Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,638

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192

Etiketler
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

evet onun yerini ne tutabilir yücel abi.
(allah onların hep mutluluklarını göstersin bize inşallah)
bende bırakmayı çok istiyorum hayırlısı.

İnşallah sende bırakırsın Mustafa Bedir arkadaşım her şey iradeye bağlı ben bunu bırakacağım dediğiniz zaman oluyor.Her gün gazetelerde ve televizyonlarda ölüm haberleri var sigarayı bırakmak için bir neden siz sigarayı yarı yolda bırakın yoksa o sizi yavrularınızın sevgisinden ayırıp yolda bırakacak .Sizce hangisi iyi çocuğunuzu her zaman yanında olarak sevgiyle büyütmekmi yoksa sigara sayesinde yarı yolda bırakıp önemli günlerde onları mezarlık ziyaretçisi yaparak hayatlarını zehir etmekmi .Bunu lütfen bir düşünün.

bırakın bırakın artık şu sigarayı okadarda zor degil bırakmak

20 yıl tutkuyla sigara içmiş ve 1 yıldır (2007 Kasım'dan beri) "temiz" olan eski bir bağımlı olarak bırakmak isteyen arkadaşlara 2 ipucu vermek isterim.

1- Zamanlama. Herkesin bırakacağı uygun bir zaman vardır , olumsuz psikolojik durumlardan uzak olunabileceği bir dönem seçilmeli , gerçekten gönülden bırakmak istenildiğinden emin olunmalı , "azaltma" "ara verme" şeklinde kendini kandırmalardan uzak durulmalı. Uygun zamanın seçilmesi işin yarısıdır.

2- Motivasyon. Sigarayı bırakmanın birşey "yapmak" değil , tam tersine aslında hiç bir şey yapmamak olduğu düşünülmeli , bu alışkanlığın sizi sevdiklerimizden , en önemlisi çocuklarınızdan erken ayrılmaya mecbur bırakacağını akıldan çıkarmamalı. Sigara alışkanlığı nedeniyle erken yaşta ölen yakınlar akrabalar arkadaşlar düşünülerek motivasyon güçlendirilmeli. Bıraktıktan 3 ay - 6 ay sonra bile içilen ortamlarda bulunmamaya çalışmalı , fakat özellikle ilk aylarda alkol alınan kutlama düğün vebenzeri ortamlardan olabildiğince uzak durmaya çalışmalıdır.

Gayret edildiği halde başarısız olunsa bile denemekten vazgeçilmemeli , ilk denemesinde bırakabilen insan yok denecek kadar azdır.

Kurtulmaya çalışan herkese başarılar dilerim. Bırakmayı başaranları da azim , irade ve kararlılıklarından ötürü kutluyorum.

Alkol alan bir insan olmama rağmen sigarayı bırakmayı başardım,şu an sigaralı ortamda aşırı rahatsızlık duyuyorum,herkese bu konuda azim diliyorum.

20 paketlik sigara kalıntı testi...

...ya da nargilenin faydaları.
SİGARA içenler içmeyenler. Kesinlikle bu ilginç testi sonuna
kadar izlemenizi tavsiye ederim.

http://www.sacitaslan.com/spl.php?bl=haber&hb=5980%20

Valla bende kanser korkusundan bıraktım 5 sene oldu..O onkoloji servisinde agrıdan inleyenleri görünce..Fakat çok keyifli bişey lanet..Yemekten sonra,kahve yada çayla..2 tek atarken falan isteniyor meret..şöyle 70 yaşını falan devirisem ilk iş başlıcam gene...

Transporter' Alıntı:
Valla bende kanser korkusundan bıraktım 5 sene oldu..O onkoloji servisinde agrıdan inleyenleri görünce..Fakat çok keyifli bişey lanet..Yemekten sonra,kahve yada çayla..2 tek atarken falan isteniyor meret..şöyle 70 yaşını falan devirisem ilk iş başlıcam gene...
Sakın haa ??? ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR