Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,603
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Biraz evvel fotoğraflarınızı inceledim ve imrendim doğrusu :smiley: Hafta sonu çok önemli bir sorun çıkmadıktan sonra mutlaka aranıza katılacağım..Orada görüşürüz artık..Kendine iyi bak..Hoşçakal :smiley:

Etiketler

Günaydın arkadaşlar,
maalesef makinamdaki sarj problemimden dolayı ben kaz dağları etkinliğinde fazla fotoğraf çekip paylaşamadım. fakat son gün sabah kahvaltısında sıkı bir yiyenbilir olduğumuda ispatladım. sandviç yaparak ateşin başında yiyor daha sonra takviye için sık sık kiler çadırına gidiliyordu. ben çadırın önüne koyduğum sandalye ile yemek yerken kalan yiyeceklerin dökümlerinide yaptım ;D

günaydın behicefe güzel bir etkinlik olmuş resimlerden gördüğüm kadarıyla.Evet ya kalan erzakları geri götürmek zor

Günaydın arkadaşlar,Kaz Dağları etkinliğine katılmış biri olarak orada bulunmama vesile olan ve emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.

Merhaba

Öncelikle güzel bir Kaz dağları etkinliği yapmışsınız. Elinize ayağınıza sağlık. Cumartesi günü hikayenin tamamını dinleriz artık :smiley:

Bu arada nasıl Kola'nın yöneticileri aynı uçağa binmiyorsa Trekking'in 2 moderatörü de aynı geziye gitmesin. Hakikaten de forumun büyük ölçüde dağıldı. Gidişatı gerçekten üzülerek izledim. Keşke büyük büyük mesaj sayılarına sahip insanlar yapmasaydı bari. Ama oldu işte. Ben buranın bir üyesi olarak her ne kadar bu dağınıklığa neden olmasam da özür dilerim. Bıraktığınız gibi bulamadınız :( (Sanırım birkaç gün TezzMertek ve ceranus başlık içerik düzeltecek. (Örneğin Tanışma başlığının halini gördüğünüzdeki yüz halinizi görmek isterdim :smiley: ))

Cumartesi için gidiyoruz sanırım Karşıyaka'ya. Asıl başlığa yer tavsiye etsin bilen denmiş. Ben bilmiyorum. Bilen varsa oraya yazarsa iyi olur tartışırız...

Bu arada çok yararlı bir bayram tatili geçirdikten sonra 2 gündür sinir krizleri geçiriyorum. Ya bu bölüm beni bitirecek ya ben onu :smiley:

Bayram tatilinde yaptığım en yararlı işlerden biri elf'i doğa yürüyüşüne götürdüm. Sanırım artık bize sorun çıkaramaz :smiley: Bu sefer ölmedi sanırım. (Zira en son otobüsten indiğimde hala nefes alıyordu.) Ama Pazar günkü yürüyüşe de götürürsek bu kez kesin ölür :smiley: (Gerçi Cumartesi günü benim muhabbbetime birkez daha maruz kalacak. O sırada da komaya falan girerse bu kez kurtulamaz :smiley: )

Direkt Murat abi'ye soracağım birşey ama sanırım herkesi ilgilendirir > Pazar günü Kanyon yürüyüşüne gelebiliyorum :smiley: Normal yürüyüşe göre ekstra yapmam/yanıma almam gereken birşey var mı? (Hatta bu vesile ile soralım. Yeni başlayan veya malzemesi yeterli olmayan birisine de tavsiye eder miyiz? Mesela normal spor ayakkabı ile kanyon yürüyüşüne gelinir mi?) Biraz detaylı bilgi verirseniz iyi olur abi.

Şimdilik böyle bugün fırsat bulabilirim sanıyorum. Arada yine yazarım.
Görüşürüz...

Not 1: 200. sayfa hayırlı olsun...

Not 2: Şu anda klavyemde VİRGÜL ve NOKTALI VİRGÜL'ün tuşu nedense çalışmıyor. Şimdi yazıya dikkat ettiyseniz gereken hiçbiryerde bu işaretler yok. Kusura bakmayın. Düzelteceğim bakalım...

günaydın fotograflara baktım sizi kıskandım :smiley:
en çok gülini sevdim kaç yaşında ? doğrusu bayada iyi yürümüş yüzündeki gülümseme çok güzeldi alışverişmerkezlerin de bayramı geçirdiklerini düşünürsek bir çok cocuğun (çocuk yannış kelime genç kızın) onun için iyi bir tecrübe olmuş
paylaştığınız için teşekkürler :smiley:))

Günaydın Arkadaşlar ,

Kalan Erzakların çoğunu ben geri götürdüm.
Özellikle sucukları ;D
2 paket makarnamız ve çorbamızda geri döndü.
Ekmekler ise 3 parça ile 7likti. 2 parçayı Tekirdağ'a , 1 parçayı İzmir'e naklettik.
Kalan Sütlerde Tekirdağ'a doğru yola çıkmıştı.

Yanıtlar
Ulaş'a ; Kanyon yürüyüşü için de dağ botlarını giymelisin. Ayak bileğini koruyan. Sadece düz ip inişleri yok.
Normal doğa yürüyüşü de var işin içinde. Dere yatağında ayak bileğini burkmanı istemem.
Extra bir malzeme getiremene gerek yok.
Belki ip inişinde kullanmak için yumuşak bir işçi eldiveni olabilir. 1 liralık eldivebler var ya. Kumaş üzeri yağlı boya.
Avuç içlerinin soyulmasını istemeyenler getirebilir.
Geçen sene ben getirmiştim yanımda.

Sevda'ya; Gülin 10 yaşında imiş.

Abi merhaba...

Normal spor ayakkabı ile yürüyüş bir düzeye kadar yapılıuyor ama öyleyse kanyon yürüyüşü YAPILAMAZ mı demek lazım? Benim aklıma gelen birisi var da normal spor ayakkabı olursa gelebilecek gibi görünüyor? yoksa kaçmak için fırsat bulmuş olacak :smiley: :smiley: Hiç zorlamayayım mı?

Eldiveni bu şekilde sorsak sanırım olur? Veya evde yarı dandik kar eldiveni (Şu kayağa gidenler taktığı gibisi kalınlardan) gibi birşey vardı. Onu alsam yanıma? :smiley: Sadece inişte birsüre takacağız değil mi? O kadar terden birşey olmaz... :smiley:

Onun dışında palas ve pandırasla geliyoruz öyleyse. Ben servis, duyuru vb bilgiyi cumartesi günü sizden alırım. Kaçta nereye geleyim? gibi? (Büyük ihtimal bornova'dan binme durumum var da tüm servisleri öğrenmem lazım...)

Murat, bu akşam çektiğim resimleri sana yollayabileceğim.
Sana zahmet olacak ama sen yerleştirirsin dimi :smiley:

Kar eldivenleri mi.? :smiley:
Seni görenler ; "Manisa'ya yakınız , bu arkadaşı hastaneye yatırmak lazım " derlerse karışmam Ulaş.
;D

Milyoncu mağazalarından al bir adet dandik inşaatçı eldiveni işte.
Spor ayakkabı da olur olmasına da taşlık dere yataklarında çok dikkat etmesi gerektiğini söylemelisin.
Geçen sene ki etkinliğe ait fotoğrafları ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8780.0 linkinde bulabilirsin.

Tabii tabii Ömer ,
Fotograf başına 10 kuruş alırım.
Kaz Dağı ödememden düşerim borcunu.
;D

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Bayram tatilinde yaptığım en yararlı işlerden biri elf'i doğa yürüyüşüne götürdüm. Sanırım artık bize sorun çıkaramaz :smiley: Bu sefer ölmedi sanırım. (Zira en son otobüsten indiğimde hala nefes alıyordu.) Ama Pazar günkü yürüyüşe de götürürsek bu kez kesin ölür :smiley: (Gerçi Cumartesi günü benim muhabbbetime birkez daha maruz kalacak. O sırada da komaya falan girerse bu kez kurtulamaz :smiley: )

Selamlar,

Evet Ulaş ölmedim ama, robot gibi hareket ediyorum, her yanım tutuldu :smiley:
O yorgunluğa değdi mi?
Kesinlikle.
Çok iyi vakit geçirdim, yeni makinemi deneme fırsatı buldum.
Ayrıca kendine haksızlık edip durma muhabbetin konusunda, sen olmasaydın o yol biter miydi bilmiyorum ;)
Geçen seneki Kanyon etkinliğine baktım şimdi, orada da müthiş kareler çıkacağına eminim.
Trekking ayakkabısı mı alsam acaba? ::smiley:
:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR