Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,406

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

Sigara içerseniz hayati organlarınız zarar görür:smiley:

th_wwwcanimgrubumcom_nosmoking.jpg

Etiketler

Sigara içmek öldürür....

http://www.youtube.com/watch?v=XeweGy01lnk

İsteyen arkadaşıma aşağıda bir kısmı yayınlanan gaziosmanpaşa belediyesi ile istanbul tıp fakültesi göğüs hastalıkları (insev) tarafından hazırlanan ~45 dk lık filmin cd sini gönderebilirim. Beni çok etkilemişti.

http://www.youtube.com/watch?v=21_k7FIlTwM&feature=related

Her türlü esareti reddeden bir kişi olarak, parmak kadar boyu olan bir nesnenin esiri olmak... işte bana asıl acı veren bu!

o mu beni içiyor ben mi onu anlayamadım gitti... ben mi onu yakıyorum, yoksa o mu beni yakıyor...

Yaa aslında ben bırakacağım da sigarayı işte şunları düşününce bırakamıyorumm ki :eek:

Türkiye'de İlk Defa Sigaranın Faydaları Bizde

Sigara içeni köpek ısırmaz
Çünkü yanında baston taşır (köpeklerden feci korkuyorumm, yani sokak köpeklerinden :-X )

Evine hırsız girmez
Çünkü sabahlara kadar öksürür (hırsızlardan da çok korkuyorummmmm :'( )

Üzerine sinek konmaz
Çünkü buram buram nikotin kokar (parfüme gerek kalmıyorrr... bedava parfümm işte :D )

Fazla yorulmaz
Çünkü yorulunca tıkanacağını bilir (sahidennnnn haaaaa... demek bundanmış ::smiley: )

Yürümek için zorlanmaz
Çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir (benzin masrafından kurtarıyo biliyon muu :p )

İhtiyarlamaz
Çünkü genç yaslarda sevdiklerine kavuşur (böylece cesediniz de güzel oluyorrr ;D )

Sigara içenlerin ayrıca:

Yüzlerine renk gelir
Çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur (bıyıklarım yok sorun degil... bir gün nasılsa dişlerim de olmayacak, dert edemem bunu o yüzden :mad: )

Vücutları bir kus gibi hafifler
Çünkü ileri donemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları,
sonra da el ve ayakları kesilir (hep kuş olmak istemişimdir ::smiley: )

DE HADİ GEL DE VAZGEÇÇÇ... :-X :-\

724250.jpg

SİGARANIN FAYDALARI 2:
Sigara sayesinde Türk ekonomisi ayakta duruyor.Sigarayı içen bir kişi, öncelikle ülkemiz bütçesini besler(ödediği vergilerle), tütünü eken çiftçi, toplayan tarım işçisi,tekelde ve diğer sigara fab.da çalışanlar, sigarayı satanlar, kahveciler,meyhaneciler, sonunda da tabii ki biz(Doktorlar, eczacılar, diğer tüm sağlık çalışanları) o canım içiciler sayesinde besleniyoruz. En iyi müşteri SİGARA İÇİCİLERİdir!!!!!!

bence burasının adı sigarayı BIRAKAMAMA günlüğü olsun :smiley: hem sigara içip, hem de bu sayfaya yazarken kendimi kötü hissediyorum... Diger türlü hiç olmazsa vicdanım rahat olur :D

Sigara içen değerli arkadaşlarım, bu yüzden erken öleceksiniz........uyanın artık........kendinize ve ailenize yapacağınız en büyük iyilik budur .......lütfen sigara içmeyi bırakın...........

Sigara yasağı YASALAŞTI
03 Ocak 2008 Perşembe 19:20
Sigara içme yasağı kapsamını genişleten, yasa TBMM'de kabul edildi
Sigara içme yasağı kapsamını genişleten, Tütün ve Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Yasada Değişiklik Öngören Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

kaynak : internethaber

733745.jpg

Bu kanun bu ülkede bu şartlarda uygulansın bende bu ülkede bu şartlarda puro içmeyi bırakıyorum (günde bi paket backwoods) :smiley:...

bence uygulanabilir, bütün dünyada uygulanıyor, önemsensin ve alınan kararın arkasında durulsun yeter... Bu kararı yasalaştırmaya çalışanlar maymun iştahlılık yaparlarsa hiçbişi olmaztabii dedigin gibi...

Abi yapmayın kim emniyet kemeri takıyor kim cep telefonuyla araç kullanırken konuşmuyor ve daha binlerce kurala kim uyuyor ? Yapmayın allah aşkına bu ülkenin malesef %99 u Vurdum duymaz ve umursamaz !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR