Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696,796

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Arkadaşlar ,
İmzamda ki linkte bulunan dosya değişmiştir.
İncelemeniz ve bilgilenmeniz rica olunur.

Durun birde buraya ekleyeyim.
Sedat sağolsun ,forumda mesajlarımıza eskiden direkt dosya ekleyemiyorduk

Ekli dosyalar

• Kentkart ile Deretepe - BRO$UR.doc
    147 KB · Görüntüleme: 94

Evet evet şimdi baktım ilgili linke ,
Günübirlikmiş.
Arabası olmayanları diğer araçlara aktaracaklar.
Oğlanı da alıp gitmelisin bence.

İyi akşamlar Ulaş :smiley: Nasılsın yorgunluğunu atabildin mi??Fotoğraflara baktım,çok güzel görüntüler var...Tam yürüyüş havasıymış bence..

Merhaba,

Bugün bu hafta için gireceğim son ders anlatımına girdim ve bu akşamdan itibaren ders anlatmak açısından kendimi toparlamaya başlayabilirim, ki bunun için şimdi yürüyüş notlarımı yazmaya başlıyorum.

Fotoğraflar güzel değil mi? Hep doğada gördüğüm kadar güzel görebilecek misiniz fotoğraflarda? derdim. Bu kez ben fotoğraflardaki kadar güzel görmemiştim ki diyorum. Bu fotoğrafların sanatçısı da (elf) umarım cumartesi günü aramızda olacak. Ona sorarsınız nasıl yaptığını. Hava açısından da hakikaten çok şanslıydık. Ne sıcaktı, ne soğuktu. Tam kıvam... kıvam...

:smiley:

Güzel çekilmiş fotoğrafların bir dezavantajı var yalnız;insan gerçeğiyle karşılaşınca hayal kırıklığına uğrayabiliyor..fotoğra gibi etkileyici olmuyor...

Tam da öyle, hatta bir kötü durum daha > Kendince fotoğraf çekiyorsun. Sonra birisi geliyor bak senin çektiğin böyle de olabilirdi diyor. Al sana problem ;D ;D İnsan eksikliğini daha net anlıyor :smiley: :smiley:

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Fotoğraflar güzel değil mi? Hep doğada gördüğüm kadar güzel görebilecek misiniz fotoğraflarda? derdim. Bu kez ben fotoğraflardaki kadar güzel görmemiştim ki diyorum. Bu fotoğrafların sanatçısı da (elf) umarım cumartesi günü aramızda olacak. Ona sorarsınız nasıl yaptığını. Hava açısından da hakikaten çok şanslıydık. Ne sıcaktı, ne soğuktu. Tam kıvam... kıvam...

:smiley:

Ulaş abartma lütfen. Ben makinemi yeni aldım ve oldukça da acemiyim. O fotoğrafların güzellikleri makinenin iyi olmasından kaynaklanıyor.
"Makine yapar el övünür" derler, o hesap. :D
Fotoğrafları nasıl yaptığını sorarsınız demişsin de, nasıl çekim yaptığımı en iyi sen gördün, yürürken paldır küldür çekilen kareler.
Karanlık çıkan fotograflarda biraz ışığı açmak ve siyah çerçeve yapmak dışında bir müdahelem olmadı.

ankara grubundaki arkadaşlar 29 ekim 2008 de bizde varız diyebileceğimiz bir etkinlik en azından bir araç korteji yapalım (mehmetcik için neyapa biliriz başlıgında çagrıda bulundum ankaradan kimseden ses çıkmadı)( ankara grubu pekbi ilgisiz gibi)

gnydn012.png

Arkadaşlar ,

Nasılsınız bakalım.?

eLf' Alıntı:
Ulaş abartma lütfen. Ben makinemi yeni aldım ve oldukça da acemiyim. O fotoğrafların güzellikleri makinenin iyi olmasından kaynaklanıyor.
"Makine yapar el övünür" derler, o hesap. :D
Fotoğrafları nasıl yaptığını sorarsınız demişsin de, nasıl çekim yaptığımı en iyi sen gördün, yürürken paldır küldür çekilen kareler.
Karanlık çıkan fotograflarda biraz ışığı açmak ve siyah çerçeve yapmak dışında bir müdahelem olmadı.

abartırım ben ;D ;D

Ayrıca birşey yok diyorsun da, görmeyenler inanacak. Dev gibi bir makine taşıyorsun. Sırf onu taşıyacak özgüvene sahip olman bile işin içinde ne kadar katkının olduğunu gösteriyor...

Neyse Günaydın herkese bu vesil...

CEM50' Alıntı:
ankara grubundaki arkadaşlar 29 ekim 2008 de bizde varız diyebileceğimiz bir etkinlik en azından bir araç korteji yapalım (mehmetcik için neyapa biliriz başlıgında çagrıda bulundum ankaradan kimseden ses çıkmadı)( ankara grubu pekbi ilgisiz gibi)

Tüm Ankara Grubu üyelerine toplu bir özel mesaj yazar mısın Cem?
Belki birşeyler düşünen olur Ceranus mesela .

Günaydın arkadaşlar.İzmir grubunun toplantı yeri belli olmuş buna sevindim.Karşıyakayı pek bilmiyorum ama
anladığım kadarıyla çarşı caddesinin sonundaymış.Oralara geldiğimde sizi arar tarif alırım artık.

Hoşgeldin Nuran ,
Hoşgeldin Sevda ,

Evet Çarşı Caddesinini sonunda yer alıyormuş.
Vakit ve de fotoğraf makinesi olsa gidip görüntü alır ilgili sayfaya aktarırım.
Malum kaz dağı dönüşü küçük şelale havuzuna düşünce ;D dijitali tarumar ettim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR