Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696,920
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

merhaba,

Bayram tatilini fırsat bilip çoook gecikmeli de olsa en azından İstiklal Yolu yürüyüşü notlarının ilk gününü yazmayı başardım. Umarım en kısa zamanda 2. gün...

Bu arada yorum ve eleştirilerinizi yazının altına ekleyebilirseniz, çok mutlu olurum >>>

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14986.0

Etiketler

Selam arkadaşlar.

Uzun zamandır yürüyüş ve kamp yapmaya ilgi duyuyordum ama bi türlü böyle güzel bişey yaşama fırsatım olmadı. İnternette bu konu üzerine araştırma yaparken sitenizi buldum. Gerçekden bu konu üzerine en iyi sitesiniz. Sizleri tanımak ve düzenlediğiniz etkinliklere katılmak isterim. Şimdiden ilginiz üzerine teşekkürler. Not : Bu arada adım Serdar. Yani kısaca pantamorph demek pek cazip olmayabilir :smiley:

pantamorph' Alıntı:
Selam arkadaşlar.

Uzun zamandır yürüyüş ve kamp yapmaya ilgi duyuyordum ama bi türlü böyle güzel bişey yaşama fırsatım olmadı. İnternette bu konu üzerine araştırma yaparken sitenizi buldum. Gerçekden bu konu üzerine en iyi sitesiniz. Sizleri tanımak ve düzenlediğiniz etkinliklere katılmak isterim. Şimdiden ilginiz üzerine teşekkürler. Not : Bu arada adım Serdar. Yani kısaca pantamorph demek pek cazip olmayabilir :smiley:

Hoşgeldiniz. Umarım forumda iyi vakit geçirirsiniz.

Bende öyle umuyorum. Doğa kadar o doğanın içindeyken yanında nitelikli insanlarında olması önemli. Sitenizi inceledim. Hem konuya vakıf hemde nitelikli insanlar olduğu belli. Bu topluluğa şimdiden ısındım diyebilirim.

Günaydın Arkadaşlar ,

Geçmiş bayramınız kutlu olsun.

Neler yaptınız bakalım.

Bizler bildiğiniz gibi Kaz Dağları ile Bolu Yedigöller de kampta idik.

Fotografları ve hikayeleri Kampçılık ve Doğa Yürüyüşü konu başlıkları altında görebileceksiniz ilerleyen günlerde.

İyi Çalışmalar.

Herkese hayırlı haftalar :smiley: Hayırlı mesailer :smiley:

Üstadım hoşgeldiniz :smiley: Umarım herşey yolunda gitmiştir. Resimli anlatımları beliyoruz.

Üstadım tatilin son zamanlarındada olsa memlekette bir kaç gün geçirip bir kaç kare fotoğraf çektik onları paylaşıcaz bizde ne yapalım gezilecek yerler diye anlatırım bende napiyim :smiley:

Geçmiş bayramınızıda tekrardan en içten duygularımla kutlarım. ALLAH Nicelerine aileniz ve sevdiklerinizle mutluluk, huzur ve sağlık çinde ulaşmayı nasip etsin inşALLAH

Eğirdir / Isparta
[attachment=1]

IMG_1446.JPG

Merhaba Arkadaşlar
Kısa bir süreliğine Ankaraya geliyorum
Bu arada Ankarada yapılacak bir toplantı varmı bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim
hepinize selamlar
tugay

Unutmadan bende yazayım istedim
Bende kaçkarlardaydım (gito yaylası) bol fotoğraflı bir zaman dilimi oldu
çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum :smiley:
tugay

Kaz Dağları etkinliği güzeldi yağmura rağmen.

Bana ait berbat fotoğraflar ve hikayesi ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17360.0 linkinde ,

mrb.Murat :smiley: Nasılsın? Kampınızın iyi geçmesine sevindim..Umarım bidahakinde aranızda olurum...Sel faciasını öğrenince endişelenmiştim...Ben de İstanbul'daydım..Yağmurda dolaşmak güzeldi :smiley: Hafta sonu programında değişiklik yok değil mi??

:smiley:
Sayfaları okuyan kişi sayısı da önemli Fatih.
Forum istatistiklerinde zaten kısa sürede en üst sıralara çıkmaya başladık.

umudayaşam' Alıntı:
mrb.Murat :smiley: Nasılsın? Kampınızın iyi geçmesine sevindim..Umarım bidahakinde aranızda olurum...Sel faciasını öğrenince endişelenmiştim...Ben de İstanbul'daydım..Yağmurda dolaşmak güzeldi :smiley: Hafta sonu programında değişiklik yok değil mi??

Sağol Firdevs çok iyiyim.
Evet yağmurlu da olsa kampımız çok iyi geçti.
Kaza olayını da biz Cumartesi Selma vasıtası ile öğrenmiştik.
Kamp yerimize gelirken Hızır Kamp önünden geçiyoruz. Oradan geçerken haberdar olmuş ve bize haber vermişti.

Hafta sonu planlarımızda değişiklik yok.
Gezenbilir.com İzmir Grubu 11 Ekim Cumartesi saat 14:30 da KSK iskelede toplanıyor.
Çarşı caddesinde uygun bir yere oturur bilgi ve görüş alışverişinde bulunur tanışırız birbirimizle.

12 Ekim Pazar günü ise Doruk dağcılık ile beraber Sütçüler Kanyonuna gideceğiz.
Tabii kendi aramızda Gezenbilir Grubu olacağız. Anca beraber kanca beraber.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri