Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,820

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

ben emniyet kemerimi takıyorum... aklı başında olan her insan da takmalıdır...

Etiketler

Bizim Millet uçak düşücek korkusu olmasa mangal bile yapmaya kalkar :smiley:...

Bodrum uçağındayım önümde 40 yaşlarında bir adam oturuyor .

Hostesi çağırmak için düğmeye bastı
Hostes geldi buyrun beyfendi dedi
Beyfendi ne dese iyi
Uçağın orta kanat kordon kapağını gösterip
Kızım şunu açta hava alalım dedi ???
Hostes efendim hangi kapak anlayamadım dedi
Adam evladım şu şıpıldağı diyorum açsana kızım dedi !

Eğitim şart....

Bu ülkeyi cehaletten kurtarmadan hiç bir halt olmaz !

Bu da iyi ne diyeyim... Ben arabamı kullanırken, onun bir makine olduğunu unutmamayı tercih ediyorum... Kural olduğundan değil, can güvenliğimi sağladığından... Yoksa kural dediğin zaten değişebilir, esnetilebilir, genişletilebilir, daraltılabilir, kaldırılabilir birşeydir...

Deli gibi sigara içiyorum ve hatta son bir saat içinde yarım paket sigarayı devirdim... Eğer uygulanacak bu yasa benim bu sigarayı içmemi en aza indirecekse ben bu kuralı da önemserim... Haaaa kuralla mı diyeceksin, evet kuralla.. İradeyle olsaydı, çoktan bırakmıştım çünkü...

Valla hayatımda bitek subarunun 6 nokta yarış kemerlerini üşenmeden takıyodum nasıl oluyodu bende bilmiyorum ama o kemerler sayesinde yaşıyorum şu an literatürlere geçen bir kaza yaptım ama hala arabaya binince unutuyorum kemer takmayı !

(2002 senesi 200 km hızla ortaköy reinanın virajını dönmeye çalıştım alkollü bir vaziyette yaklaşık 300 400 metre yan birşekilde gittikten sonra kaldırıma vurup havalandım ortaköy emniyet müdürlüğünün duvarını yıkarak 6 7 metre havada sürüklenip ekip arabasının üstüne düştüm uzun zamandır töbeliyim ! ... )

navaraextreme' Alıntı:
(2002 senesi 200 km hızla ortaköy reinanın virajını dönmeye çalıştım alkollü bir vaziyette yaklaşık 300 400 metre yan birşekilde gittikten sonra kaldırıma vurup havalandım ortaköy emniyet müdürlüğünün duvarını yıkarak 6 7 metre havada sürüklenip ekip arabasının üstüne düştüm uzun zamandır töbeliyim ! ... )

TRAFİK CANAVARI !!!

Hocam umarım bu kazadan ders almışsınızdır...Cidden Allah korumuş...Umarım bir daha böyle bir yanlış yapmazsınız...

Araç ta komple takviye ve Rollcage ,sparco koltuklar 6 nokta kemerler ve koltuk en geride sabit olmasaydı parçam kalmazdı ...

:eek: :eek: eee ne diyim bu durumda dahaaa!!!! bence size sigara ile ilgili o yasa da sökmez :-X Vız gelir trıs gider... Ben öyle bir kaza yapsam bırak kemer takmadan araba kullanmayı, araba kullanmazdım be :-\ Arabaya da binmezdim, yayan giderdim, atla eşekle giderdim gideceğim yere... hatta sürekliiiii kemer takardım ama emniyet kemeri degil, bel kemeri :'(

Valla göbek aldı başını gidiyor artık kemerler dar geliyor sıkıyor :smiley: ...

Abi bende kızma yok biz espiriden anlarız ...

E Hz Muhammed efendimiz bile hata yapmış kulun kamçısıdır hataları önemli olan hatalardan ders çıkarmak... Şimdi gülüp geçiyorum o zamanlar yaptıklarıma Allah atilla abiden razı olsun benim enerjimi ve deneyimlerimi başka bir işe kanalize etti şimdi kendime yeni bir yol çizdim Nasipse birkaç seneye pistlere geri dönücem ama bu sefer çamurlu pistler olacak...

Arkadaşlar şu an kanaltürk de sigara konusu işleniyor. müsait olanların izlemesini şiddetle tavsiye ederim.

[size=10pt]Bundan önce savaşıldı, bundan sonrada savaşılacak. İnsan olmanın sorumluluğu bunu gerektiriyor.[/size]

Picture1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR