Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,650

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın bülent abi nasılsın ? nasıl keyifler ?

Murat üstad hayırlı yaşlar dilerim. Sevdiklerinle ve ailenle nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı senelere :smiley:

Fatih'im sağol. Yarın yolculuk var memlekete son gün ya eksik varmı diye kontrol ediyorum. Bayramda Aydın ve İzmir'de olacağım oradanda Kaz Dağları. Kontrol etmek lazım çünkü Murat fahiş fiatlara olmayan malzemeleri kiralayacakmış. Bende öyle bir intiba uyandırdı.

Murat üstad Yapmaz gibi geliyor ama. Artı abi böyle bir durum olursada elin kuvvetli istanbuldaki konaklama ücretinin faturasını taktim edersin ödeşirsiniz :smiley:

Aslında böyle bir koz olsa kullanmak mümkün dü. :-\ Şimdi bile kelimeleri seçerek kullanıyorum. çünkü o geldiğinde bende kalmadı. ve üstelik ben bayramın 2. gecesi onun evindekalacağım. Sabah oradan gideceğiz. Sözüm odur ki Medaratörüm diye söylemiyorum. Kendisi çok iyi bir arkadaşımızdır. Gerçi doğum günü mesajı çekmiştim ama kendilerine buradan da uzun ömürler diliyorm. ;D

Bülent, sana iyi yolculuklar diliyorum, tüm malzemelerini kontrol et bence sonra sıkıntı çekmemen için :smiley:

Zerrin Bu sefer çok iyi bir yolculuk olacak. eminim. Öyl otobüslerde tanımadığın kişilerle konuşamadan gidiyordum. Bu sefer arkadaşımın arabasıyla gezerek gideceğiz.

Zerrin hanım hoş geldiniz. Nasılsınız ?  Nasıl geçti yolculuklar ? Herhalde sunumları hazırlıyorsunuz diye aramızda yoktunuz.

Yanlız bazı haberler gelmiştir kulağnıza Ankaraya yeni üyeler katıldı diye. ama hepsi ya 1 gün ila 1 hafta arasında gözüküp kayboldular. bizde ekipcek ilgilenmeye çalıştık ama olmadı sanırım. darısı yenilerine ne yapalım :smiley:

Teşekkürler Fatih , hoşbuldum :smiley:

Ankara'dan aramıza katılan arkadaşlarla ilgilendiğiniz için hepinize teşekkürler ediyorum. Bayram sonrası bende ufak ufak ilgilenirim bakalım artık :smiley:

Teşekkürler Arkadaşlar ,

Bir yaşı daha sağlık ve mutluluk ile bitirdik sayılır.

siyahpatya_cuma.png

Bilgisayar başında ki son günüm bu nedenle ;

EKERBAYRAMINIZKUTLUOLSUN.jpg

Mübarek Ramazan Bayramının tüm Gezenbilir.com Ailesi üyelerine Sağlık,Mutluluk ve Huzur getirmesini, bayram günlerini sevdikleri ile neşe

içinde geçirmelerini temenni ederim.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle ,

Öz Murat ,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR