Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Merhaba
Öncelikle güzel bir Kaz dağları etkinliği yapmışsınız. Elinize ayağınıza sağlık. Cumartesi günü hikayenin tamamını dinleriz artık
Bu arada nasıl Kola'nın yöneticileri aynı uçağa binmiyorsa Trekking'in 2 moderatörü de aynı geziye gitmesin. Hakikaten de forumun büyük ölçüde dağıldı. Gidişatı gerçekten üzülerek izledim. Keşke büyük büyük mesaj sayılarına sahip insanlar yapmasaydı bari. Ama oldu işte. Ben buranın bir üyesi olarak her ne kadar bu dağınıklığa neden olmasam da özür dilerim. Bıraktığınız gibi bulamadınız
(Sanırım birkaç gün TezzMertek ve ceranus başlık içerik düzeltecek. (Örneğin Tanışma başlığının halini gördüğünüzdeki yüz halinizi görmek isterdim
))
Cumartesi için gidiyoruz sanırım Karşıyaka'ya. Asıl başlığa yer tavsiye etsin bilen denmiş. Ben bilmiyorum. Bilen varsa oraya yazarsa iyi olur tartışırız...
Bu arada çok yararlı bir bayram tatili geçirdikten sonra 2 gündür sinir krizleri geçiriyorum. Ya bu bölüm beni bitirecek ya ben onu
Bayram tatilinde yaptığım en yararlı işlerden biri elf'i doğa yürüyüşüne götürdüm. Sanırım artık bize sorun çıkaramaz
Bu sefer ölmedi sanırım. (Zira en son otobüsten indiğimde hala nefes alıyordu.) Ama Pazar günkü yürüyüşe de götürürsek bu kez kesin ölür
(Gerçi Cumartesi günü benim muhabbbetime birkez daha maruz kalacak. O sırada da komaya falan girerse bu kez kurtulamaz
)
Direkt Murat abi'ye soracağım birşey ama sanırım herkesi ilgilendirir > Pazar günü Kanyon yürüyüşüne gelebiliyorum
Normal yürüyüşe göre ekstra yapmam/yanıma almam gereken birşey var mı? (Hatta bu vesile ile soralım. Yeni başlayan veya malzemesi yeterli olmayan birisine de tavsiye eder miyiz? Mesela normal spor ayakkabı ile kanyon yürüyüşüne gelinir mi?) Biraz detaylı bilgi verirseniz iyi olur abi.
Şimdilik böyle bugün fırsat bulabilirim sanıyorum. Arada yine yazarım.
Görüşürüz...
Not 1: 200. sayfa hayırlı olsun...
Not 2: Şu anda klavyemde VİRGÜL ve NOKTALI VİRGÜL'ün tuşu nedense çalışmıyor. Şimdi yazıya dikkat ettiyseniz gereken hiçbiryerde bu işaretler yok. Kusura bakmayın. Düzelteceğim bakalım...