Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,625
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

orsaalabanda' Alıntı:
Aşkolsun Cavid hocam!.. Hiç mi gelişme yok yani? :smiley:

Yazı ve fotoğrafların her zaman güzel zaten demek istemiştim ama becerememişim... :smiley:
Erden Beyden fotoğraf konusunda öğreneceğimiz çok şey olmalı.

Cavid Sezen

Etiketler

Elbette anladım Cavid hocam, benimkisi şımarıklık işte, birazcık takılmak istedim... :smiley:

Cem, gezi yazın ve resimlerin güzel olmuş geziyi gölgede bırakacak kadar.Eline sağlık.

Cem gezin mükemmel olmuş.sizleri birazcık kıskanıyorum çünkü Bursa gerçekten çok güzel vede gezilecek harika yerlere çok yakın fotoğraflarda bir harika .ama bende
Erden ağabeyim den tiyolar aldım. henüz uygulama fırsatım olmadı.geçen haftalarda elmadağ kampı gerçekleştirdim o sıra bizim ebesbacher hakkın rahmetine kavuştu.eh haliyle ısıtıcı yoksa gezide yok. daha nice güzel gezilere inşallah...

Böyledir yolcunun yolculuğu ! Sorar da sorar ...
Ailene neşe, gönlüne huzur olsun yollar.

cem bey,yediğin içtiğin senin olsun gördüğünü anlat derler ama bu soğukta karda kışta bu kadarınıda anlat dememişlerdir kanaatindeyim. ;)
geziler mutluluğunuza mutluluk katsın.

Cem Bey eline yüreğine sağlık fotoğraf ve anlatımlar çok güzel senin yerinde olmayı çok istedim yazılarını okurken herşey için teşekkürler nice mutlu sağlıklı kazasız belasız gezilere

Vehbi beye annesinin vefatından dolayı baş sağlığı diler.
Cem kardeşime bu güzel gezisini paylaştığı ve süper anlatımı için teşekkür ederim.

Cem Bey,

Akıcı bir anlatım ve harika fotoğraflarla süslenmiş, bu güzel gezinin paylaşımı için teşekkürler..
Daha güzel geziler dileğiyle...

Ülker&Yavuz

Cem bey güzel bir gezi, iyi bir anlatım ve güzel kareler.
Mutlu ve güzel gezilerinizin devamını dilerim.

Eskişehire trenle yaptığım günübirlik gezinin fotoğraflarını ekteki linkten görebilirsiniz.

http://www.facebook.com/album.php?aid=283283&id=655833863&l=cca9e67acf

Hakan Bey, Selamlar,
Fotoğrafları görmüştüm. Güzel bir gezi. Tren yolculuklarını oldum olası severim. Eminim yolculuk kısmı bile çok güzel geçmiştir. Ayrıca Eskişehir'den kareler de çok güzel. Bu kadar kısıtlı zamana pek çok şey sığdırabilmişsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR