Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,625
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

mayıstosböce' Alıntı:
Aklıma ilk gelen ''lanet olsun sana ey zalim felek''şarkısı nedense,dur bakalım sanki bu şarkıyı tekrar mırıldanacak gibi bir düşüncem var bu Orsa danda pek ses seda yok.

Ben de tam bunu söyleyecektim işte.. :smiley:

Anlaşılan o şarkıyı da çok söyleyecek, Poyrazlar sakızını da çok çiğneyeceksin sen... :D

Tam tur Armutlu Yarımadası turumuz blogumuzda:

http://karavanatolia.com/

[attachment=1]

PIC_1366.jpg

Etiketler

Cem bey, Armutlu Yarımadası gezinizi çok büyük keyif alarak okuduk. Harika bir anlatım ve harika fotoğraflar. Biz o yarımada gezisine Çınarcık'tan başlamıştık. Siz sanırım Gemlik'ten başlamışsınız. Daha nice keyifli gezilerinizi görmek dileğiyle size ve ailenize sevgiler :smiley:

Cem, az önce okuyup bitirdim; yazı ve fotoğraflar her zamanki gibi... :smiley:

Cavid Sezen

Armutlu gezisi ve resimler yorumlar çok güzel. Teşekkürler Cem bey.

Gezinizi keyif alarak okudum. Herşeyiyle harika görseller vede çok güzel anlatım. Teşekkürler.

orsaalabanda' Alıntı:
Ben de tam bunu söyleyecektim işte.. :smiley:

Anlaşılan o şarkıyı da çok söyleyecek, Poyrazlar sakızını da çok çiğneyeceksin sen... :D

[attachment=1]

''Dönmek zorundayız'' en hoşuma giden cümlen oldu,biz burda nefes almadan çalışalım sen o sabaha methiye düz,bu akşama şiir yaz,o köpeğe kompozisyon bu kediye mesel,olurmu bu ,olmazzzz döneceksin,genç yaşta bazı şeyleri anlamanın acısını da çekeceksin,neden,çünkü bilmek acı çekmektir.
Bende oturduğum yerden -Derya çayın altını açsana demek ihtiyacı hissettim çaresizce ,neye faydası olacaksa.Şaşırarak -şimdi mi diyebildi.Şimdi tabi şimdi (içimden),- lanet olsun sana ey zalim felek, yerimi yurdumu taşa döndürdün.
Cumartesi Kerpeye gidelim, kahvaltıya diyebildim en son mırıldanarak...

ozdener' Alıntı:
Günaydın :smiley:

Biraz da gülelim mi ?

ERKEKLERE...

KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI

01. Saçlarını okşa,
02. Yücelt,
03. Şımart,
04. Gözlerinin içine bak,
05. Geleceğe ait planlar yap,
06. Dil dök,
07. Yalvar,
08. Destek ol,
09. Yemeğe götür,
10. Alışverişe götür,
11. Tekneye bindir,
12. Güldür,
13. Zeka oyunları yap,
14. Müzik dinlet,
15. Teşvik et,
16. Teskin et,
17. Affet,
18. Hayran kal,
19. Banyosunu hazırla,
20. Güven ver,
21. Kapıyı tut,
22. Asansörde kat düğmesine bas,
23. Arabasının kapısını aç,
24. Isıt,
25. Sarıl,
26. Öp,
27. Ona hasta ol,
28. Kulağına fısılda,
29. Ayaklarına masaj yap,
30. Konsere götür,
31. Onu her yerde ve her zaman bekle,
32. Tanrıçan yap,
33. Onunla birlikte rejim yap,
34. Onunla birlikte spor yap,
35. O uyumadan uyuma,
36. O uyanmadan uyanma,
.
.
.
1000. Ne istediğini önceden anla,
1001. Günde yedi kez özür dile,
1002. Sürekli onu dinle,
1003. Yorganı çekince ses etme,
1004. Yorganı titretme,
.
.
.
6789. Spor araba al,
6790. Saat al,
6791. Yüzük al,
6792. Küpe al,
6793. Traş ol,
6794. Saç seklini değiştir,
6795. Kareli gömlek giy,
6796. Yemin et,
6797. Dayan,
6798. Katlan.

BAYANLARA...

ERKEKLERI MUTLU ETME SIRLARI

01. Karnını doyur.
02. Televizyonun kumandasını ver.
03. Önünden çekil... ;D ;D

orsaalabanda' Alıntı:

Cem, yazdan kalma bu günleri çok güzel değerlendirmişsin.

Fotoğraflar da mükemmel. (Önerileri dikkate almışsın görünüyor)

Eh benim de turlara az kaldı. Camperin ufak tefek işleri, plaka değişimi vs... sonra kısmetse özgürlüğe ve yollara.

Sevgili Cem,( http://karavanatolia.com/) en son fotoğraftaki Yağmur'un yüzündeki mutluluk herşeye değer. Sanırım seni ve eşini en mutlu eden manzara onun gülen yüzünü seyretmek.

Yağmur'a bırakacağın tüm mal varlığından daha kıymetli bu anılar. Zaman geçecek,devran dönecek,bir gün bir deniz kıyısında yavrusunu kucağına alıp. ''Rahmetli babam bizi çooook gezdirirdi.Bir karavanımız vardı,onunla ne güzel gezerdik,ne mutlu idik '',der başlar gezdiği gördüğü yerleri anlatmaya. Denize bakar o günleri anıların sisleri arasından görmeye çalışır,sana dualar eder,çocukluğunu dört duvar arasında geçirtmediğin için. Babalık sanatının asıl amacı,ailesine çok mal bırakmak değil,çok mutlu etmekdir. Ailenin mutluluğuda gülen yürlerinden okunuyor. Velhasıl sen, çooooook iyi bir aile reisi ve BABASIN...... Kutlarım seni. Sevgilerimle..

Çok güzel bir gezi yazısı ve karavan gezisini merak edenler içinde güzel bir özet,bir solukta okudum
teşekkürler

Sevgili dostlarım, övgü dolu satırlarınız beni gerçekten çok gururlandırdı ve yüreklendirdi... Yorum yapan, beğenilerini, övgülerini ileten herkese sonsuz teşekkürler...

Birlikte daha nice güzel geziler yapacağız inşallah...

gezmen' Alıntı:
Cem, az önce okuyup bitirdim; yazı ve fotoğraflar her zamanki gibi... :smiley:

Cavid Sezen

Aşkolsun Cavid hocam!.. Hiç mi gelişme yok yani? :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
''Dönmek zorundayız'' en hoşuma giden cümlen oldu,biz burda nefes almadan çalışalım sen o sabaha methiye düz,bu akşama şiir yaz,o köpeğe kompozisyon bu kediye mesel,olurmu bu ,olmazzzz döneceksin,genç yaşta bazı şeyleri anlamanın acısını da çekeceksin,neden,çünkü bilmek acı çekmektir.
Bende oturduğum yerden -Derya çayın altını açsana demek ihtiyacı hissettim çaresizce ,neye faydası olacaksa.Şaşırarak -şimdi mi diyebildi.Şimdi tabi şimdi (içimden),- lanet olsun sana ey zalim felek, yerimi yurdumu taşa döndürdün.
Cumartesi Kerpeye gidelim, kahvaltıya diyebildim en son mırıldanarak...

Bülent sıkma canını, kahvaltılarda kulaklarını çınlattık bol bol... Hele bir de Kumla'da Kasap Hacı var ki... Acısı da tam kıvamında... Artık kaç kangal götürürsün bilemiyorum? ;D

erdenbay' Alıntı:
Cem, yazdan kalma bu günleri çok güzel değerlendirmişsin.

Fotoğraflar da mükemmel. (Önerileri dikkate almışsın görünüyor)

Eh benim de turlara az kaldı. Camperin ufak tefek işleri, plaka değişimi vs... sonra kısmetse özgürlüğe ve yollara.

Erden abi, tiyoları aldım, gerçekten çok işime yaradı, teşekkürler... Senden öğreneceğimiz daha çok şey var bu konularda... Tez zamanda eksiklerini tamamlayıp birlikte yollara çıkacağımız günleri bekliyorum...

RÜZGAR' Alıntı:
Cem,
Tek kelimeyle "OLMUŞ" :D

Rüzgar

Üstadımız "olmuş" diyorsa, elbet vardır bir bildiği... Ama kendisinden de öğreneceğimiz çok var daha...Teşekkürler Hüseyin ağabey.

dalgıç' Alıntı:
Sevgili Cem,( http://karavanatolia.com/) en son fotoğraftaki Yağmur'un yüzündeki mutluluk herşeye değer. Sanırım seni ve eşini en mutlu eden manzara onun gülen yüzünü seyretmek.

Yağmur'a bırakacağın tüm mal varlığından daha kıymetli bu anılar. Zaman geçecek,devran dönecek,bir gün bir deniz kıyısında yavrusunu kucağına alıp. ''Rahmetli babam bizi çooook gezdirirdi.Bir karavanımız vardı,onunla ne güzel gezerdik,ne mutlu idik '',der başlar gezdiği gördüğü yerleri anlatmaya. Denize bakar o günleri anıların sisleri arasından görmeye çalışır,sana dualar eder,çocukluğunu dört duvar arasında geçirtmediğin için. Babalık sanatının asıl amacı,ailesine çok mal bırakmak değil,çok mutlu etmekdir. Ailenin mutluluğuda gülen yürlerinden okunuyor. Velhasıl sen, çooooook iyi bir aile reisi ve BABASIN...... Kutlarım seni. Sevgilerimle..

Sen de ölmeden mezara koydun bizi abi? :D :D :D Övgülerin için çok teşekkürler, selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR