Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,579
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

İyi geziler, hoş tatiller dilerim Haldun. Ben de tren biletini aldım. İnşallah yarın Eskişehir'deyim. Ben, İrem ve sırtçantam...

Etiketler

Bu Gezenbilir Karavan Dunyasin'da da ne cok kural var. İsin yoksa ugras :smiley: Malezya Langkawi'den tum karavancilara sevgiler.

Haldun sana ozenmedim desem yalan olur. Karavanimi ozledim :smiley: Palamut bukune ugrarsan Aylin's ahsap evlerinden Ozan'a ve sevgili esine selamlar.

Haldun, demiştim bir yerlerde; Ege ve özellikle Akdeniz'de, şubatta pırıl pırıl bir hava yakalama olasılığı yüksektir, sizin de öyle oldu, çok şanslısınız!.. :smiley: Şööyle güneşin tadını çıkartın doyasıya; balıkları da ağlatmayın ha!... ;) :D

Cavid Sezen

Vehbi bey başınız sağolsun anneye rahmet kalanlara sabırlar dilerim.

Başınız sağ olsun. Bu haberleri duymak üzücü oluyor ama elden de bir şey gelmiyor ki.

taiga' Alıntı:
Herkese selamlar...

Perşembe gecesi Bursadan çıktığımız yol, an itibariyle bizi Datça-Mesudiye-Ovabüküne getirdi...

Az sonra denize karşı balık-alkol hamlesine geçeceğiz...

Zaten buranın sloganı bal-balık-badem...

Foto geçemiyorum, makinanın ara kablosunu harici diskle aynı sanıp almamıştım meğer farklıymış...

Hava buralarda enfes ötesi...

Kimi detayları ve geziden kareleri döndüğümde eklerim herhalde...

Datçadan tüm karavancı dostlara selamlar... ;)

Aklıma ilk gelen ''lanet olsun sana ey zalim felek''şarkısı nedense,dur bakalım sanki bu şarkıyı tekrar mırıldanacak gibi bir düşüncem var bu Orsa danda pek ses seda yok.

gezmen' Alıntı:
Haldun, demiştim bir yerlerde; Ege ve özellikle Akdeniz'de, şubatta pırıl pırıl bir hava yakalama olasılığı yüksektir, sizin de öyle oldu, çok şanslısınız!.. :smiley: Şööyle güneşin tadını çıkartın doyasıya; balıkları da ağlatmayın ha!... ;) :D

Cavid Sezen

Abi,

Ne üzücü ki burada da balık az...

Akyaka da iri mercanın kilosu 30-35 TL idi... (Kooperatifte, ilk el yani)

Datçada da balık az ve pahalı...

Bodrum tarafından trolcülerin mahvettiklerini söylüyorlar, yasak falan dinlemiyorlarmış...:'(

Vehbi abi Allah annenize rahmet eylesin mekanı cennet olsun,işlerim yoğunluğu ve taşınmadan kaynaklanan yoğunluk sebebiyle foruma giremiyordum buradan okuyunca çok üzüldüm Allah sabırlar versin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri