde olduğunu anlıyo...Şimdi arabaya sigara içmiş biri binse ki içmesine gerek yok 10 dk önce içmiş olsa bile hemen başım ağrımaya başlıyo kokudan...İki tür psikoloji var sigarada birincisi ben sigarasız ne yaparım ikincisi bu sigara illetinden ne yaparımda uzak dururum arabamı oto kuaföre vericem yakında çünkü kendi arabama binemiyorum...insanın vücudunda her noktaya zarar verebilen başkada bişey yoktur sigaradan başka...sigara ilk yakıştan itibaren kendi dünyasını yaratır gerilimi,bağımlılığı, sohbet ortamı resmen insanı ele geçirir esareti altına alır işte molanızı ona göre verirsiniz yemeğinizi bile ona göre yersiniz yahu nefes alışınızı kalbinizin atışını nabzınızı bile o belirler varmı böyle esaret yuh...dilerim en kısa zamanda bırakırsın sende ciğerlerini bol temiz havayla doldurduğun leş gibi kokudan uzak kendine eziyet etmediğin günlere kavuşursun..."ben sigarayı seviyorum kardeşim" de ne büyük yalandır belli değil bende söyledim kaç yıl kendime...sanılırki sigara içen karizmatik, olgun, entellektüel, bilgili insandır lakin sigara tüketiminin %70'i gerikalmış ülkelerdedir üretimi nerdedir peki tabiki çok gelişmiş sermaye sahibi geriye kalan %30'luk kısımda hahahaha sadece türkiyede kaç milyon insan hergün paket paket sigara içiyo bu işin ekonomisi herşeyin üstündedir bence ekonomik kazancın yanında dünya nufusunun planlanmasında da önemli payı var.ne güzel hem para kazanıp hemde sermayenize ayakbağı olan sırtınızdan geçindini düşüdüğünüz az gelişmiş toplumların nüfusunu azaltıyosunuz.tabi ki herkes ölüyo ama erken ölmek için para veriyoruz daha kötüsü önce parmaklar sonra bilekler kesiliyo sonra tam dize dirseğe gelidi dediğinizde gırlak kanseri olup 1ay içinde gırlağı aldırıyosun dize dirseğede gün alıyosun gitmişken ogün geliyo akciğerinde bi tanesini alalım gelmişken diyolar yeter sana 1 tane olmadı oksijen tüpü veririz yatağın yanında dekoratif olur diyolar işte trajikomik durum bir dal sigara içmek kadar yakın ...
Fatih demek sen'de başardin geçmiş olsun arkadaşım.

Fatih demek sen'de başardin geçmiş olsun arkadaşım.

aynen erhan baba çok şükür hergün şükrediyorum kurtulduğuma ve kendimi cezaevinden çıkmış gibi hissediyorum esaret bitti, insanlık dramı bitti eğer ilerde sigaradan kaynaklanan bir rahatsızlıktan sürünseydim çok pişmanlık duyardım çok...ki kendi babamı sigaradan kaybettim ben nasıl 8 sene içtim bu zehiri bilmiyorum yazık...inşallah sevdada bırakır bi şekilde yahu bu gün kazancı yokuşunu çıktım gram nefes nefese kalmazmı insan :eek:

abi hemen inşallah... şimdilerde bende bir gözlem başladı sigara içenleri tahlil ediyorum bıkır mı bırakamaz mı diye ve tanıdığım kadarıyla sen çok rahatlıkla bırakabilirsin abi ;) gaz vermek için söylemiyorum çok ciddiyim abi 8)

parodi' Alıntı:
inşallah sevdada bırakır bi şekilde :eek:

Bu güzel temenniyi görünce inan kendimden çok utandım fatih..çünkü sadece 2 gün dayanabildim :(
az önce uyandım ağzımda sigaranın o berbat tadıyla ve kendime çok kızdım utanmanın sonrasında,sanki ... var içecek :(
yok yok ilk denemem başarısız olmuş olabilir naapalım tekrar denerim bende,
işin ilginç yanı benim babam,annem,dedem v.s aile büyüklerinin hiç biri sigara kullanmamış (ben çocukken babamın arkadaşları bazan zorla ama harbi zorla eline bir sigara tutuştururlardı,ama değil içmeyi sigarayı doğru tutmayı bile beceremezdi,bende o çocuk aklımla bozulurdum,babam sigara içmeyi beceremiyor diye :smiley: )
babam sigaraya şiddetle karşıdır,zamanında çok söyledi dinlemedim,halada söyler ama baktıkı dinlemiyoruz o da çözüm olarak sigaranın vucuda verebileceği zararları önlemek yada azaltmak için bir çok doğal ve yararlı gıdalar takviyesi yapar bize,her bursaya gittiğimizde,ama gelin görünki biz sigaranın yapacagı her kötülüğü bildiğimiz halde yinede vazgeçmezken,bir kaç gram kilo alırız endişesiyle uğraş didin getirtiği o yiyecekleri yememek için binbir formül geliştiririz :( CANIM BABAM senin için daha bir güçlü ve kararlı deneyeceğim bu kez söz..

geçen akşam taksimden bostancı dolmuşuna bindim deli gibi yağmur vardı hani... donuma kadar ıslandım ama memnunum durumdan neyse geldim dolmuşa şöyle şeyler düşünüyorum; hep şikayet ederdim artık hem yağışların olmamasından hemde artık toprak kalmadığından yağmur yağınca toprak kokmuyo diye meğer kokuyomuş meğer ben alamıyomuşum o zıkkımın kokusundan şimdi narkotik köpeği gibiyim çok şükür bak ne güzel toprak kokusu hemde taksimin göbeğinde derken dingil kaptan çat diye sigara yaktı bende dolmuşta en arkada sağda oturuyorum inanın sanki tam burnumun dibinde yüzüme üflüyomuş gibi geldi :'( allahtan yol boştu ve hızlı gidiyolar ;)

Sigarayı bırakalı 12 gün oldu. Yaklaşık 10 yıldır günde bir paket sigara içiyordum. Bir hafta boyunca inanılmaz bir sinir vardı. En ufak şeye bile aşırı tepki verdim. İşyerinde terör estirdim. Arkadaşlarımla kavga ettim. Ben bile kendime şaşırdım, o kadar dengesiz davranışlarım oldu ki sigaranın nasıl bir meret olduğunu daha iyi anladım. 4-5 gündür normale döndüm sayılır. :smiley: Arada bir canım çekiyor o zaman ağzıma bir sakız atıyorum. Nefes aldığımı hissediyorum. Sigaranın uyuşturma etkisinin gitmesinden midir nedir bilmiyorum ama sigarayı bırakınca kendime inanılmaz bir güven geldi. :smiley: İnşallah bir daha hiç içmeyeceğim.

Bende bıraktığım zaman kendimi sizin gibi hissetmiştim..Tertemiz ak süt gibi :smiley: O his yeter..inşallah siz bir daha başlamazsınız .

İnşallah. Ama şunu da anladım ki sigara içmeyen bir insan sigaranın ne derece bağımlılık yaptığını asla anlayamıyor. Hemen bırakılabileceğini zannediyor. Bırak kardeşim demesi çok kolay geliyor içmeyenlere.

sigara2.jpg

sigara1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR