Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696,994
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Kadir gecesinin hayırlara vesile olması duasıyla . Allah nicelerine aileniz ve sevdiklerinizle sağlık, mutluk ve huzur içinde ulaşmayı nasip eylesin inşallah.

Murat üstada görüşemiyceğimiz için hayırlı bayramlar. kaz dağları Gezisine katılan gezenbilir ailesi içinde iyi eylenceler. Kazasız belasız dönersiniz inşallah :smiley:

Etiketler

İyi Dileklerin için çok Teşekkürler Fatih.

Sende şimdiden Gezenbilir.com Ankara grubunu toplamak için plan proje yapmaya başla.
Zerrin zaten Ankara da şu an.

Ankara grubuna üye olan arkadaşların profillerini Ankara Grubuna girerek bul.

Üstadım ben genede zerrin hanımın iş yoğunluğunun tamamlanmasını bekliyim. Zaten biliyosun aktif sayısı çok az kısa soluklu oluyolar. mesaj sayılarından ve aktif olma süreleride ortada. Hemen doğada olmak istiyolar yada bilgi alıp uzaklaşıyolar bekide mesaileri müsade etmiyordur . Forumlara Katılanda katılmayanlarda sağolsular :smiley:

Zerrin hanımla konuşalım bir çalışma olursada ben üzerime düşen görevi yerine getirmeye çalışırım.

Fatih , ben Ören'den Ankara'ya döndükten sonra aktiveteler başlayacak , hep birlikte doğada olacağız :smiley:

Üstadım kabul ben yaparımda siz benim böreklere iştirark edermisniz bir gıda sorunu yaşamıyalaım sonra :smiley:

Murat üstadım sende o zaman şahsen katılıyosun ama olurmu ? :smiley: tabi mesain uyarsa :smiley:

ADOG Etkinliklerini Doğa Yürüyüşüne yazarak sabitlemenin yanında Ankara Grubuna üye olmuş arkadaşlara da Özel mesaj ile link atmalısınız bence.

Doğum günlerini kutlarken yaşadığı ile yazan üyelere o ilin Grubunun linkini de vermeye çalışıyorum çoğunlukla.
Ankara da yaşayanlara sürekli yolladığımı biliyorum.
Esasında Sedat bu duruma bir çözüm bulsa. Yaşadığı ile göre üyelere kent gruplarının linki yollanmalı.

Benimde sanıyorum eksiklerimi tamamlama sürem dolmuş olucak. Dediğiniz gibi elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım :smiley:

Murat Üstadım unutmayalım ama soru cevapsız kaldı gibi oldu tekrar sorıyımda atlanmasın ?

Ben su böreğini yapıyorum. Gezenbilir / Ankara grubu toplantısı için. Üstadım Seninde mesain uyarsa katılıyosun tamam değilmi ?

Bu konular hassas konular Fatih, yani Murat bu konularda tamamen duygusal (maddi) hareket ediyor biliyorsun, bütçesine uyarsa (ki sanmıyorum) katılır mutlaka :smiley:

jargondeath' Alıntı:
Ben su böreğini yapıyorum. Gezenbilir / Ankara grubu toplantısı için. Seninde mesain uyarsa katılıyosun tamam değilmi ?

Hayırlısı diyelim. Bir organizasyon planlanır günü belli olur o zaman gelende gelmeyende sağolsun diyelim :smiley:

Ama ne olursa olsun canı gönülden katılmak istediğini biliyorum da dediğiniz gibi şartlar oluşmaya bilir.

ceranus' Alıntı:
Bu konular hassas konular Fatih, yani Murat bu konularda tamamen duygusal (maddi) hareket ediyor biliyorsun, bütçesine uyarsa (ki sanmıyorum) katılır mutlaka :smiley:

ADOG yol parası sizden olursa neden olmasın :pppppp
Tabii 2009 da ki bir etkinliğe.
Malum benim her haftam dolu.

Zerrin Hanım İyi Akşamlar nasılsınız ? nasıl keyifler? Ne zaman kaz dağları avtivitesi için yola çıkıyorsunuz ?

Fatih merhaba, Teşekkürler ediyorum iyiyim, sen de iyisindir umarım... Kaz Dağları için yarın akşam yola çıkyorum, bayramın ikinci günü Ören'de olurum umarım, üçüncü günü Kaz Dağlarında olacağız.

Senin programın nedir, her hangi bir faaliyete katılacakmısın?

selam ben hakan sizlerle tanışmak çok hoş benim öyküme gelince; bana ne olduysa askerde oldu ısparta eğirdir dağ komando okulunda askerlik yaparken yıllardan beri bende olan doğa tutkum (birazda zorunlu olarak) ortaya çıkıverdi işte, ama ne tutku yaşam biçimi sanki her fırsatta kendimi tabiat ananın kollarına bırakma durtusu. inşallah hep beraber iyi vakit geçiririz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR