Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fatih'im sağol. Yarın yolculuk var memlekete son gün ya eksik varmı diye kontrol ediyorum. Bayramda Aydın ve İzmir'de olacağım oradanda Kaz Dağları. Kontrol etmek lazım çünkü Murat fahiş fiatlara olmayan malzemeleri kiralayacakmış. Bende öyle bir intiba uyandırdı.
Murat üstad Yapmaz gibi geliyor ama. Artı abi böyle bir durum olursada elin kuvvetli istanbuldaki konaklama ücretinin faturasını taktim edersin ödeşirsiniz
Aslında böyle bir koz olsa kullanmak mümkün dü. :-\ Şimdi bile kelimeleri seçerek kullanıyorum. çünkü o geldiğinde bende kalmadı. ve üstelik ben bayramın 2. gecesi onun evindekalacağım. Sabah oradan gideceğiz. Sözüm odur ki Medaratörüm diye söylemiyorum. Kendisi çok iyi bir arkadaşımızdır. Gerçi doğum günü mesajı çekmiştim ama kendilerine buradan da uzun ömürler diliyorm. ;D
Zerrin Bu sefer çok iyi bir yolculuk olacak. eminim. Öyl otobüslerde tanımadığın kişilerle konuşamadan gidiyordum. Bu sefer arkadaşımın arabasıyla gezerek gideceğiz.
Zerrin hanım hoş geldiniz. Nasılsınız ? Nasıl geçti yolculuklar ? Herhalde sunumları hazırlıyorsunuz diye aramızda yoktunuz.
Yanlız bazı haberler gelmiştir kulağnıza Ankaraya yeni üyeler katıldı diye. ama hepsi ya 1 gün ila 1 hafta arasında gözüküp kayboldular. bizde ekipcek ilgilenmeye çalıştık ama olmadı sanırım. darısı yenilerine ne yapalım