Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Kapitan' Alıntı:
Selam arkadaşlar! İstanbul - Kadıköy'de ikamet eden, 28 yaşında, mühendis bir kardeşinizim. Aranıza yeni katılmış biri olarak tanışma bölümünde kendimi kısaca tanıttım fakat asıl ilgi alanım olan başlıkta sizleri bir kez daha selamlamak isterim.
Arada bir arkadaşlarımla kafamıza esen yerlerde çadır kuruyoruz. Fakat arkadaş çevrem genelde bu aksiyonları benim zorlamamla yapan kişilerden oluşuyor. Foruma katılma amaçlarımdan biri de yeni ve daha aktif arkadaşlarla tanışıp etkinlikler düzenleyebilmek. Kamp yapmak ve sonrasında gece yürüyüşleri yapmak en sevdiğim aktivitelerdendir.
Aranıza katılmak büyük keyif arkadaşlar.
Gezenbilir.com Ailesine Hoş geldin Kapitan,
Profil sayfasından rumuzunun altına adını yazarsan seni daha kolay tanıyabileceğimizi düşünüyorum.
İlgin için teşekkürler. ,
yasmine' Alıntı:
Selam. İstanbul'dan Yasemin.
Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldin Yasemin.
milim' Alıntı:
herkese merhaba ben Sevgi.istanbulda yaşıyorum beden eğitimi öğretmeniyim.burda olmayı da evda'ya borçluyum.
)
Merhaba Sevgi ,
Sevda gibi Gezenbilir.com Ailesine katılmış olmana çok sevindim.
26 Ekim de ki Huma Oto Sponsorluğunda ki Off-Road Organizasyonuna katılmayı unutma Sevda ile.
Bol eğlenceli bir hafta sonu dilerim şimdiden.
canaydemir' Alıntı:
Merhaba, ben Can Aydemir. İzmir Dokuz Eylül Üni.'de "İngilizce-Almanca Tercümanlık" okuyorum. 2 senedir İzmir'deyim, öncesinde uzun yıllar Ankara'da kaldım. Seyahat etmeyi, gezmeyi seviyorum, bunun dışında müzik ve basketbolla ilgileniyorum ve iyi bir film izleyicisiyim
Seyahat olarak: Türkiye'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dakiler hariç çoğu şehri gördüm. 1-2 sene içinde Doğu Anadolu-Gürcistan ve İran tarafına bir gezi planım var. Yurtdışında; geçen yaz yaptığım interrail'le 8 Avrupa ülkesi gezdim. Bu yaz da bir Orta Amerika seyahati düşünüyorum, şu an sadece plan tabi, gidememe ihtimalim de yuksek
Her türlü seyahat tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Doğa: Doğayı ve hayvanları çok seviyorum, kendimce yürüyüşler yapıyorum, bu sene umarım okulun kulübü ve bu sitede yapılan trekking etkinliklerine katılacağım. Dağcılıkla da ilgilenmek istiyorum ama kuzenimin yaşadığı acı bir olay sonrası ailem bu fikre pek sıcak bakmıyor. 2-3 sene önce Hacettepe Dağcılık Kulübü'nün düzenlediği ve kuzenimin katılamadığı bir tırmanışta çığ yüzünden birkaç arkadaşı ölmüştü.
Bunun dışında eskisi kadar ilgili olmasam da basketbol oynuyorum. Fotoğrafçılıkla da ilgileniyorum bu sene okulun fotoğraf kulübünde kendimi daha da geliştireceğimi umuyorum. Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve yaklaşık 5 aydır gitar çalıyorum. Bol bol film izliyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu siteyi bu kadar geç keşfettiğim için de pişmanım...
Selam Can ,
Tam yerine düştün. Doğa Yürüyüşü açısından ülkeni cennet bir kenttindesin.
Ulaş ve bizler sayesinde derslerinden boşta kalan zamanı doğa da geçirmek istersen mesajlarımızı takip etmen yeterli.
Sevgiler ,
buzadam' Alıntı:
SELAM,
Servet Erciyez Ankara'da yaşıyorum. 39 yaşında iki küçük dünya tatlısı kızı, bu işlerde sizlerin tabirinizle "caylak" doğa severim. Sevgi ve Saygılarımla....
Servet Bey , Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldiniz.
Zamanında bizde caylaktık. Bozdağ Zirvesine kumanya diye sebzeli bulgur götürüp donmuş bulguru yiyemeden aç aç dönmüştük. ;D
Güleni forumdan atarım valla. ;D ;D ;D
dinçer' Alıntı:
merhaba ,Ben dinçer, bursa / inegöl de ikamet ediyorum.bursa ve çevresindeki doğal güzellikleri fotograflamayı,doğa gezileri yapmayı ve kamp kurmayı çok seviyorum.Bu bölgedeki ortak faliyetlere katılmayı çok isterim. :
İnegölde www.idosk.com doğa gurubu ile ortak hareket ediyorum.
Merhaba Dinçer ,
Gezenbilir.com Bursa Grubu ile temas kurmalısın. Neee Bursa Grubunu duymadın mı.?
Şimdilik 3 kişi olsanız da zamanla çoğalırsınız. Doğaya çıktığın arkadaşlarını da bu siteye davet etmelisin.
Bursa grubuna ait link ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9745.0
Gezenbilir.com Forum , Doğa Sporları konusunda Türkiye'nin en kapsamlı forumu olduğunu biliyormuydunuz.?
Üye sayısı , konu sayısı ve aktif sayfalar ile.
suzi' Alıntı:
merhaba.ben suzan.ankaradayım.evet bende doğayla mutluluğu bulanlardanım.ve ilk olrak trekking le başlamanın uygun olduğunu düşündüm.ama öyle 15 km falan gidemem tabiiki.bana uygun teklifiniz varsa yazın lütfen.yardımlarınızı bekliyrum.
Merhaba Suzan ,
Gezenbilir.com Ailesine Ankara dan katılan üyelerin sayısına bir kişi daha ilave oldu senin katılımınla.
Forumumuza hoşgeldin.
Etkinlikler de buluşabilmek dileği ile.
Bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirim.
Ceranus zaten sürekli davet ediyor ama su böreği ısmarlamam diyor bende gelmeyi erteliyorum.
;D ;D