Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,614

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192

Etiketler
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

Bende kapalı alan yasağının başladığı 19 mayısta bıraktımda o yüzden sordum, teşekkürler.

sigara içerken bunu seyretmek nasıl bir manyaklıktır anlamış değilim. tütünü keşfeden adamı anlından öpüyorum. dünyanın en büyük ve sürekli topluluğunu oluşturduğu için.

Tam sigarayı yakacaktım filmi seyredince bir süreliğine yakmaktam vazgeçtim şimdi bilgisayarın karşısından kalkıyorum arabaya atlayıp tepelere gidiyorum masa kurmaya . Mesut bey bir sigara ile efkar dağıtacaktık şimdi arkadaşları aradım masa kurucaz bir masa borcun var alkol'un bir zararı olmaz herhalde.

mezeci_67' Alıntı:
Tam sigarayı yakacaktım filmi seyredince bir süreliğine yakmaktam vazgeçtim şimdi bilgisayarın karşısından kalkıyorum arabaya atlayıp tepelere gidiyorum masa kurmaya . Mesut bey bir sigara ile efkar dağıtacaktık şimdi arkadaşları aradım masa kurucaz bir masa borcun var alkol'un bir zararı olmaz herhalde.

Adnan bey bende sizin yukarıda yazdıklarınızdan sonra çok keyiflendim,
sigara ya bi gol atmış gibi hissettim kendimi, lütfen sizde böyle hissedin, keyiflenin
masa herzaman baki, beklerim efendim,

selamlar. Mesut

Mesut bey O saat'ten sonra sigara içmiyorum tepelerde sıkı bir offroad yaptık sonrasında masayı kurduk çok keyifliydi en güzel kareleri çekecekken malesef makina komple çamur içindeydi çok güzel eğlendik.
iyi akşamlar

nasıl bir illettir anlamadım.bırakıyorsun beyin türlü türlü türlü bahaneler üretiyor istem dışı.okadar esiri olmuşum ki işimi yapmamı engelliyor,çok acayip nasıl bırakacağım bilmiyorum.bu, sigarayla değilde kendinle yapman gereken bir savaş galiba..

Evliya kardeşim hiç acele etme..yavaş yavaş kafanda oluştur bırakma düşüncesini olay beyinde bitsin..Sonrasında herşey kendiliginden gelişiyor..Başardıktan sonra başka bir boyuttasın ve herşey çok güzel..İnan bana içmekten daha keyifli..

Merhaba arkadaşlar;
Sigara konusunda her gün konuşuluyor. Sigara yok kansere neden oluyor, yok yavaş yavaş öldürüyor yada kısırlık yapıyor. Hatta ülkemizde Avrupa gibi kendini sigaraya karşı duyarlı hissedip yasaklar koymaya başladı. Peki sonuç ne oldu, sigara satışları patladı, büfeler sigara yetiştirememeye başladı. Kıraathaneler ve nargile cafeler dolup dolup taşıyor. Yani yasaklar çok işe yaradı. Tarih tekerrürden ibarettir demişler zamanında IV. Murat içkiyi yasaklamıştı herkes içki içti, şimdi sigara yasak herkes sigara içiyor. On yaşındaki çocuğada sorsanız size sigaranın zararlarını söyler. Ama zararını bilmemize rağmen niye bırakmıyoruz. Yasaklara rağmen niye o yasakları deliyoruz. Asıl soru budur, tehlikeleri anlat anlat bitmez, ama biz insan oğlu ne kadar bize zararlı şey varsa onu yapıyoruz.

kimsenin kimseye sigarayı bırak demeye hakkı yok. çoğu içenin birinin bırak demesiyle ondan vazgeçmeyeceğini öğrendim.
fakat şuna değinmeden geçemeyeceğim. 'kimsenin çocukların yanında sigara içmeye hakkı yok.' onlara verdiğiniz zarar düşündüğünüzün çook çoook üstünde.
kendinize verdiğiniz zarar sizi ilgilendirir. ama lütfen birilerinin yanında özellikle çocukların yanında içmeyin. sağlıkları bir yana çok sevdikleri ve örnek aldıkları abi ve ablaların elinde dumanı tüten birşey görmesinler...

voxipera' Alıntı:
kimsenin kimseye sigarayı bırak demeye hakkı yok. çoğu içenin birinin bırak demesiyle ondan vazgeçmeyeceğini öğrendim.

Lütfen sigara içmeyin,

benim yaşayarak öğrendiklerim bunu size söylemenin bir insanlık borcu olduğunu söylüyor,
selamlar.
Mesut

Dün videoyu izledikten sonra ki yarısına kadar, akşam arkadaşlarla yaptığımız sohbet sonrasında kendim için yapabileceğim en iyi şeyin nerdeyse 12 yıldır eziyet ettiğim ciğerlerimi azat etmek ve sigarayı bırakmak olduğuna karar verdim ve dün gece sigarayı bıraktım. Sabah beri elma kemiriyorum. Allah sonumu hayretsin ama kararlıyım bu işi bitecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR