Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spor ayakkabılarla mümkün müdür?
Pazar günü 4 kere bileğimi inişlerde zedeledim.
Şimdi de kanyon fotoğraflarında gördüm, kayalık yerler, inişler fazla...
Ne önerirsiniz?
heyooo Konuşma tempoma dayanabilen birisi var Hala ölmemiş Bak kanyona da gelecek olman iyi oldu. Daha anlatacak çok şey var Şaka şaka... Daha ne olabilir ki?
Sen yanında bilekler için bandaj diclomec falan da getir istersen. Ayrıca sanırım kendi başına yürüyebilirsin ama yardım da ederiz artık
Bu arada yeni makinemi denedim demişsin de fotoğraflar (hangisi resim hangisi fotoğraf? ) mükemmel. Sanırım bundan sonra her gittiğim yürüyüşe yanımda bu işi bilen birisini götürmeliyim. BU yürüyüşlerden böyle fotoğraflar getirebileceğimi hiç düşünmemiştim. Bence herkes bunları başlığa eklemen konusunda sabırsızlanmalı. Veya cumartesi bilgisayarı getirdiğimde oradan bakarız hep beraber...
Ömer benim için uygun o gün arkadaşlara da sorarız. Açık havada çay kahve içmek daha uygun.
Kapalı mekanlarda sigara içme yasağı olsa da takan kim.
Acıkırsak 3-5 gevrek , biraz kaşar peyniri demeyin keyfimize.
Nuran, sana yollladığım linkteki yere gidiyoruz. Sütçüler ya da Kapuzbaşı Kanyonu olarak adlandırılıyor. Manisa Spil dağına Kemalpaşa tarafından çıkan yolun yakınlarında kalıyor bu kanyon.
Kanyona ulkaşıncaya kadar 3-5 km kısa bir parkur var.
Cumartesi için açık hava gerçekten güzel olur.
Çok güzel bir yer.Tamam o zaman bende katılacağım.
Karar vermeme yardımcı olduğun için teşekkürler Murat.