Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,670

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192

Etiketler
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

Bilge Çağrı GÜNAY' Alıntı:
Tam tamına 1.5 aydır sigara içmiyorum. Çok mutluyum ve huzurluyum. Bu büyük başarımdan dolayıda gurur duyuyorum :smiley:

Düşünenlere duyrulur :smiley::smiley::smiley::smiley:

Çağrı,
kendinle gurur duymakta son derece haklısın, sakın pes etme, şimdi size sigara içen arkadaşlarınız sigara ikram ediyordur ama sakın kanmayın onlara, yengeç sepetine dönmeyin sakın.....

evda' Alıntı:
sigarayı seviyorum :smiley: o da beni seviyor :smiley:

değerli arkadaşım,
bu sevginin günün birinde sizin sonunuz olabileceğini ve her sigara yaktığınızda ölüme teşebbüs ettiğinizi unutmayın,

saygılarımla.
Mesut

001.jpg

Felice' Alıntı:
Çağrı,
kendinle gurur duymakta son derece haklısın, sakın pes etme, şimdi size sigara içen arkadaşlarınız sigara ikram ediyordur ama sakın kanmayın onlara, yengeç sepetine dönmeyin sakın.....

Tıpkı dediğiniz gibi oluyor fakat düşmana karşı her an tetikteyim. :smiley:

İçenbilir bırakmak gerçekten çok zor oluyor..

Şu sıralar kendimle sürekli savaş halindeyim ve sürekli bunu bırakmam gerektiğini söyler durumdayım..Umarım bu mücadelem yakın zamanda galibiyetle bitmiş olucak..

frkbdr' Alıntı:
İçenbilir bırakmak gerçekten çok zor oluyor..

Şu sıralar kendimle sürekli savaş halindeyim ve sürekli bunu bırakmam gerektiğini söyler durumdayım..Umarım bu mücadelem yakın zamanda galibiyetle bitmiş olucak..

iradeyi devamlı zorlayın ve beyni buna alıştırın bir gün bakmışsınızki bırakmışsınız ben 18 yıl sigara kulandım en son bırakrıgımda günde 3 paket uzun filitreli sigara içiyordum bırakalı 6 sene oldu bıraktıktan sonrada kendime sunu dedim bu kadar kolay olacagını bilseydim daha önce bırakırdım birgün rabbim sizede aynı sabırı versin ki kurtulun bu illetten hatta tüm sigara kulananlara

İradeyle Sigara Bırakılmaz, Bırakılsa da İşkencedir!

Toplumumuzda sigarayı bırakmanın çok güç olduğu düşüncesi yaygındır, hatta hayatında hiç sigara içmemiş insanlar bile buna inanırlar.
Sigarayı bırakmayı öğütleyen kitaplar bile bırakmanın ne kadar zor olduğuyla başlar.
Aslında bırakmak o kadar kolaydır ki.
Evet, bu son cümleye kuşkuyla yaklaşmanız çok doğal ............................

devamı için ;

http://www.allencarrturkiye.com/download/iradegucuyle_sigara_birakmak_iskencedir.doc

sigara hayatımın en güzel yılarında sigarayla tanıştım tanışmaz olsaydım şu an 40 yaşındayım 18 li cıvarlarda sigaraya başaladım 34 yaşıma kadar artırarak günde üç paket uzun ve en sertinden sigara içtim nerdeyse boş nefesim yoktu bir gün sabah saat 10 kadar yarım paket sigarayı içtikten sonra yeni paketi actım ondanda bir kac sigara içtim daha sonra pakete baktım şöyle bir laf etim kendime yüksek sesle toplum içinde ben bir daha bu sigarayı içersem .......,,,,,,,,.....!!!!!!'''''''.....diye bir laf söyledim 6 sene oldu şu anda sigaradan nefret ediyorum ve kendime hep şunu dedim ben bu kadar kolay oldugunu bilseydim sigarayı cok daha önce bırakırdım gecen bir muhabbet esnasında şu anda 6 yaşında olan kücük oglum bana dediki baba sen hiç sigara içmedinki iyi babalar sigara içmez zaten dedi bu laf beni cok duygulandırdı zamanında hiç kimsenin rahatsızlıgını düşünmeden insanlara ne büyük rahatsızlıklar vermişim üstüm kıyafetlerim leş gibi kokuyormuş farkında degilmişim ben nasıl insan içinde dolaşmışım kendimi yuhaladım sigaramın dumanıyla cok insana rahatsızlık vermişim bulundugum mekanları kirletmişim şimdi aracıma binen insanlar ilk önce ne güzel aracın içi mis gibi kokuyor yeni bir arac aldım nerdeyse iki yıl oldu tavan döşemeleri hala kar gibi beyaz ve içindeki yeni kokusu hala devam ediyor eskiden aldıgım araclar üç ayda tavan döşemeleri bile kirli sarı renk oluyordu sigara kokusuyla karışan parfum kokusu igrenc bir ikilem oluşturuyordu allah herkeze aynı sabırı versin ve bir an önce sigara denilen iletten kurtulun

Herşey önce beyinde biter kendini sıgarayı bırakmak için sürekli şartlandır ve hazırlıgını yap iradeninde yardımıyla sıgarayı bırakırsın tekrar söylüyorum ben bu kadar kolay olacagını bilseydim bu sigaranın peşinde bu kadar dolaşmazdım hiç kimseden ve hiç bir materyalden yardım almadan sigarayı bıraktım

10 yıl içtim, birbuçuk ay kadar once http://www.neosante.com.tr ile tanıstım ve o gunden sonra içmedim.
neosante ne fayda sagladı derseniz: sinir yapmadı, kriz yapmadı, katlanılabilir duman istegi, el ve dudakta boşluk hissetmeme ve biraz iştah açıklıgı
sonuc olarak inşallah ilk denemem olan bu harekette basarılı olacagım..

30 yasına kadar sigara düşmanıyken 32 yasında sigara tiryakisi oldum... İlk nefesler eziyet gibiydi. Cok zorlandığımı hatırlıyorum. "İstediğim zaman içiyorum , istediğim zaman içmiyorum" diyerek geçen birkaç yılın ardından artık bağımlı olduğumu kabullenmiştim. Simdi 36 yaşındayim , 3 kez sigara birakma denemem oldu.
Şu aralar 4. denemedeyim, 15 gündür sigara içmiyorum ve ilk 3 denememde olmadiği kadar kararlı ve güçlü hissediyorum kendimi. Ben de Ümit gibi biorezonans (mora) terapisi aldım ve faydası olduğunu gördüm.

Bu kez tekrar başlamayacagim...

Sigarayi birakmanın en kolay yolu hiç başlamamaktır...

Fatih merhaba,
~4 yıl önce allencarrtürkiyeden destek almıştım, destek 8 saatlik sözlü terapi şeklindeydi,
eğer istanbul daysan ve tam da şu döneminde gidersen senin için daha da faydalı olacağına inanıyorum

selamlar.

http://www.allencarrturkiye.com

Mesut Merhaba ,

Simdilik bir zorlanma ya da sigaraya karşı dayanılmaz bir istek hissetmiyorum ama desteğe ihtiyacım olduğunu farkedersem giderim. Web sitesini inceledim. Tavsiyen icin tesekkürler...

selamlar.

Aşağıdaki link sigarayı bırakan arkadaşlarımın ne kadar isabetli birşey yaptıklarını en açık şekilde belgeliyor ama nedense ben hala iğrenerek izlemekle geçiştiriyorum :-[

http://www.sacitaslan.com/spl.php?bl=haber&hb=5980

Nerdeyse 9 senedir içiyorum... Bağımlı olduğumu da kabul etmiyordum, hatta Sedatla bir çok kez tartıştık o konuda. :D Ama, bağımlıydım biliyordum...

Terapi falan da almadım, bırakacağım dedim ve bıraktım. 1 ay... :smiley: Sonra tekrar başladım ama, fazlasıyla azaltarak... Şimdi tekrar bırakmak için çabalıyorum ve olacak sanırım. :smiley:

Sadece ''sigarayı seviyorum, ondan keyif alıyorum'' sözlerimizden vazgeçmemiz gerekiyor. Ve güçlü istek...

http://www.allencarrturkiye.com/Basinodasi/flv.asp?video=haberturk1

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR