XtrmPrgrmmr' Alıntı:Fotoğraflar güzel değil mi? Hep doğada gördüğüm kadar güzel görebilecek misiniz fotoğraflarda? derdim. Bu kez ben fotoğraflardaki kadar güzel görmemiştim ki diyorum. Bu fotoğrafların sanatçısı da (elf) umarım cumartesi günü aramızda olacak. Ona sorarsınız nasıl yaptığını. Hava açısından da hakikaten çok şanslıydık. Ne sıcaktı, ne soğuktu. Tam kıvam... kıvam...
eLf' Alıntı:Ulaş abartma lütfen. Ben makinemi yeni aldım ve oldukça da acemiyim. O fotoğrafların güzellikleri makinenin iyi olmasından kaynaklanıyor.
"Makine yapar el övünür" derler, o hesap.
Fotoğrafları nasıl yaptığını sorarsınız demişsin de, nasıl çekim yaptığımı en iyi sen gördün, yürürken paldır küldür çekilen kareler.
Karanlık çıkan fotograflarda biraz ışığı açmak ve siyah çerçeve yapmak dışında bir müdahelem olmadı.
CEM50' Alıntı:ankara grubundaki arkadaşlar 29 ekim 2008 de bizde varız diyebileceğimiz bir etkinlik en azından bir araç korteji yapalım (mehmetcik için neyapa biliriz başlıgında çagrıda bulundum ankaradan kimseden ses çıkmadı)( ankara grubu pekbi ilgisiz gibi)