rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 9 Şub 2011 #3,569 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) vehbi bey başınız sağolsun.
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 59 Yer Bodrum-Marmaris 9 Şub 2011 #3,570 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi bey başınız sağ olsun.
erdenbay Kamp III Mesajlar 696 Tepkime Puanı 3 Yaş 74 Yer Bursa 9 Şub 2011 #3,571 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi bey, annenize Allahtan rahmetler,size sabırlar diliyorum. Allah sizi ailenize ve çocuklarınıza bağışlasın...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi bey, annenize Allahtan rahmetler,size sabırlar diliyorum. Allah sizi ailenize ve çocuklarınıza bağışlasın...
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 9 Şub 2011 #3,572 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi Bey, başınız sağolsun; size ve yakınlarınıza sabırlar dilerim. Cavid Sezen
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi Bey, başınız sağolsun; size ve yakınlarınıza sabırlar dilerim. Cavid Sezen
kenan akca Kamp III Mesajlar 533 Tepkime Puanı 2 Yer BOLU 9 Şub 2011 #3,573 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi Bey, Başınız sağolsun. Sabırlar diliyorum.
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 9 Şub 2011 #3,574 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi bey,annenize rahmet diliyorum.Başınız sağolsun. Levent
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi bey,annenize rahmet diliyorum.Başınız sağolsun. Levent
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 490 Yer maltepe gurubu 9 Şub 2011 #3,575 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi arkadaşım başın sağolsun, Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi arkadaşım başın sağolsun, Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun
MYWAY Kamp I Mesajlar 183 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.vkod.org.tr 9 Şub 2011 #3,576 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 9 Şub 2011 #3,577 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi Bey başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
melihbozkurt Karavan Yönetim Mesajlar 1,733 Tepkime Puanı 73 Yer İstanbul 9 Şub 2011 #3,578 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi bey basiniz saolsun. Merhumeye Allah'tan rahmet kalanlara sabir ve saglik diliyorum.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi bey basiniz saolsun. Merhumeye Allah'tan rahmet kalanlara sabir ve saglik diliyorum.
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,626 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 9 Şub 2011 #3,579 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi bey başınız sağolsun.
tatar Kamp I Mesajlar 173 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 9 Şub 2011 #3,580 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehpi bey başınız sağolsun.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul 9 Şub 2011 #3,581 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi Bey başınız sağolsun. Merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dilerim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi Bey başınız sağolsun. Merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dilerim.
mseref Kamp III Mesajlar 528 Tepkime Puanı 4 Yer İzmir 9 Şub 2011 #3,582 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağolsun Vehbi bey. Sabırlar diliyorum.
taiga *** Mesajlar 2,266 Tepkime Puanı 33 9 Şub 2011 #3,583 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Koca Bursada yoğun bakım için yer sıkıntısı yaşanmıştı Perşembe gecesi... Daha sonra Vehbi hocamdan vefat haberini almıştım... Teyzemizin mekanı cennet olsun... Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Koca Bursada yoğun bakım için yer sıkıntısı yaşanmıştı Perşembe gecesi... Daha sonra Vehbi hocamdan vefat haberini almıştım... Teyzemizin mekanı cennet olsun... Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum...
taiga *** Mesajlar 2,266 Tepkime Puanı 33 9 Şub 2011 #3,584 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Herkese selamlar... Perşembe gecesi Bursadan çıktığımız yol, an itibariyle bizi Datça-Mesudiye-Ovabüküne getirdi... Az sonra denize karşı balık-alkol hamlesine geçeceğiz... Zaten buranın sloganı bal-balık-badem... Foto geçemiyorum, makinanın ara kablosunu harici diskle aynı sanıp almamıştım meğer farklıymış... Hava buralarda enfes ötesi... Kimi detayları ve geziden kareleri döndüğümde eklerim herhalde... Datçadan tüm karavancı dostlara selamlar...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Herkese selamlar... Perşembe gecesi Bursadan çıktığımız yol, an itibariyle bizi Datça-Mesudiye-Ovabüküne getirdi... Az sonra denize karşı balık-alkol hamlesine geçeceğiz... Zaten buranın sloganı bal-balık-badem... Foto geçemiyorum, makinanın ara kablosunu harici diskle aynı sanıp almamıştım meğer farklıymış... Hava buralarda enfes ötesi... Kimi detayları ve geziden kareleri döndüğümde eklerim herhalde... Datçadan tüm karavancı dostlara selamlar...